PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121873
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poruszył mnie piękny utwór na zakończenie odcinka 2x21. Motyw pojawia się kiedy Damon mówi Stefano, że ugryzł go Tyler, po czym Damon odchodzi. Zna ktoś ten utwór? I nie chodzi mi o wcześniejsza piosenkę Birdy - Skinny love.

agatorrr

To jest jakiś motyw z serialu, bo był juz wielokrotnie, w dramatyczniejszych momentach. Poszukaj w soundtracku wampirków

użytkownik usunięty
agatorrr

To jest utwór skomponowany przez Michael'a Suby, niestety nigdzie niedostępny. Na oficjalnym soundtracku można znaleźć jego dwa utwory: 1864 i Stefan's Theme. Również jestem od dawna zachwycona tą muzyką, ale pozostaje mi jej słuchać jedynie w serialu...

ocenił(a) serial na 10
agatorrr

Do tego momentu trzymałam się twardo żeby nie płakać, ale tu już łzy mi poleciały

ocenił(a) serial na 8
MsNatalia

Ja dokładnie tak samo. Trzymałam się bardzo mocno. Miałam wilgotne oczy, ale usiłowałam nie płakać. Scena na cmentarzu rozłożyła mnie na łopatki i moje postanowienia diabli wzięli.

ocenił(a) serial na 8
agatorrr

Chciałam się zapytać o piosenkę, która leci przez całą scenę pogrzebu (zaczyna się chyba w momencie, gdy Elena czyta list od Johna). Bardzo piękny utwór. Będę wdzięczna za podanie tytułu lub wykonawcy. Z góry dzięki za odp :)

ocenił(a) serial na 10
black_eye

Birdy - Skinny Love . ( cały dzień już tego słucham) :)

TheTusiax

yhym świetna ta piosenka :) i ta melodia na samym końcu ja D odchodzi.
ja odkąd zobaczyłam zwiastun 02x22 odcinka i usłyszałam piosenkę w nim, oszalałam na jej punkcie i słucham w kółko ;) więc rozumiem to ;)

ocenił(a) serial na 6
bliss6

wykonawczyni ma tylko 14 lat :)

Pannie95

Ta Birdy ma tylko 14 ? No nie gadaj :o

ocenił(a) serial na 6
bliss6

http://en.wikipedia.org/wiki/Birdy_(musician) też mnie to zamurowało ;D