PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121884
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
alien_2

Nienawidze Rumpla, ja juz mu nigdy nie wybacze!

byledopiatku

Ja go nigdy nie lubilam chociaz podobal mi się pomysl,ze to on byl Bestią. Mam nadzieję, ze Regina i Emma wdepczą go w ziemię.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Do 3 sezonu lubilam go bardzo, ale teraz przegial, juz myslalam, ze po smierci Neala mu sie poprawi, ale jednak nic z tego :S

użytkownik usunięty
Kate123

https://38.media.tumblr.com/ef8d6cb182e4eee6f25af48287c7c25e/tumblr_ng4k238uzj1t ym1rio2_500.gif jak to możliwe, że będą w domu Salvatorów? to te drzwi na 100%

użytkownik usunięty

Na początku myślałam, że to Delenowa ściema. Ale potem się skapnęłam, że przecież Defanowy hug też ma miejsce przed ich domem. Więc pewnie w tym odcinku pozbędą się bariery, innej opcji nie ma...

Kate123

Jak ja kocham The 100.

użytkownik usunięty
Kate123

“Any scoop on The Vampire Diaries’ midseason finale? — Amy
While much of the episode is about crazy Kai on the loose, the episode’s big shocker doesn’t involve him at all. Instead, look for some really bad news to bring two people closer than ever. On a slightly more positive note, the episode will feature one of the best scenes between the Salvatore brothers we’ve had in a long time.”

Stawiam, że to będzie Liz... Matta nie zabiją, to by było zbyt oczywiste.
Co do Defana to najwyższy czas, bo w poprzednim odcinku te wszystkie sekrety Stefka na pewno niczego tu nie zmieniają na lepsze.
Jeśli chodzi o Delenę - to ja się już nie martwię. Wiadomo, że będą endgame, więc mi nie przeszkadzają te problemy, które teraz są. Bo jak byli już tak naprawdę razem, to nie było już tych emocji. A teraz jest idealnie :)

użytkownik usunięty
Kate123

http://36.media.tumblr.com/86a7ae6182aa8f1447122561cb821bc1/tumblr_ngdb0px16p1rk hdjdo1_1280.jpg

ocenił(a) serial na 6

Widzialas TO?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Tak:D Odcinek cudowny, na scenach z Hope ryczałam, końcówka mnie zabiła. Tylko jedna scena wywołała u mnie ogromny secondhand embarrassment, szkoda że nie mogę jej wymazać z pamięci:D Selfie było boskie:D I teksty Klausa i Elijaha:D Jak tu teraz czekać tyle czasu na następny odcinek?

ocenił(a) serial na 6

Bo byly swietne i scena w kuchni tez super jak sie kloca o to kto ma trzymac Hope, naprawde fajnie im to wychodzi.. Ja chyba wiem co to za scena :D ale ladnej uzyli piosenki, chyba sie juz musze pogodzic z porazka.. Zakonczenie tez swietne, choc jednak wolalabym Bekah w starym ciele, no ale moze ta aktorka podola. Poza tym fajna z tej Esther mamusia, sprzedala swojego synka jak worek kartofli, no masakra, zaluje, ze nie pociagneli watku z ojcem Kluski, to mogloby byc ciekawe. Ale ogolnie bardzo mi sie podoba, Davina zaczela mnie troche irytowac z tym "zabic Klausa" ale teraz sie troche oczyscila w moich oczach :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie dość że cała scena była lekko niezręczna i w dodatku podobna do tej z Kluską w 4x16 TVD, to jeszcze cały myślałam "błagam, przestańcie, jesteście rodziną" xD Czyli tak, Hayley ma dziecko z Klausem, kocha Elijaha, WUJKA tego dziecka, ale wyjdzie za mąż za Jacksona:D http://i41.tinypic.com/15hhnqd.jpg
Biedna Hope :p

ocenił(a) serial na 6

No ja tez tego nie ogarniam, Hope bedzie musiala sie natrudzic, zeby zrozumiec rodzinne relacje :D Nie wiem czemu Julie tak sie uparla na Eljaze i Hayley, ona ma znacznie lepsze sceny z Kluska.. Nawet pod wzgledem charakteru juz parowalabym go bardziej z Camille, niz z Hayley, no ale trudno,przymkne na to oko. Klaus z Cami tez ma chemie :D

byledopiatku

A ja nawet nie zaczęłam oglądać 2 sezonu :(

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ogladaj, naprawde jest dobry :D

Kate123

Dzisiaj final, ktos zostaje?;)

Kate123

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT???????!!!!!!!!!!!!

Kate123

Uwielbiam Kaia i piosenkę Winter song, nie myślałam że kiedyś ją usłyszę w VD. Będzie ryk, coś tak czuję;) I znowu oglądałam sama i po Nowym Roku chyba nawet ja nie zostanę;)

użytkownik usunięty
Kate123

Jak ja mam teraz czekać do 22 stycznia???
http://media.tumblr.com/fc4d12b687dd3a7700dec190d4f637da/tumblr_inline_n5qj0pCrV a1sqbwir.gif

Szybko zleci :P

użytkownik usunięty
Kate123

http://38.media.tumblr.com/eddd719964b391bedf5ee823e5ef9db9/tumblr_mlaa548YeM1qc qqpjo1_r3_250.gif

:D
Jak wrażenia po odcinku? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Końcówka,promo, Caroline, Kai,wszystko :D Podobał mi się ;-)

Ten sezon jest naprawdę świetny i do tej pory nie mogę zrozumieć jak się to im udało po tak beznadziejnym 5 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Kejt, a obejrzałaś finał Arrow?? Bo ja jestem w szoku :O

lola881

Obejrzałam i do tej pory nie mogę w to uwierzyć.

użytkownik usunięty
Kate123

Kejt, mam prośbę. Chcę sprawdzić czy dochodzą moje wiadomości na Tumblrze. Wysłałam ci jedną wiadomość, możesz sprawdzić czy ją dostałaś?

Wiadomość doszła :P

użytkownik usunięty
Kate123

Ciekawe... :/ No nic, dzięki:)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja też, masakra. W dodatku czytałam, że SPOILER trochę potrwa jego powrót, dopiero 12/13 odcinek, a do tego czasu ma się rozwijać wątek Laurel, z czego ja jestem strasznie niezadowolona, bo ledwo ją znoszę w ograniczonej formie :D SPOILER
jestem też zachwycona Flash'em, oglądasz? tam to dopiero się dzieje, jak czytam te teorie to nie ogarniam, kto jest z teraźniejszości, kto z przyszłości, a kto z przeszłości :D:D

lola881

What? Aż tyle czasu? No to masakra... Laurel w tym sezonie nawet znoszę, ale nie jest to moja ulubiona postać :P
Flash'a oglądam i kocham ten serial :D Niestety nie mam kiedy czytać spoilerów - ale może to i lepiej xD

ocenił(a) serial na 7
Kate123

A mnie Laurel denerwuje bardziej niż zwykle w tym sezonie, wolałbym żeby rozwinęli jej wątek prawniczy, a nie żeby zmieniała się w siostrę. Nie widzę jej w takiej roli. Do Atoma też na razie nie mam przekonania, ale może się sprawdzi.
Flash jest dla mnie najlepszą premierą sezonu. A nawet chyba dwóch sezonów, bo dawno już nie trafiłam na tak udany nowy serial. Ja bez tych wszystkich spoilerow i spekulacji chyba bym nie ogarniała co się dzieje w tym serialu :D ale w sumie też z przyjemnością to czytam, bo zainteresowało mnie to całe dc uniwersum :)

Kate123

Czy tylko mnie ucieszylo, ze Elena dostala tak malowniczo w pysk? Mam nadzieje ze to na dobre wybije jej z glowy pomysly w stylu- usune wspomnienia o moim cudownym chlopaku;)

użytkownik usunięty
alien_2

Alaric powinien dostać, bo coś mu się w głowie przewraca;)

Juz mu trochę przeszło, nie umiem długo gniewać się na Riczka. Za to jaram się Kaiem:D

Kate123

Byłam dzisiaj na spotkaniu z Markiem Piekarczykiem:D przez przypadek weszłam na spotkanie w księgarni i moja mama dostanie na święta książkę z dedykacją. Nie wiem czy będę oglądała kolejny sezon TVOP bo pan Piekarczyk zastanawia się czy on weźmie w tym udział, bo poprzednia edycja go rozczarowała i stracił np. możliwość wyboru piosenek dla swoich podopiecznych. Szkoda, bo dzięki niemu ten program dużo zyskiwał. Straciłam dzisiaj pół dnia, ale spotkanie było bardzo miłe:)

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Piekarczyk jest świetny. Ja byłam dwa tygodnie temu na koncercie akustycznym. Chodził po całej sali, opowiadał historie, zabawiał nas przez dwie godziny :D a co do VOPa to ostatnia edycja była bardzo, bardzo, bardzo słaba. Podobała mi się tylko jedna dziewczyna, która odeszła, bo miała wypadek. Pozostali bardzo przeciętnie. Ale po Marku też już widać, że mu się po prostu nie chce. Mnie się podobał ten program w dużej mierze dlatego, że było dużo rocka, a teraz to już zwykły popowy programik muzyczny, jak każdy inny.

lola881

Zgadzam się, ta edycja była słaba. A jak już trafił się ktoś dobry to odpadał. Też liczyłam na to, że Sarsa wygra. Szkoda, że musiała zrezygnować...

użytkownik usunięty
Kate123

http://38.media.tumblr.com/083fb44975d0e0b7005502dfac49958e/tumblr_mu8avnwN1U1qb yxr0o1_400.gif :DDDDDDD

Kate123

Oglądał ktoś nowy odcinek The 100 albo HoD??

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja HoD oczywiście:) nie byłam zaskoczona ostatnią sceną, za dużo spoilerow czytam :) Zade mogło mieć kilka fajnych scen, ale zawsze jedna strona dawała plamę i takie to trochę męczące było. Ale skoro sezon ma być o Zade i ich dorastaniu to mam nadzieję, że będzie lepiej ;) ale nie narzekam, bo bywało gorzej :D odcinek pozytywny, podobała mi się rywalizacja Georga i Levona, ale tylko dlatego, że było zabawnie, sam fakt, że obaj są zakochani w Lemon mi się nie podoba. Szkoda, że tak zaprzepaścili wątek Levon i Annabeth, bo tak jak było, było dobrze. A teraz już nie ma do czego wracać. Co do tego, który ma być z Lemon to nie mogę się zdecydować:P Za to podoba mi się nowa Crickett i mam nadzieję, że będzie o niej więcej.

lola881

Ja byłam bardzo zaskoczona, bo właśnie spoilerów nie czytałam. Myślałam, że to chodzi o Lemon, a tu taki numer :D Oj tak, to było bardzo denerwujące jak tak na przemian nie mogli się dogadać. Ale bardzo mi się podobało to, co powiedział Earl. Nic dziwnego, że po takiej przemowie Wade poleciał do Zoe. Co do Lemon to chciałabym, żeby była z Georgem :P Lubię ich razem. A Levon powinien iść po rozum do głowy i ogarnąć sprawy z A.B., ale nie wiem, czy to jeszcze możliwe. Crickett też mi się taka podoba :D Jedyne co mnie wkurza to Shelby. O rany, jak ja jej nie znoszę :P

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja widziałam już nawet zdjęcia na ten temat, że tak powiem :D więc wiedziałam. Ale może dzięki temu faktycznie zmądrzeją i dorosną :) Earl jest tam najmądrzejszy, zresztą zawsze był :D uwielbiam jego rozmowy z Wade'm, zawsze ma racje :) A ja sama nie wiem, pewnie gdyby Lavon był z AB to też był kibicowała Georgowi i Lemon, ale w takiej sytuacji...jakos zawsze miałam odczucia, że Lavon wciąż coś czuje do Lemon, natomiast przy Georgu chyba nigdy tego nie miałam. No i mam trochę sentyment po pierwszym sezonie kiedy naprawdę bardzo shipowałam L/L :)) ale jeżeli będzie z Georgem to też się nie załamię. Tylko właśnie mi żal, że na pewno ktoś będzie cierpiał :( oj Shelby to ja nie znoszę. Nie wiem czemu się ciągle pojawia, niesamowicie irytująca postać. Tak samo zresztą jak mamuśka Bricka, ta to mi dopiero na nerwy dziala jak mało kto :D

Kate123

Wesołych Świąt :) !

bliss6

I Tobie też!

Kate123

Co wy tematu skończyć nie możecie? To wam pomogę;) widzicie jak szybko zleciało- zaraz seriale wracają:)

alien_2

I znowu będzie pełno zaległości :P

Kate123

Nie wiem co kiedy się zaczyna, wiem tylko że Shameless za tydzień. Nie wiem w sumie jakie ja tam seriale w ogóle oglądam;) za to wpadłam w szał czytania książek. W zeszłym roku wywaliłam kilka seriali, za to przeczytałam 54 książki. Tam dopiero mam zaległości;) kończę właśnie Czystą krew. Może pokuszę się o przeczytanie chociaż jednych Pamiętników wampirów;)