Czy można kupić gdzieś gadżety związane z VD, dokładnie chodzi mi o wisiorek Eleny, mam na jego punkcie obsesję :P Ze Zmierzchu pełno jest takich dupereli to może z VD też coś zrobiono? A może w jakichś znanych sklepach są podobne naszyjniki ?
Jeżeli coś wiecie to proszę o info;d
No jak to :///
Chyba jutro zrobię obchód po różnych sklepach i poszukam czegoś co mogłoby choć trochę przypominać ten wisiorek:/
Ostatnio mam manię na cukierki firmy "Verbena", jedliście? xD xD
ze sklepu :P w dużych marketach napewno znajdziesz:P
Najlepsze są o smaku dzikiej róży, reszta to szałwia, melisa itd ;]
http://gornadroga.pl/sklep/images/produkty/cuk%20dr.JPG
Kiedyś nie znając VD nie zwracałam uwagi na nazwę xD
Nie wiem, skład może być zafałszowany a nie mam jak sprawdzić bo nie znam żadnego wampira :D
Moja koleżanka twierdzi, że jest, ale jej tego nie podam *.* wyżre to jej żołądek.
Werbena to normalna roślina..używa się jej w zielarstwie jako lek o właściwościach przeciwzapalnych. Jest nawet herbata, bardzo dobra swoją drogą:) A te cukierki są dobre na kaszel bo są wykrztuśne/ Laski to żadna magia, no chyba że magia zielarstwa:P
O Boziu! Ja już wiem, co to są za cukierki XD Chyba padnę, przecież ja je prawie cały czas kupuję! xD One są yummy! :D Teraz tak patrzę na zdjęcie opakowania... ta pora naprawdę mi nie służy ^^
To chyba rzeczywiście przez tą późną porę było ^^ Bo jak czytałam komentarze, to ten link mi jakoś umknął o.O xD
No, ja też bym chciała taki wisiorek :( A nawet jeśli znajdę podobny, to i tak nie będzie taki sam... :(
Tutaj coś macie http://www.etsy.com/listing/43581458/elenas-vervain-locket-necklace-on i http://www.vampire-diaries.net/tv-series/hiatuses-suck-win-elenas-necklace-or-bo nnies-or-katherines
Ja to nawet nie wiedziałabym jak zabrać się za kupowanie z takich stron:/
Wolałabym coś a'la allegro..
alb ebay :P ale jak chciałam kupić z takiej stronki błyszczyki to pisało, że do polski nie wysyłają. poza tym są trudności z płatnością :P
Znalazłam!! Śliczny wisiorek za 50 zł :D weeee.. podaj mi gg , wyślę linki :D
Hej! Znalazłam stronkę na której można kupić gadżety z V.D. Są prześliczne, ale mega drogie. Znalazła, też stronkę pewnego jubilera, który podejmie się wykonania repliki wisiorka Eleny. Właśnie czekam na e- mail'a z jego wyceną! :-) :-) :-)
napewno dobry numer wpisałaś bo nic nie dostałam... jak możesz to daj tu linka..
wyskakuje błąd *.* a ty może masz zaznaczoną opcję - nie pokazuj wiad. o nieznajomych. ?
właśnie ty nie mogę dodać...
cgi.ebay.pl/ Vampire-Diaries-COROLINES-VERVAIN-SILVER-HEART-NECKLACE-/230 550827971?pt=UK_ Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&hash= item35ade673c3 yyy ?
i .... cgi.ebay.pl/Elena-s-Kette-mit-Eisenkraut-Vampire-Diaries/290499744170?pt=DE_Mode _Accessoires_Schmuck_Schmuck&hash= item43a32251aa
o.O innych nie ma *.* zresztą ... jak widze to z ebay - vampire diaries i masz :D
Link, który chciałam posłać zamieściła już blackpearl888, więc nie będę się powtarzała. Poszukałam trochę na ebay'u i proszę bardzo: http://shop.ebay.pl/i.html?_nkw=Vampire+Diaries&_sacat=0&_odkw=Pami%C4%99tniki+W ampir%C3%B3w&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313. Miłego oglądania!!! :-)
Matko a cóż to za zdjęcie Niny? :o ludzie to sa chorzy..
O rany, ale bym chciała tą bluzę "I love Damon Salvatore" xD Ale z drugiej strony 80 zł za zwykły napis to trochę bezsens..
Nie wiecie może czy to DVD z pierwszym sezonem jest dostępne już w polskich sklepach? Bo może bym sobie pod choinkę zażyczyła.. a już wolę nie kupować takich rzeczy przez neta, bo już nie raz dostałam pęknięte pudełko (czy jak to się zwie) płyty..
Nie wiem. Ne mam pojęcia. Ja bym wolała jakiś gadżet. Pamiętniki mam ściągnięte w super jakości :D to mi wystarczy. Kto mi kupi taką bluzę? Albo chociaz bryloczek?
Ja też mam ściągnięty każdy odcinek, ale nie czuję się dumna z tego, że ściągam. Staram się kolekcjonować najważniejsze dla mnie rzeczy w oryginałach, ale niestety ceny w Polsce są kosmiczne:( Ostatnio myślałam, że śnię gdy zobaczyłam w empiku płytę Three Days Grace, niestety po odwróceniu i zobaczeniu ceny stwierdziłam że ich ich poj... xD