W następnym zwiastunie jest scena jak pyta się Radka czy spał z Sabiną,ten mu odpowiada to nie jest dobry moment,po czym Natan daje mu w mordę i pyta się czy na to jest dobry moment.Jak teraz serial jest coraz słabszy to ta scena wyjątkowo mi się spodobała,Natan często rozczarowuje ale w tej scenie wypadł rewelacyjnie.
Szkoda że zapewne jego rola dobiega końca,bo jak widać potrafi.Radek wreszcie dostał na co zasłużył,trzeba mieć tupet żeby przespać się z nieswoją kobietą i jeszcze jej facetami wyskoczyć z tekstem to nie jest dobry moment.
No fakt tego się po nim nie spodziewałem, Natan zyskał u mnie dużego plusa. Tak zajebał Radkowi że aż Skowronka odrzuciło :D
Jeszcze brakowało żeby Natan mu powiedział po tym strzale,ty szma..! Tak odrzut był tak duży że w pomieszczeniu oddalonym nawet Damian wylądował na glebie,albo serialowy Damian oglądał tą scenę w TV i wczuł się w rolę Radka.
Niestety Natan jest za miękki na tego typu słowa i myśle ze mocno zabawnie by to wyglądało do zaistniałej sytuacji,pamiętam jak doktorek groził chłoptasiowi Agatki który wpadł raz do jej mieszkania,tam doszło przecież do rękoczynów,Natan sie niezle przy tym telepał i zabawnie to wyglądało,a cios jaki mu zadał musiał być dla aktora dużym wyzwaniem,a scenę bójki musieli zapewne kręcić przez pól dnia.
Natan jest był i zawsze będzie serialową "ciepłą kluchą" PM....pytanie tylko jak długo jeszcze
Ja i tak uważam że Radek jest dużo gorszy,Natan przy nim to twardziel,Radek odgrażał się w tym serialu chyba każdemu,a potem albo go ktoś wyręczył,albo skończyło się na strachu.W tym wątku z Michałem najzabawniejsze było jaki Natan jest naiwny,te sceny były wręcz komiczne,a ten dureń wierzył w te bzdury o facecie co bije Agatę i jeszcze jest policjantem.
Pamiętam jak Radzio pracował na budowie i doznał kontuzji ręki i szybko mu podziękowali,pieniądze jakie tam zarobił a mu sie nie należały jak stwierdził to majster musial odebrać z obstawą,Dominik na twardziela nie wygląda ale i tak sie wywyższał w stosunku do Radzia że majstrowi sie nogi uginały jak ich widział grożących inspekcją pracy,już dobrze nie pamiętam ale to chyba Dominik nim pyrgnął po ziemi a Radzio miał tylko podwinięte rękawy...
Jak pracował w hurtowni papieru gdzie oczywiscie ciamajda długo miejsca nie zagrzał bo rozwalił laptop szefowi już było pieniądze ciężko odebrać,no cóż nie ma Dominika pozostaję głowe spuscic i do domu hehe...na garnuszku Jowitki
podobnie było z facetem matki miał mu nastukać za siostrę i matkę a efekt był taki że on się odsuwał a matka sama mu dołożyła.Dragonowi dołożył Mikser,Igorowi Natan,śmieszne było jak za czasów nożownika to on go ubezwładnił,normalnie judoka podobnie jak ostatnio z Mikserem.Generalnie wolę jak Radek gra samego siebie czyli ciamajdę a nie robią z niego nowego Pawła.Mam nadzieje że nie wymyślą że niby po ciosie,ten cały Radek wstanie i powali Natana i jeszcze tamten będzie klepał o podłogę jak dzieciak.
Kiedy był w mieszkaniu i rozmawiał na temat Bogdana z siostrą mówił że mu obije gębe,jak juz sie z nim spotkał wraz z matką był juz mniej poważny,pamiętam na koniec rzucil mocne słowa:
-daj spokój mamo zajmowac sie takim gównem...wow
no cóz to tylko słowa ale zapewne miał wrażenie ze były one grozniejsze niż podskakiwanie jego matki do skruszonego Bogdana.
Ot cały nasz Radzio
Ten cios w zwiastunie był bardzo mocny że goscia zamroczy na długie godziny,pytanie tylko co zrobic z tym denatem i jak go i ukryć przed Sabinką,cyngle Andrzeja nie mieli by z tym żadnych problemów haha...
Może Natan jest w zmowie z Andrzejem w końcu kolejny dodatkowy silny fizycznie cyngiel zawsze w cenie.A Natan taki niepozorny niby frajer co go ukochana zdradza,a jak strzela to dobrze strzela z broni,związuje Karola z Andrzejem,wyrzuca broń,daje po mordzie,a teraz ma przecież motyw w końcu Sabina nieżle go wykiwała.Taki Hitman mógłby z niego być,niby niepozorny a skuteczny i bezlitosny.
Poza tym gość pojawia się akurat kiedy Andrzej ostro atakuje.Natan atakuje ochroniarza Sabiny,a reszta zajmuje się Sabiną,Karolem ewentualnie Igorem.
Natan pewnie teraz odejdzie,dałbym mu jakąś nagrodę bo naprawdę długo zajęło mu odkrycie prawdy co Sabina robiła z Radkiem.W sumie na pytanie Natana spałeś z nią?-mógł odpowiedzieć w sumie trudno to spaniem nazwać bo było to w dzień,na szybko,bardziej nie tyle z nią spałem,co ją przeleciałem.
Reakcja Natana w stosunku do tego idioty jak najbardziej prawidłowa,powinien mu jeszcze wygarnąc pomoc Jowicie w załatwieniu leczenia w Stanach a on mu jeszcze robi taki numer za jego plecami,bardziej jestem ciekaw jak będzie wyglądać rozmowa na ten temat z blondi,Sabinka tłumaczyła sie przed starym zobaczymy co za absurdalne teksty przygotowali nam scenarzysci na rozmowe z doktorkiem.Przecież ona nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia............
-to nie jest dobry moment...hahaha...ale wymyślili...Barany
Obstawiam że zacznie od pretensji jak mógł uderzyć Radka,pewnie zrobi z niego prostaka,a co tam że z tej trójki jest najlepszej wykształcony oraz prezentuje zdecydowanie najwyższy poziom i klasę.Okaże się że ich seks nie jest ważny tylko że Radek raz dostał w gębę.Podobnie było jak przyłożył Igorowi udającego Piotra miał rację,a Sabina odwróciła kota ogonem.
Sabina ma oczywiście już wytłumaczenie że zdradziła Natana,bo zdała sobie sprawę że na niego nie zasługuje,nigdy Igor nie da jej rozwodu to poco do niego pisała skoro i tak nic to nie daje,a zdrada ma pozwolić odejść Natanowi,poza tym Radek do niej bardziej pasuje bo jest gorszy niż Natan.
W sumie tłumaczenie przeciętnego faceta który ma ochotę na fajniejszą kobietę i mówi swojej że na nią nie zasługuje a w rzeczywistości myśli odwrotnie że taka laska jak ty jest za słaba dla mnie,w realu na takie postępowanie Sabina każdy by jej powiedział że w dupie jej się przewróciło,szuka kwadratowych jaj,sama nie wie czego chce itd.Rozczarował mnie Karol zachował się jakby córka nie zdradziła jego ulubieńca tylko pokłóciła się z nim o jakąś pierdołę,oczywiście nikt nawet nie pomyślał żeby przynajmniej powiedzieć mu prawdę,tylko dalej udawać że romans Sabiny i Radka to urojenia Natana.
Poza tym Karol wziął Radka na ochroniarza Sabiny,przecież ten gość by nie uchronił indyka przed niedzielnym obiadem,poza tym już dostał łomot od tych co miałby ją ochronić,rozumiem zadzwonić po Grzesia może on jest na tyle wyszkolony że sam poskłada chłopców Andrzeja,ale Radek no cóż.
ładnie rozłożył sie na tych schodkach.....,przykryli go kartonami i na łeb mu ketchup wylali,a te krwawienie nastąpiło dopiero w nastepnym odcinku..spóznili sie z charakteryzacją haha...to był taki rażący błąd ze szok
tak to była parodia,rozumiem że gdyby cios był w głowę a nie w plecy,albo przynajmniej spadając ze schodów uderzył się w głowę poza tym miało być wielkie pobicie,a Radek zaraz doszedł do siebie.
Ten Radek to ma tupet,zachowywał się jakby to on oficjalnie był już facetem Sabiny,a Natan to jakiś natręt dobrze mu powiedział słucham,tak jakby chciał powiedzieć poje...cie?Brakowało do pełni szczęścia żeby to jeszcze Radek na niego się rzucił.
To jakaś kpina co sie dzisiaj działo na chacie tej idiotki,nie bede wspominał dialogów Radzia bo to jakas paranoja ale nie tego sie spodziewałem po konfrontacji Natana z Radziem,jeden cios i lotka z chaty?..no nie,a ja tak sie napaliłem że Radek znowu skonczy pod kartonami.
Sabinka czekając na parkingu widząc Natana machneła praktycznie na niego ręką...co jak co ale nie zasłużył sobie na takie traktowanie,lalka ma go po prostu w d...ie.
Człowiek Karola ma teraz chronić Sabine...haha,zgroza
Sabina tak naprawdę nie okazała nawet skruchy z powodu zdrady,nie wiem czy to wina słabej gry aktorskiej Dębskiej,czy Sabina faktycznie miała mieć wyje.... na jakiś wyrzuty sumienia.Już chyba Jowita po zdradzie by okazała więcej skruchy.Natan generalnie stracił przez Sabinę kilka lat życia i odszedł z niczym.Nawet po tej zdradzie myślałem że Sabina lepiej się zachowa,przyzna się do niej po kilku dniach,okaże skruchę,a ta wręcz uważała że to normalne ze zdradziła faceta,potem udawała porządną kobietą,a jak zdrada wyszła na jaw to dobra spadaj,nie będę się tłumaczyć.Igor da jej rozwód nie dla Natana ale Radka,pewnie sam będzie w szoku że zostawiła wiernego jak psa Natana,dla śliskiego Radka.
Karol też wielki przyjaciel Natana,a sam krył córeczkę i wchodzi dalej Radkowi w dupę,mój człowiek który po jednym ciosie ląduje na podłodze.brakowało jeszcze żeby tam leżał do powrotu Sabiny,która sama wynosi go z mieszkania,bo Radek nie może iść.
Karol to porażka,a taki był szczesliwy ze córa ma w koncu normalnego faceta,skakał ze szczescia...juz ślub planował i huczne wesele,a teraz co?...
Teraz ochroniaz to odpowiedni facet dla Sabiny,jaja normalnie,Radzio zapomniał juz o drugiej mądrej blondynce z którą planował dzieci,teraz Sabina jest numerem jeden,ciekawe co będzie jak Jowita wróci na wiosne...odmieni mu się??
Najbardziej zawiodłem sie na Karolu bo Radzio i Sabcia to głąby do kwadratu,i jeszcze jakąś firme będą ciągnąć razem,bo mają przecież o tym takie pojęcie jak nasi scenarzysci o pisaniu ciekawych wątków
Ciekawe co to za wątek w trailerze jak Radzio nakłada blondynce trzewika na stope i razem tacy "Happy",czyżby koniec Andrzeja i jego cyngli?
oglądając sceny z Natanem,Sabiną,Radkiem i Karolem po zdradzie,można odnieść wrażenie że Natan nie był facetem Sabiny tylko jej adoratorem,przydupasem,w najlepszym razie kandydatem na partnera.Karol popierał Natana,ale Sabina nie była zbyt za nim.Może nie mówiła nie,ale też nic między nimi nie było.
Poszła do łóżka z Radkiem i uznała że sprawa z Natanem zakończona,Karol był niezadowolony,Sabina nie powiedziała Natanowi o tym bo przecież nie byli razem.Uznała że odpuści sobie zakusy pod nią,bo się domyśli.Jak się domyślił to Radek był trochę zdziwiony że go uderzył,ale uznał że to taki krzyk rozpaczy przegranego.Sabina uznała że to i dobrze Radek dostał raz w gębę a ona ma spokój z natrętem.
Karol uznał że skoro Sabina wybrała Radka,musi uszanować jej wybór.
No dokładnie, coś w tym jest co napisałeś :). Tak właśnie ta sprawa wygląda, jakby Sabina nigdy Natana poważnie nie traktowała. W sumie to chyba się z nim spotykała bo on uratował jej życie ( wątek z Agatą) i bronił przed Igorem i zawsze był. Potrzebowała odmiany po agresywnym Igorze i dlatego wzięła fajtłapę i pantoflarza, ale logiczne że skoro nie ma już wrażeń to jej się znudził i wybrała Radka który jest po środku między pantoflarzem a gościem typu Igor. Tylko zapomniała że Jowita może jednak wrócić i będzie klops.. ( choć w zasadzie Jowita nie powinna już żyć, ale to też szczegół).
z tym fajtułapą to bym się kłócił.Facet po pysku dać umie,to on spuścił łomot Igorowi,Radkowi,Michałowi.Na dodatek nie pękł w akcji z Agatą.Według mnie w tej kwestii nie jest słabo.Gorzej w kwestii pantoflarza.Tutaj się zgodzę facet jest totalnym FRAJEREM!!!!!! laska moment wcześniej z innym a ten nic,nawet przed samą informacją o zdradzie myślał że laska jest ok.
No prawda ale Sabina tak uważała że Natan to fajtłapa w porównaniu z Igorem a jeżeli chodzi o Radka, to Sabina uważa go za większego chojraka, w dodatku kiedyś z nim była ( stara miłość nie rdzewieje), wymyśliła że sporo ich łączy i ona lubi takich nie porządnych i wyszło.
Nawet Karol zresztą miał Natana za niewiniątko i takiego tam ciapciaka, bo w końcu powiedział do Andrzeja a nim to się nie przejmuj, to Natan nieszkodliwy :).
Ja bym właśnie spróbował trochę zmienić Natanowi charakter bo niby spokojny,opanowany a czasami potrafi wybuchnąć czy huknąć.
No to prawda, taki spokojny to nawet gorszy niż taki z natury agresywny bo po spokojnym to nigdy nie wiesz czy już się wkurza czy jeszcze nie i bagatelizujesz go a spokojny jak już wybuchnie, to na całego :).
Poza tym spokojni lepiej analizują sytuację i wiedzą komu podskoczyć a komu nie, zrobią to z planem i znienacka. Agresywni zresztą używają głównie mięśni a spokojni sprytu i inteligencji i dzięki temu łatwiej im osiągnąć cel i zaskoczyć przeciwnika ( jak np Igor :P, no i Natan też :P).
Natan akurat jest dobrze zbudowany,Radek niby też jest umięśniony i szeroki,ale jakoś tak śmiesznie wygląda,ma bardzo nieproporcjonalną budowę ciała.Prędzej można się takiego Natana niż Radka-jąkały przestraszyć,na dodatek Rade często ma wygląd takiej łajzy.
Przede wszystkim serialowy Natan fatalnie wypada w scenach miłosnych,a w tych bardziej męskich lepiej.Wszedł dał bombę Radkowi wyszedł,dobrze to wyglądały,a sceny łóżkowe-tragedia.Więc lepiej popróbować go w innej roli.
Sabina uważa chyba Radka za świetnego kochanka,bo jak Radek się do niej sadzi,to za chwilę jest seks,tak jak kiedyś bohater filmów o zabarwienie erotycznym że kobieta zapomina o bożym świecie.
A no prawda :). Karol nawet planował wnuka haha. A jak się dowiedział że Mateuszowi wpadła w oko Sabina to od razu powiedział że nie ma u niej szans, bo ona ma świetnego faceta z pozycją- lekarza. A Mateusz i tak sto razy lepszy od Radzia. Radek to kryminalista można powiedzieć, póki co tylko kradnie ale w przyszłości kto wie :). Karol nie chciał dla Sabiny Igora, a Radek to co? Facet bez przyszłości, z kryminalną przeszłością, normalnej roboty nie dostanie- jedynie po znajomości. Na dodatek jak tylko jowita się pojawi, Radek od razu za nią poleci.
Natan w dzisiejszym odcinku wyjątkowo mi się podobał.Spodziewał się że będzie się tak poniżał,jakby Sabina nic złego nie zrobiła.Dojdzie do sytuacji że aż to ona będzie musiała mu powiedzieć że nie chce z nim być bo kocha Radka.A tymczasem Natan pokazał że swój honor ma niby przyjechał,kultura,poziom,klasa ale widać że ma zasada zdrada to koniec i tyle.Dobrze jej powiedział na propozycję przyjażni.Sabina utrzymała w moim rankingu status najgorszej postaci wespół z Radkiem przed Plastkiem.
Ostatnio nie raz tylko kilka razy spała z Radkiem,a nagle tak jakby dostała olśnienia że jednak to Natana kocha.Ogląda jego fotki jak kiedyś Igora,wręcz załamana.Radek też się popisał po kilku razach z Sabiną,gra idealistę który pragnie szczęścia Sabiny,wolę facetów co nie sypiają z zajętymi a nie rzucają pięknych hasełek.Karol pewnie załamany bo liczył na piękne hasełka o wielkiej miłości a Radek się jąka.
Sabina zadzwoniła po Natana żeby go przeprosić. Wyglądało to mniej więcej tak: "Przyjedź do mnie to cię przeproszę" :D Głupio tak, ale wiadomo ona do niego nie przyjdzie bo w serialu Natan nie ma swojego domu xD
Facet w Krakowie ma ponoć dom za 3 miliony złotych przepisany, a tutaj jak bezdomny.Trochę też może nie chciała się narzucać z tymi przeprosinami,a jak przyszedł,to własna wola.Ale tak generalnie miały to być przeprosiny i oficjalne zakończenie związku,tylko że Sabina trochę niepotrzebnie podgrzewała atmosferę oglądaniem wspólnych zdjęć i ogólnie zachowaniem.Może też chciała trochę wybadać sytuację,czy np Natanowi nie przyjdzie do głowy o nią walczyć,w końcu niektórzy faceci kobiety zresztą też to desperaci zostają zdradzeni a potem jeszcze skamlają pod drzwiami,osoby która zdradziła.
Jak wróci Jowita to już lepiej żeby inny facet robił za koło ratunkowe niż Natan.
Dobrze że odpuścili sobie jakieś sceny w stylu jak Natan niczym Igor całuje ją w policzek czy przytula,albo mówi coś w stylu chce żebyś była szczęśliwa,Radek to świetny facet albo szczęściarz,Zawsze możesz do mnie zadzwonić,będziemy przyjaciółmi,nie żywię do ciebie urazy.Możesz na mnie liczyć,przyjadę i pomogę.Naprawdę porzygać można byłoby się z tej szlachetności.Dobrze że jakoś normalnie wyszło,zraniony facet ma dość kobiety,a nie zachowuje się jakby zbiła mu kubek.
Ta scena w barBarianie to byla zenada. Karol normlanie sie pyta Radka czy kocha Sabine a ten nie wie no co za debil. Tak sie tego pytania wystraszył że aż uciekł do kibla. To chyba bardziej Natan był bardziej zdecydowany w tej kwestii niz on.
Natana problem polegał na tym że aż za bardzo i to go zgubiło.Gdybym w realu miał takiego kumpla jak Natan to pewnie ciągle bym go stopował,no dobra kochasz ją ok,jesteś jej wierny,ale czy ona też jest aż tak za tobą,słuchaj różnie może być przecież ona dalej ma jakąś dziwną słabość do Igora,na dodatek ta jej przyjazń z Radkiem trochę przesadzona,mimo wszystko to jej były,teraz jest sam,nie chce być złym prorokiem ale niedługo albo będziesz musiał wrócić do kawalerskiego życia,albo szukać nowej partnerki.
Tak,scena w Barze kolejna kpina z Radkiem,facet jak zakochany Romeo nie myśli o pracy,na pytanie kochasz ją zamiast tak albo przynajmniej chyba tak,to ten się jąka jakby Karol zadał mu jakieś ciężkie zadanie do obliczenia.Potem gra takiego co kibicuje Sabinie i Natanowi a niedługo póżniej niemal rzuca się na Miksera żeby do Sabiny dzwonić.
Facet kilka dni temu naśmiewał się z Natana,a teraz wielki fan jego związku a od tego naśmiewania przynajmniej 3 spał z Sabiną.
Nie no pijany Natan wypadł rewelacyjnie,serio.Nawet bardziej mi się spodobał niż pijany Igor wtedy co go w hotelu wrobili.
Rzeczywiście, to był niezły motyw. Ciekawy jestem tego, czy scenarzyści pociągną jeszcze jakoś wątek Natana. W sumie zanosi się na to, że właśnie bedzie coś między nim a Luizą. Wg mnie nawet pasowaliby do siebie, chociaz Luizy ogólnie nie lubię.
Ogólnie, jeśli Natan pozostanie w serialu, mimo rozstania z Sabiną i będzie miał dalej wątki, to będzie to ciekawa rzecz, w pewnym sensie bez precedensu, bo poprzedni faceci głównych bohaterek (Marysi, Kingi) po rozstaniu z nimi znikali z serialu definitywnie i nigdy już nie wracali.
Może szkoda im zwalniać takiego aktora jak Kwiatkowski. W sumie chłop gra na przyzwoitym poziomie, próbuje coś tam wykrzesać z tej nieco sztywnej postaci (teraz Natan ogólnie zaczął się trochę rozkręcać).
ja bym chciał żeby został. Jest w serialu już 3 lata, ma swoją historię, bez sensu by było teraz go wyrzucać.
a pijany Natan był zaskakująco dobry, taki mógłby być zawsze to byłoby ciekawiej!
Coś w tym jest już wieki temu myślałem że koncepcja jest taka.Pojawia się facet Majki czy Maryśki zaczyna być bardzo aktywny w jej życiu,zostaje ziomkiem jej przyjaciół,przychodzi rozstanie i bęc nagle zrywa kontakt nie tylko z byłą,ale z jej kumplami też.Natan jako wolny elektron chyba się nie uda,bo niby jak on nawet nie ma tam chaty,choć mogli by mu jakieś lokum załatwić,Myślałem bardziej o Aśce,ale skoro twórcy uważają że im coś bardziej absurdalnego tym lepiej to będzie Luiza.
Tak naprawdę nie ma żadnego sensownego powodu dlaczego Luiza miała by rozstać się z Mikserem i związać się z Natanem,bo co ten pierwszy ją rozczarował na urodzinach,a ten drugi swoimi tekstami ją rozbawił i poprawił wieczór.W kwestii tego wieczoru to o ile pierwszy powód że rozczarowali imprezą jestem w stanie powiedzieć że robi z igły widły,przecież niektórzy wogóle robią imprezy z opóżnieniem,ale w kwestii prezentu miała rację,co to za debilny pomysł kupić rurę dziewczynie i jeszcze nie czuć powagi sytuacji,dobrze mu Luiza odpowiedziała że powinna mu kupić kran do nalewania piwa.
Taka robi miny jakby chciała powiedzieć ten prezent to tragedia,a ten dalej swoje jak świadek jehowy.Można oczywiście podejść do tego że facet nie nadaje na tych samych falach co ona itd.
Najpierw myślałem że nieudane urodziny,Natan poprawia jej humor,Luiza zdaje sobie sprawę że on ma dużo gorzej bo został sam,kobieta go zdradziła i zostawiła,pije regularnie,stracił sens życia.A jej problem z nieudanymi urodzinami to nic,i wróci do Miksera z pokojowym nastawieniem ten daje jej sensowny prezent i będzie ok.Spotkanie z Natanem,paradoksalnie poprawi jej relację z Mikserem.
A tymczasem po kompromitacji z prezentem,pewnie mają podbudowę do niszczenia tego związku i poprawiania jej relacji z Natanem,przecież Luiza to chyba najbardziej wrażliwa dziewczyna w paczce,a Natan też jest wrażliwy skoro zamiast tak jak Radek brać się za inną jest sam i pije.
Ale skoro mają wymyślić wątek Natan,Luiza to przynajmniej żeby teraz zrobili to z głową tzn nie jakieś debilne zdrady,że Natan zaczyna się całować z Luizą wchodzi Mikser i daje mu w gębę,albo seks po kryjomu tylko Mikser i Luiza rozstają się pokojowo bez zdrad tak jak z Dagą a potem najwyżej po rozstaniu z nim zaczynają pokazywać jak to zakochują się z Natanem w sobie.
Oczywiście nawet jak zrobią właśnie z klasą rozstanie,to i tak będzie kabaret jak niedługo będą odcinki w stylu przychodzi Natan do Baru i wita się z Mikserem i mówi że umówił się tutaj z Luizą a ten że spoko i czy im się układa.
Na dodatek wtedy Mikser zostanie wolnym elektronem to albo do Aśki jak z tym facetem jej nie wyjdzie,albo do Jowity jak wróci i wszyscy będą zachowywać się jakby to było normalne.np:
Natan-Luiza
Radek-Sabina
Daria-Błażej
Jowita-Mikser
Aśka-?
I tak lepiej żeby Natan był z Luizą niż żeby znowu odgrzewali jego związek z Sabiną.Na zasadzie Radek kopnie ją w dupę a Sabina znowu zacznie sobie tyłek Natanem wycierać że lepszy on niż nikt,a ten dureń grzecznie jej wybaczy bo najważniejsze że Sabina znów go chce.No jeszcze gdyby chociaż to Sabina miała olać Radka że woli Natana a Natan w tym czasie był z inną to pół biedy.
Nie wiem co ma znaczyć ta scena z następnego odcinka.Królowie robią jakiś rodzinny obiad,zapraszają pewnie Błażeja z Darią,Sabinę z Radkiem no niech będzie ale co tam robi Natan?też go zaprosili,no ja rozumiem umarł król,niech żyje król,ale chyba zasada został król,niech żyje król,czyli dalej w rodzinie trzymamy byłego i obecnego partnera chyba nie gra.Może jeszcze zaproszą w takim razie Igora w końcu też były Sabiny i cała trójka będzie wcinać obiad u Grażyny a jak Natan z Radkiem wezmą się za bety,to Igor pierwszy ruszy żeby ich rozdzielać,a jak Radek się zacznie żalić że Igora traktuje lepiej od niego,to Karol stanie w jego obronie że to co było kiedyś nie ma znaczenie teraz Igor jest w porządku.
No chyba że druga wersja że Natan znowu będzie pijany i sam przyjdzie awanturę zrobić,albo na trzeżwo,ale znowu czy tak by się poniżał,poza tym skąd wiedział że tam impreza szósty zmysł czy co.
Natan to jednak jest gość w następnym zwiastunie ma powiedzieć Sabinie jak ta przyjdzie się użalać,możesz coś dla mnie zrobić,a ona co a ten nie dzwoń do mnie więcej.Jednak gość ma swój honor i charakter.Sabina jest bardziej załosna niż ustawa przewiduje,zaraz po wykiwaniu przez Radka idzie do Natana i mówi że nie chciała być sama.W sumie prawda powiedziała bo Natan to dla niej ratunek nad lekiem przed samotnością.
Pewnie już Sabina marzyła że będzie sobie znów tyłek Natanem wycierać,znowu by mówiła jaki Natan jest wspaniały,jaki mają super związek i jak go kocha,a Radek lał by z niej tak go kochasz że perfidnie go zdradzałaś ze mną,a potem go zostawiłaś,a jak cię olałem to podwinęłaś ogon,Natan to frajer bez charakter ja bym taką pogonił.Hahaha.
Ale widzisz Daniel jaka to jest ironia losu? Sabinka zdradziła Natana i zostawiła go dla Radka, bo myślałam sobie Natan to cienias, taki tam nudny chłopczyk bez ikry a Radzio superman, w dodatku bardzo ciekawy i w łóżku jest emocjonująco. A tu co? Wróciła Jowita, a już wychodzi że Radzio to ciota, w dodatku podnóżek i piesek Jowity, który już skamle za swoją panią i już niedługo znów będzie robił wszystko co Jowita karze. A Natan który miał być tym którym podciera się tyłek albo wyciera jak napisałeś, okazuje się facetem z charakterem i godnością który nie da się Sabinie dłużej poniżać. Ups :). Przykro mi Sabinka, albo i nie ;)
Tak,jak w realu tam też często mówi się o takich ludziach jak Sabina że grają na dwóch szachownicach i najlepiej żeby za chwilę takiej gry wylądowali za obydwoma szachownicami.Romans Sabiny to takie klasyczne wywróciło jej się w d...Jak Radek ją wykiwał to nie taki diabeł tzn Natan straszny jak go malują.Swoją droga na zwiastunie fajnie to zaakcentował,tak na spokojnie,bez emocji,lekko z pogardą i cynizmem w głosie.Trochę jakby chciał powiedzieć Sabina ale ty jesteś załosna,trochę honoru dziewczyno.Albo pewnie wróćmy do siebie,stworzymy szczęśliwą kochającą rodzinę,pobierzemy się,miejmy dzieci syna i córkę i będziemy opowiadać naszym dzieciom jak to mamusia zawsze była fair wobec tatusia,albo lepiej wiecie wprawdzie mama miała chwilę słabości z innym mimo że tatuś zawsze jej pomagał we wszystkim.
Na dodatek perfidnie tatusia zdradzała,a potem zostawiła jak worek ze śmieciami,była wielce zakochana w miejscowym cwaniaczku,złodzieju,a wiecie że najlepsze jest to że mamusia by do tatusia nie wróciła,tylko że ten miejscowy cwaniaczek ją olał i wrócił do swojej byłej.Więc nasz związek to taki przypadek,bo mamusia miała lęk przed samotnością.
Od jakiegoś czasu polubiłem serialowego Natana i to bardzo ale jeżeli jedyna szansa żeby został to jego comeback do Sabiny,to już wolę żeby ..................odszedł.Albo grał ogony jako kumpel od wspólnego obracania flaszki z Bacikiem i Don Arturem.Kumple Sabiny też go beznadziejnie potraktowali,nie twierdzę że mieli udaremnić zdradę Sabiny,ale chyba wypadało by chociaż porządnie opier... Radka i Sabinę a ci nic,Błażejek jeszcze wyprowadzał Natana żeby Radzio-Sradzio nie dostał.
Ale najlepsze byłoby wprowadzić nową bohaterkę chłopakowi mogłoby być ciekawe,i Sabina wściekła,oraz kumpelstwo z A&B.W sumie dało by mu to sporo minut na planie.