Mam pytanko. Oglądam pierwszą miłość od niedawna, i wiem tyle w sprawie Manuela, że siedział razem z Pawłem w więzieniu i że się nie polubili ^^. Czy może mi ktoś wyjaśnić, za co siedział Paweł, za co Manuel, i skąd się wzięła ta nienawiść w ich znajomości? Niestety za bardzo nie ma mi kto tego wyjaśnić.
Z góry dzięki :)
Bo Paweł sie w kryminale po mydło schylał a Manuel chciał go wykukać w kukułe po prysznicem ale Paweł w tym czasie bąka puścił i Manuel obiecał mu zemste i gwałt na nim.
FREE MANUEL NA MAJKU MA KISC PANCZÓW I NIE PALCIE TYCH KRZYWYCH JOINTOW TYLKO OGLADAJCIE PIERWSZA MILOSCC BO TO KOZAK C`NIE ZIOMY
z 700 odcinków temu Manuel pojawił sie w serialu, jako instruktor salsy, na którą chodzili Majka z Pawłem i Artur z Edytą(była dziewczyna artura). Manuel chciał zgwałcić Majkę http://www.youtube.com/watch?v=xElzasYjACM Tutaj masz większość bujek Pawła w tym 2 z Manuelem, ktory okazal się Marianem Otrębą. Bo on tak naprawdę porywał dziewczyny i je gwalcił, a potem to nagrywał. Manuel poszedl siedzieć po tym jak PAwel go torturował za Majkę. Za jakieś 500 odcinkow ok 1100 paweł trafił do wiezienie oskarżony o zabujstwo, ktroego nei popelnił, został wrobiony i spotkał tam Manuela, ktory pragnąl zemsty. To tyle
Dzięki wielkie. Szukałam w wielu źródłach, bo ciekawiło mnie to. Ponieważ nie znalazłam wyczerpującej odpowiedzi, to postanowiłam napisać. Teraz już wiem.
Dzięki Igrek :)