Praktycznie w ogóle nie śledzę tego serialu i perypetii bohaterów,ale dzisiaj natrafiłam na ATM na powtórkę,jakiś 600 odcinek. Marysia uczyła się na test. Myślę sobie - "No przecież! Ona studiowała medycynę." ;) Z tego co wiem pracowała w jakiejś galerii,a teraz pracuje w lokalu jako menadżer. Co się stało z tymi studiami?Wiadomo dlaczego nie pracuje w zawodzie? Taki świetny fach. :D
ten temat był tu już szeroko komentowany. marysia rzuciła medycynę na ostatnim bodajże roku, nie wiadomo czemu. teraz nawet nie potrafi udzielić pierwszej pomocy:)
rzuciła studia bo bodajże wyjechała do berlina i to było tego przyczyną. czy ona już wcześniej je rzuciła?
Nie pamiętam za bardzo, w tym serialu dość często ludzie rzucają studia, a jak już studiują to korespondencyjnie przez internet. Marysia chyba powiedziała "do widzenia" po romansie z doktorkiem u którego była na praktyce w szpitalu. Potem tam była jakaś afera z morderstwem tego lekarza i Marysia uznała, że rezygnuje. Później przez kilka dni pracowała jako bukieciarka. W końcu wzięła się za remont mieszkania i jej talent artystyczny odkryła mecenas sztuki - Aneta Pałkowska. Zdolna Marysia dostała pracę, a gdy zaszła w ciążę z Pawłem wyjechała do Berlina gdzie rozwijała swoje umiejętności. Jakiś czas temu wróciła do Polski z nowym przydupasem i pracowała dla Anety. Chyba nikt nie wie na czym polegała ta praca. Wiadomo tyle, że co jakiś czas wpadała do niej szefowa, pokazywała jej jakieś obrazki a Marysia odpowiadała "Wydaje mi się, że jest OK". Teraz po kłótni z Anetą dostała posadkę u swojej kuzynki...
"rozwijała swoje umiejętności"-ten tekst mnie rozpierdzielil i polozyl na lopatki,wlasnie ogladam stare odcinki(1430 odc)jak prosi Anete o kilka dni urlopu bo jedzie ogladac Hubcia na wyscigach i zapewnia ze nadrobi zaleglosci...i od tamtego czasu wszystko załatwiała przez internet...eeee,no i zaleglosci odrobione,expresowo,no cóż taka PRACA
Pewnie niedługo zainwestuje w drugiego laptopa i kamery... Będzie zarządzała Barbarianem online. Chociaż nie wiem czy to zda egzamin, pewnie większość osób tam przychodzi żeby zobaczyć ją - największą piękność ziemi racławickiej. Chyba, że wprowadzi ofertę premium "transmisja online z domu". To byłby hit!
Dokładnie - odechciało jej się medycyny po romansie z dr Stasiakiem. A taka była z niej obiecująca studentka, najbystrzejsza na roku, zawsze przygotowana, umiejąca się postawić broniąc swej racji... A teraz taki z niej tłuk, lol.
A możesz mi wyjaśnić, bo nie oglądałam wtedy, jak to pojechała MArysia z Pawła ciążą do Berlina, a wróciła z nowym przydupasem? :O Bo myślałam, że rozstali się po tym jak Paweł wyskoczył z pierdla haha.
Ona z Pawełem się przespała kultowe '' Nie moge Cię zapomnieć! '' a jak dowiedziała się że jest w ciąży to dała dyla tam poznała Huberta który się nią zajmował i zakochał w niej i wrócił za nią do Polski i oczywiście miał we Wrocku znajomych ...
i pawła epickie- USPOKÓJ SIĘ!!!
przeżyjmy to jeszcze raz:) i patrzta tam na komentarze:) lol
http://www.youtube.com/watch?v=TMXY9Uv_NKk
Akurat Stasiaka pamiętam. :) I właśnie to chyba z jego powodu to wszystko. Dzięki za wyjaśnienie. :D
LOL.
A Wy narzekacie na ich talenty aktorskie :D chociaż to może kręcone w czasie, gdy zakręciło się Ciało obok nich, więc może mniej grali, a bardziej to było prawdziwe, lol.
i to już po tym jak Marysia w ramach autodeprecjacji skrzywdziła się fryzurą ;/ za to Paweł ma dłuższe włosy od niej, lol.
No a w komentach faktycznie - jak bym miała uczucia to też bym się wzruszyła ;D
Aaaa... typowe :D aż dziwne, że sama na to nie wpadłam - to przecież oczywiste - dowiedziała się, że jest w ciąży no to uciekła, bo przecież - KOCHAM GO, ALE NIE MOGEM Z NIM BYĆ ;(((( TO TAKIE EMOOO....
Dzięki za wyjaśnienie ;D
To były czasy :D Ja pamiętam odcinki, jak miała na pieńku z jakąś babką ze studiów i nie potrafiła załatwić sobie czaszki :D
Nie tylko Ciebie, no ja pier papier :D Ale pocieszam się jedynie faktem, że komentujący nie mieli pewnie nawet 16 lat :P
To jest przerażające jak niektórzy ludzie biorą to wszystko na serio. Pamiętam jak kiedyś moja babcia oglądała jakąś meksykańską telenowelę i komentowała "a to franca" :D
Moja babcia też lubi sobie pokomentować podczas oglądania Mody na Sukces, ale tłumaczę to raczej brakiem innych rozrywek... Bo masz rację, takie życie serialem jest co najmniej chore xd
Zwykłe pytanie o zawód, z ciekawości, ale dyskusja musi być. :D I to już zupełnie schodzi na inne tory. :)