Mam smutną wiadomość dla wszystkich fanów PM. Czytałem dzisiaj w internecie, że postać grana przez Łukasza Płoszajskiego(Artur Kulczycki) zostanie uśmiercona. Powodem tego jest chęć odejścia Łukasza z serialu.
Jedyna konkretna postać z charakterem w tym serialu, do tego często dość polewkowa, szkoda
jaka usmiercona? wyjechał poprostu do córki. no mi zal artura wydaje mi sie ze stara ekipa niedlugo sie wykruszy..... a te wszystkie sabinki mikserki i inne radki beda ich nastepstwem.... szkoda wogole serial stracil na wartosci.... kinga tez niewiadomo czy wroci, artura nie ma patryka nie ma juz tylko marycha z pawelkiem zostali no i od biedy bartek.... a jeszcze jak to prawda z romansem wlodarczyk - krawczyk, ktores z nich napewno zrezygnuje i dup kolejnego glownego bochatera zabraknie..... jeszcze huberta zabieraja jak to byl obecnie chyba jeden z najlepszych aktorow...... dno dno i jeszcze raz dno ...
skąd mam wiedzieć że teraz piszesz ty a nie podszywacz? wiesz co? a może ustalimy jakieś hasło?
Słuchaj magazynier nie musimy ustalać żadnego hasła, jak Rafal słusznie zauważył są różne długości kreseczek. Teraz będę wiedziała kiedy ty piszesz a kiedy jakiś idiota się podaje za ciebie.
Chyba już nawet wiem jak ... założył drugie konto i nie mógł zrobić zupełnie takiego samego nicku, więc musiał przedłużyć kreseczkę. Ciekawe kto wpadł na taki genialny pomysł?
Aaa, normalnie? Po długości kreseczek, zresztą nie mów że się nie skapnąłeś? Ciekawe kto też podszywa się pod magazyniera? Niech sobie lepiej swoje konto założy, a nie ...