♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765
Moja koleżanka zaczęła oglądać tw po tym jak jej pokazałam Daniela :D
Zawsze lubiłam Nathaniela w roli Kola, ale z Danielem nie będę go w ogóle porównywać :D
Spojrzenie psychola? :D Nie zauważyłam xD
Ja się musiałam mocno powstrzymywać :D
To samo... :D
Może nie psychola, ale czasem ma takie przenikliwe spojrzenie :> Taki nasz skrót myślowy z tym psycholem :D
Do tego nie potrzeba weny, tylko jakiegoś tygodnia, ewentualnie dwóch :D
I jak już zaczniesz, kiedyś tam, to proszę Cię, nie zrażaj się pierwszymi odcinkami :D
Później jest już tylko coraz lepiej :P
Właśnie potrzeba weny, bo bez weny nic się w życiu nie dzieje :D
Nie wiem czy to kiedykolwiek nastąpi, ale też już to słyszałam kilka razy :)
http://www.filmweb.pl/film/U2%3A+Rattle+and+Hum-1988-111695 80% :D Widze filmweb bez zmian :D
RÓŻA, i jak? Widziałaś może 2 i 3 odcinek Flasha :D?
"We were all struck by that lightning" xDDD Nie no... uwielbiam te takie lamerskie teksty w filmach i serialach o superbohaterach :D
Widziałam tylko 2, ale może obejrzę jeszcze 3 :D
Niby tak ograniczyłam seriale, a mam 6 odcinków do obejrzenia. Nie wiadomo skąd xD
Hahaha xD Moja mama autentycznie poprawiła mi humor :D
Dzwoni do mnie z tekstem, że kupiła sobie w lumpie koszulkę z napisem po angielsku i żebym jej przetłumaczyła (norma), bo mama się za bardzo nigdy nie uczyła angielskiego.
No to mi podyktowała: " I"M EVEN BETTER ON MY KNEES" :D
Znalazłam xD
http://www.ebay.co.uk/itm/Ann-Summers-Nightshirt-Im-Even-Better-On-My-Knees-T-Sh irt-Sexy-Hot-Size-10-12-/300972492262
Heh, nawet przypomina mi trochę moją mamę xD
Mogło być gorzej: http://media-cache-cd0.pinimg.com/236x/e4/1c/9f/e41c9f9fd823be3053f7164dab5af73e .jpg :D
KEJT, wiesz może o co chodzi z Felicity i the flash? Bo mam złe przeczucia, że w flashu będzie jej dużo więcej niż w arrow teraz :(
Niech Kejt przyjdzie i napisze, że to nieprawda, bo zdążyłam się już troszkę wkręcić w Flasha i nie chciałabym musieć go porzucać :/
A OUAT może zobaczę w weekend, ewentualnie nie :D
Wiesz, trochę głupio by było napisać, że nie lubię, jak nie oglądam serialu, ale muszę przyznać, że wybitnie mnie laska irytuje :D Czasem tak jest :D Nie twierdzę, że jest brzydka czy coś, bo jest względnie atrakcyjna, ale mnie drażni jej wygląd, sposób mówienia, to co mówi, a raczej często bredzi :D No dla mnie nie jest to urocze, a aż mi wstyd za nią i mam ochotę uderzyć :D I jestem straszną hipokrytką w tym momencie, bo sama często bredzę bez zastanowienia, a potem się wstydzę, bo do mnie dociera jak cholernie głupio to mogło zabrzmieć :)
No to mamy wybitnie inne zdanie na jej temat :D Może i jest głupiutka, nie zaprzeczę, ale według mnie to jest właśnie w niej urocze :) a po za tym chcieć czy nie jest połową mojego największego otp. :D Serio, nigdy jeszcze nie shippowałam żadnej parze tak jak jej i Olivierowi :D Po za tym Emily jest naprawdę śliczna i trochę szkoda, że tak rzadko pokazują jej prawdziwą urodę w arrow (zawsze ma kucyk, i okulary :()
No własnie najbardziej chyba denerwuje mnie to, że ona przecież taka głupia nie jest skoro wykonuje taką pracę, a tu pojawia się facet na horyzoncie i nie wiem, jakby inteligencja wyparowywała :D
Nie lubię czegoś takiego w dziewczynach, rozumiem wstyd, jakieś skrępowanie, ale litości... trochę szacunku do samej siebie. Chyba czytelniej się nie da pokazać, że się na kogoś leci, tak jak ona to Oliverowi pokazywała xD
Ostatnio pokazała urodę... i wiocha po całości z tą sukienką :D
Ona taka po prostu jest, nie tylko jeśli chodzi o stosunki z Oliverem :P
Po za tym wiele razy pokazywała, że potrafi się postawić :)
O to chodzi, że ona mu pokazywała, a on tego nie widział (?) -,-
poczekaj, zobaczę o którą sukienkę chodzi :D
o tą?
http://38.media.tumblr.com/3a261e796e7acf8e0ec7d423bbc3c1b3/tumblr_ncesx7tQqv1rp 3edho4_500.jpg
nie zwróciłam zbytnio uwagi na sukienkę, a tu mało ją widać :P
Pewnie tak, przecież od początku pisałam, że moja opinia nie bazuje na jakiś mocnych argumentach, bo nie oglądam serialu :D Ot tak, pierwsze wrażenie moje :)
Chodzi o to, że właśnie on chyba widział, że ona na niego leci... no chyba wszyscy widzieli :D To nieco żenujące się wydaje :D Szczególnie jeśli był wtedy z kimś innym.
No właśnie on nie widział xD Inni sugerowali, a Oliver oczywiście oblivious :D Jak był z Sarą to Felicity się tak nie zachowywała :P
Będzie na pewno w jednym odcinku i będzie coś tam z nią i Barrym, ale tak to nie wiem, ma się jeszcze pojawiać, ale nie znam szczegółów.
w 1x04 wiem, że ma być jej dużo, w arrow 3x04 jest chyba tylko jedna scena z nią :(
Koleżanka mi zgrała i chyba też zacznę :D
+ Teen wolfa też i zaraz włączę 1 odcinek :D
Hmmm... podobały mi się Pamiętniki xD No może oprócz lamentów Caroline i zachowania Eleny, no ale :D
a) To będzie w przyszłym odcinku to skąd mam to wiedzieć
b) Nie oglądam PROMO
c) IDC :)
Pewnie jakieś żarty będą czy coś.
Achh przepraszki, kurvva myślałam, że jak napisałaś to już było, nie mam pojęcia kiedy te odcinki :P
Ja wiem tyle, że Stefan ma pokazać Elenie, że jest "szczęśliwy" i może zacząć nowe życie z dala od MF, resztę powiem za godzinę :P