Ja wczoraj obejrzałam i odcinek był cudowny :) Rumpla nienawidzę z całego serca. Jak on mógł coś takiego zrobić? On się nigdy nie zmieni. Nigdy.
No ja dzis mam nadzieje obejrzec.. Ja w ogole nie wiem o co mu chodzi z tym wszystkim..
Obejrzane :) to jakas masakra, jak ja chlopa nienawidze i Hook tez mnie wkurza z tym, ze nie powiedzial Emmie :S jakby powiedzial na pewno znalezli by sposob zeby to naprawic, Belle by sie dowiedziala i wszyscy co on knuje i by sie ulozylo...
Ja myślałam, że w tej ich końcowej rozmowie Hook powie prawdę, a tu nie :( A tak w ogóle to kocham Annę :) Jest świetna :)
Elsa mnie troche drazni, Anne super dobrali, co prawda mnie Kraina Lodu nie zachwycila, ale fajnie oddali charakter postaci. No wkurzylam sie, ze Hook nie powiedzial prawdy i zrobil to z tymi wrozkami, Emma mu raczej nie daruje, a jestem pewna, ze jej magia jest silniejsza niz Rumpla i cos by wymyslili, w koncu dobro zawsze zwycieza, nie?:D
Też się nad tym zastanawiam. Jedyne co mi się podoba to ten podział na nadchodzące odcinki i to co mam do obejrzenia xD
Nie mam pojęcia o czym mówisz, włączyłam stary kokpit z którym jak widać mamy miesiąc na pożegnanie, ale forum to tragedia.
Na górze jest zakładka "seriale" i tam to jest. Zupełnie nie mogę się przyzwyczaić. Nie wiem po co to zmieniali. A kiedyś się wydawało, że już gorzej być nie może. No a jednak.
A rzeczywiście. Ale to jest tragiczne:/ W ogóle nie przejrzyste... Ja oszaleję, od stycznia mnie tu nie ma.
Hello :)
O_o Coraz lepiej. Muszę fw od nowa odkrywać :D
Tak szczerze to wolałabym widzieć jakie seriale oglądam ;)
Od poniedziałku umieram, muszę to komuś pokazać :D
http://media.tumblr.com/35f38ad383d0ea67bfca7c150ab74aa8/tumblr_inline_nfx4c6IiG T1say7p8.gif
http://33.media.tumblr.com/72c1a951a0de08f250554b110e76616c/tumblr_msvo4k8itl1ql vy8no3_250.gif
http://33.media.tumblr.com/3762b8fcffb633e54367b779cd0d9c2e/tumblr_nfwqndklKY1rs 3mr7o3_250.gif
http://38.media.tumblr.com/tumblr_mee7vw6dID1rba6npo1_500.gif
Ten odcinek B99 w ogóle był świetny, długo czekałam aż wrócą do ich wątku. Już myślałam, że nic z tego, a tu taka niespodzianka :)
Rany, jak mi ten biały kokpit bije po oczach. Myślałam, że się coś zepsuło, a tu czytam, że to zmiany :O
Ja już od dłuższego czasu wiedziałam, że coś między nimi się wydarzy w tym epizodzie, ale nie sądziłam że dojdzie do takiego wyznania:D Zgadzam się, odcinek przezabawny, pomysłów im nadal nie brakuje:D
Ja akurat odnośnie tego serialu nie śledzę żadnych newsów, także miałam miłą niespodziankę. No, ale oczywiście nie może być zbyt prosto, teraz się sytuacja odwróciła. Ale teraz już jestem spokojna, że to jednak skonczy się happyendem ;)
Pewnie, że widziałam:D już z dwa tygodnie temu ;) jak ja bym mogła zwiastun HoD przegapić :D:D widziałam też zdjęcia z planu. Zapowiada się ciekawy sezon :))
I w dodatku wychodzi na to, że mam w cholerę nadrabiania... 6 sezon The 100, 8 AHS.. A ja jestem dopiero na 2 i 4:////
Chyba pomieszała im się kolejność i miało być, że 6 odcinek..................... I po co te głupie zmiany? :/
Domyśliłam się. Nie wiem, nie uwierzę że dla kasy, takie coś tylko odstrasza użytkowników...
A co z profilami ludzi kina, jak tu teraz na kogoś głosować?:D Nie wiem jak to się robi. Boję się w ogóle na cokolwiek klikać, przez ten nowy kokpit wysłałam dzisiaj zaproszenie do jakiegoś gościa którego w ogóle nie znam xD
Dotyczącą zmian na filmzjebie czy nowego odcinka Pamiętników?:
Jeżeli chodzi o Delenę, to wszystkie moje teorie , headcanony i marzenia szlag trafił po przeczytaniu spoilerów dotyczących świątecznego odcinka:P Ale ogólnie nie mogę się doczekać 6x09, zapowiada się na ciekawy odcinek. To, że Elena nie odzyska wspomnień przed przerwą świąteczną jest już pewne na 100 %, ale mam nadzieję że chociaż przywrócą Bonnie. A Ty co myślisz o nadchodzących odcinkach?:P
Pamiętników oczywiście ;-P do zmian na fw trzeba się przyzwyczaić i że co każda to gorsza...;/
Spoilerów nie unikałam,ale jakoś nie trafiały na moje oczy,więc nie wiem co ewentualnie planują...
Hm...nie wiem czy Bonnie już wróci,czy jeszcze wymyślą jakąś "przeszkodę",ale moim zdaniem byłoby to za bardzo przeciągnięte.Znając TVD jak wszyscy się na to nastawią,to nie wróci jeszcze ;p
Ciekawe jaki cliffhanger szykują nam po 6x10 może wtedy planują powrót wspomnień...ale też pewnie chcą ten wątek przeciągać... No nic za parę godzin się trochę więcej dowiemy ;D
Spoilerów jest jak na lekarstwo, ale sugerują że możemy się rozczarować. Ale to może chodzi o pocałunek pod jemiołą, dużo osób się na to napaliło. W każdym razie jeśli chodzi o Delenę, to nastawiam się na większe cierpienie niż po 4x09, a wtedy byłam w rozsypce;P Na temat innych wątków milczą, a może ja po prostu coś ominęłam.. Pisali za to trochę o 6x12, to będzie ponoć wielki odcinkek, popłaczemy się z radości i smutku, wiele rzeczy się zmieni. I pewnie wtedy Elena odzyska wspomnienia, bo użyli słowa "gamechanger":D Już się nauczyłam, że u nich "gamechanger" to najbardziej przewidywalny obrót zdarzeń. Elena zamienia się w wampira, sirebond, Elena wyłącza pstryczek, Elena odzyskuje człowieczeństwo i tak dalej;P Niech będzie i 6x12, oby nie trwało to do końca sezonu...
Ja tam lubię nowy filmweb, dzieki niemu bede siedziala duzo mniej przy kompie bo teraz nie ma tutaj co robic. Do tego przepierniczylam znajomych, to samo zrobie z serialami i dzieki temu moj nowy filmweb czytelny niczym ordynacja podatkowa będzie białą plama:) najpierw lc a teraz to, co mnie dalej czeka? Musicalowa wersja Rambo?
Ja chcę obejrzeć, tylko nie wiem czy doczekam, bo tak cholernie muli mnie, że chyba zasnę zaraz. I nic tu nie pomaga ten oczojebny filmzjeb, dalej chce mi się spać. Jeśli wytrzymam do 2.00 to się zamelduję ;p
I poszłaś spać? Obejrzę dzisiaj chociaż w ogóle nie mam ochoty. Obejrzałam właśnie najgorszą ekranizację ever i mam złamane serce. Mam nadzieję, że w VD nic mnie nie zabije dzisiaj:/
Nie dałam rady wysiedzieć ;p Teraz ładuje mi się odcinek i za momencik zabieram się za oglądanie.
Ekranizację czego oglądałaś?
Miłość bez końca, tragedia. Wyrzucam to z głowy. A odcinek był dobry, łezka mi się nawet zakręciła. Uwielbiam ironicznego Damona i Elenę, która udaje że go nie kocha. Jak za starych dobrych czasów:)
Ten film to aż taka tragedia? Nie czytałam książki, ale film chciałam obejrzeć. Lubię melodramaty, ale może nie warto czasu tracić? ;)
Książka mi się podobała. Była o bardzo trudnej miłości, o takim wręcz osaczeniu. Przewinął się szpital psychiatryczny. A film? Malutkj dramacik o tym, ze on ją nagle z dupy kocha, a jej tatusiowi się to nir podoba. Jedyny wspolny punkt z książką to imiona bohaterow. W szoku bylam. Do tego aktorstwo na poziomie reklam proszków do prania. I ten koles- alex pettyfer czy jak mu tam. David nie byl w ksiazce jak grecki bog ale ten koles jest odpychajacy. I gra jak wyglada;)
Oglądał już ktoś?
Świetny odcinek. Była parallelka do 3x19 z tą samą nutką <3 Końcowa scena z Bonnie mnie rozwaliła ;( Nienawidzę Kaia, ale przynajmniej coś się dzieje i jest ciekawie. Szkoda, że zbliża się rychły koniec Enzo->to taka interesująca postać. Jer będzie znów biegał z kuszą i kozaczył. Może to i dobrze, bo przynudzał strasznie i szczerze mówiąc, wolałabym by go już w tym serialu nie było. Głupio, że teraz przypomnieli sobie o wątku łowcy, gdy nie maja na Jera żadnego pomysłu.
Potrzebuję pomocy Blush- ty znasz wszystkie piosenki przy ktorych mozna sie poryczec. Szukam piosenki, ktora kurde mam w glowie i jestem prawie przekonana, ze slyszalam ja w serialu, mozliwe ze w vd. Przypoknial mi o niej tytul dzisiejszego odcinka. W redrenie sa powtarzane slowa not alone, kilka razy, spiewa facet i jest to piosenka w sttlu tych ktore moglyby byc w dramatycznych momentach eleny. Raczej spokojna.
Jedyne co mi na razie przychodzi do głowy:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4sGYHlreXO8
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=arnpXwH1CRA i jedna z moich ukochanych, ale tu jest 'be alone'
Ale to raczej nie to.. Będę myśleć dalej, jak się okaże że ją znam i uwielbiam to się zapadnę pod ziemię;P W każdym razie teraz mi to nie da spokoju;) Daj znać jak znajdziesz.
Pierwszą podejrzewałam, ale to nie ta. Obie fajne ale to nie to. Kurde, znajdę ją. Moze to nie bylo not alone ale takbsobie wbiłam, jak usłyszę to na pewno poznam. Ona chyba była trochę szybsza niz ta druga. Kiedyś znalazlam po pol roku piosebkę, ktorej szukalam dla mamy, a jedyna wskazowka to "było na początku łap łap łap" :D