PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121873
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wisiorek Eleny

użytkownik usunięty

Czy można kupić gdzieś gadżety związane z VD, dokładnie chodzi mi o wisiorek Eleny, mam na jego punkcie obsesję :P Ze Zmierzchu pełno jest takich dupereli to może z VD też coś zrobiono? A może w jakichś znanych sklepach są podobne naszyjniki ?
Jeżeli coś wiecie to proszę o info;d

ocenił(a) serial na 10

Ja widziałam gadżety na stronie CW, ale wisiorka nie ma!
JA TEŻ CHCĘ !

użytkownik usunięty
megaami

No jak to :///
Chyba jutro zrobię obchód po różnych sklepach i poszukam czegoś co mogłoby choć trochę przypominać ten wisiorek:/

Ostatnio mam manię na cukierki firmy "Verbena", jedliście? xD xD

ocenił(a) serial na 10

Nieeee x_______x skąd masz?!

użytkownik usunięty
megaami

ze sklepu :P w dużych marketach napewno znajdziesz:P
Najlepsze są o smaku dzikiej róży, reszta to szałwia, melisa itd ;]
http://gornadroga.pl/sklep/images/produkty/cuk%20dr.JPG
Kiedyś nie znając VD nie zwracałam uwagi na nazwę xD

ocenił(a) serial na 10

Hahahaha. Omg - pewnie dodają tam werbenę, co? :D

użytkownik usunięty
megaami

Nie wiem, skład może być zafałszowany a nie mam jak sprawdzić bo nie znam żadnego wampira :D

ocenił(a) serial na 10

Moja koleżanka twierdzi, że jest, ale jej tego nie podam *.* wyżre to jej żołądek.

ocenił(a) serial na 8
megaami

Werbena to normalna roślina..używa się jej w zielarstwie jako lek o właściwościach przeciwzapalnych. Jest nawet herbata, bardzo dobra swoją drogą:) A te cukierki są dobre na kaszel bo są wykrztuśne/ Laski to żadna magia, no chyba że magia zielarstwa:P

Hahahaha! Ja je widziałam i myślałam, że to jakieś zioła xD

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

dobrze myślałaś :D
Werbena to zioło. Chcę mieć to zioło! :D

Cukierki firmy Verbena? Oo, to będę szukała w sklepach, aż gdzieś znajdę XD

użytkownik usunięty
Neff

one raczej są dobrze dostępne;]

Właśnie wpisałam w google "cukierki firmy verbena" i mi znalazło :D Tak w ogóle, dzięki za cynk xD

Neff

O Boziu! Ja już wiem, co to są za cukierki XD Chyba padnę, przecież ja je prawie cały czas kupuję! xD One są yummy! :D Teraz tak patrzę na zdjęcie opakowania... ta pora naprawdę mi nie służy ^^

użytkownik usunięty
Neff

No przecież dałam wyżej zdjęcie! xD

A ja umrę, chcę ten wisiorek :(

To chyba rzeczywiście przez tą późną porę było ^^ Bo jak czytałam komentarze, to ten link mi jakoś umknął o.O xD
No, ja też bym chciała taki wisiorek :( A nawet jeśli znajdę podobny, to i tak nie będzie taki sam... :(

ocenił(a) serial na 10
Neff

Trzeba iść do jubilera, żeby zrobił nam taki sam... :P

użytkownik usunięty
megaami

Ale czy będzie mnie na niego stać:P

Tutaj coś macie http://www.etsy.com/listing/43581458/elenas-vervain-locket-necklace-on i http://www.vampire-diaries.net/tv-series/hiatuses-suck-win-elenas-necklace-or-bo nnies-or-katherines

ocenił(a) serial na 10
blackpearl888

Zwykle z angielskich stron nie wysyłają do Polski , grr ; /

użytkownik usunięty
megaami

Ja to nawet nie wiedziałabym jak zabrać się za kupowanie z takich stron:/
Wolałabym coś a'la allegro..

ocenił(a) serial na 10

alb ebay :P ale jak chciałam kupić z takiej stronki błyszczyki to pisało, że do polski nie wysyłają. poza tym są trudności z płatnością :P

Moja babcia ma w chu* werbeny : )

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *.*
wyślij trochę :D

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam!! Śliczny wisiorek za 50 zł :D weeee.. podaj mi gg , wyślę linki :D

użytkownik usunięty
megaami

Where ??? 12785606

ocenił(a) serial na 10

Zaraz zobaczysz :P

megaami

Możesz podać tutaj ten link, bo też chciałabym zobaczyć
z góry dziękuje ;)

użytkownik usunięty
megaami

Wysłałaś? Bo nic nie dostałam :(

megaami

Prosze podaj linka moje gg to 2858220 Pliss :D

Hej! Znalazłam stronkę na której można kupić gadżety z V.D. Są prześliczne, ale mega drogie. Znalazła, też stronkę pewnego jubilera, który podejmie się wykonania repliki wisiorka Eleny. Właśnie czekam na e- mail'a z jego wyceną! :-) :-) :-)

użytkownik usunięty
JustinaB.

Ale jak to z nim jest, wysyła go pocztą?

ocenił(a) serial na 10

Pewnie w cholerę drogo *.* jubiler.

użytkownik usunięty
megaami

Pewnie tak...
Dasz te linki?

megaami

megaami podasz ten link tu na forum? to co pisałaś wyżej że znalazłaś?

ocenił(a) serial na 10

no napisałam ! xD
24403883 ;p

użytkownik usunięty
megaami

napewno dobry numer wpisałaś bo nic nie dostałam... jak możesz to daj tu linka..

ocenił(a) serial na 10

wyskakuje błąd *.* a ty może masz zaznaczoną opcję - nie pokazuj wiad. o nieznajomych. ?

użytkownik usunięty
megaami

nie

ocenił(a) serial na 10

o.O no dziwne, to ty napisz...

użytkownik usunięty
megaami

okej..
ale jak wyskakuje ci błąd, po prostu wklej tu linka...

ocenił(a) serial na 10

właśnie ty nie mogę dodać...

cgi.ebay.pl/ Vampire-Diaries-COROLINES-VERVAIN-SILVER-HEART-NECKLACE-/230 550827971?pt=UK_ Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&hash= item35ade673c3 yyy ?

i .... cgi.ebay.pl/Elena-s-Kette-mit-Eisenkraut-Vampire-Diaries/290499744170?pt=DE_Mode _Accessoires_Schmuck_Schmuck&hash= item43a32251aa

użytkownik usunięty
megaami

z tego co mi tu podałaś to aukcja się skończyła...

ocenił(a) serial na 10

o.O innych nie ma *.* zresztą ... jak widze to z ebay - vampire diaries i masz :D

Link, który chciałam posłać zamieściła już blackpearl888, więc nie będę się powtarzała. Poszukałam trochę na ebay'u i proszę bardzo: http://shop.ebay.pl/i.html?_nkw=Vampire+Diaries&_sacat=0&_odkw=Pami%C4%99tniki+W ampir%C3%B3w&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313. Miłego oglądania!!! :-)

ocenił(a) serial na 10
JustinaB.

Szukałam. Nie ma. Albo jest jedne za 500 zł o.O

użytkownik usunięty
megaami

Matko a cóż to za zdjęcie Niny? :o ludzie to sa chorzy..

O rany, ale bym chciała tą bluzę "I love Damon Salvatore" xD Ale z drugiej strony 80 zł za zwykły napis to trochę bezsens..

Nie wiecie może czy to DVD z pierwszym sezonem jest dostępne już w polskich sklepach? Bo może bym sobie pod choinkę zażyczyła.. a już wolę nie kupować takich rzeczy przez neta, bo już nie raz dostałam pęknięte pudełko (czy jak to się zwie) płyty..

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem. Ne mam pojęcia. Ja bym wolała jakiś gadżet. Pamiętniki mam ściągnięte w super jakości :D to mi wystarczy. Kto mi kupi taką bluzę? Albo chociaz bryloczek?

użytkownik usunięty
megaami

Ja też mam ściągnięty każdy odcinek, ale nie czuję się dumna z tego, że ściągam. Staram się kolekcjonować najważniejsze dla mnie rzeczy w oryginałach, ale niestety ceny w Polsce są kosmiczne:( Ostatnio myślałam, że śnię gdy zobaczyłam w empiku płytę Three Days Grace, niestety po odwróceniu i zobaczeniu ceny stwierdziłam że ich ich poj... xD

ocenił(a) serial na 10

Aaa... no właśnie ... o.O Polska x D