PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

kim była meredith , czasami pojawia się jej imie w postach , że była jakąś przyjaciółką eleny.jak ktoś czytał książki to mógłby mi napisac pare info na jej temat np. czy wiedziała o tajemnicy stefana i damona i czy coś też do nich czuła (te ostatnie to przesada ).

ocenił(a) serial na 8
elenalove

Meredith była w książce przyjaciółką Eleny i Bonnie. Wiedziała o wampirach, ale nie pamiętam w której części się dowiedziała. Nie kochała się ani w Stefano ani w Damonie. Iskrzyło między nią a Alarickiem, z tym że ten książkowy Alarick ciut się różni od serialowego. Też jest nauczycielem historii po śmierci Tannera, ale nie ma wątku byłej żony, bada zjawiska paranormalne.Meredith jest przedstawiona jako osoba silna psychicznie,twarda, trzeźwo myśląca,odważna w przeciwieństwie do Bonnie,która jak dla mnie jest lekko rozchwiana emocjonalnie (takie dziecko). Tyle z mojej strony, może ktoś inny przedstawi Ci swój punkt widzenia:)

elenalove

Z tego co ja pamietam to Meredith wiedziałą o wampirach od dawna, ponieważ jej dziadek został przez jednego "zaatakowany".

sylvia89tan

o dzięki :)