Zobacz czy na dole przeglądarki pojawił Ci się taki cienki niebieski paseczek z literka "T"?
To kliknij na to "T" i powinna Ci się pojawić tabelka i w nią wpisujesz na czarna listę te tagi, których nie chcesz oglądać :D
Hej Aniu :D U mnie nic ciekawego :D A co u Ciebie słychać?
Mam i nawet zrobiłam sobie stronę z tagami :D
Super :))
U mnie też właściwie nic ciekawego, może jestem trochę zestresowana..
Ostatnio często tutaj nie wpadam.. wszyscy piszą o serialach, których nie oglądam itd.
Nie jestem tak bardzo podekscytowana nowym sezonem tvd, a kiedy odwiedzam to forum gdzie jest raczej pesymistyczne nastawienie, jeszcze bardziej mnie to zniechęca. :/
Kate.
Doktora też nie skończyłam xD ja mam ochotę to wszystko dokończyć, naprawdę :D i jeszcze pozaczynać inne seriale. ale jakoś mnie nie ciągnie. W Doctorze może wiesz dlaczego:P Pełno tego widywałam na dashu przez rozpoczęciem oglądania i faktycznie potrafi złamać serce, ale nie będę spoilerować.
chętnie, to zaczniemy razem 3 sezon;)
Rozumiem Cię, bo ja miałam podobnie jak oglądałam Lost. 3 sezony znałam i ciężko było to przejść. A jeśli chodzi o seriale, które chcesz obejrzeć to właśnie najlepiej, żeby to był 1-2 seriale, bo jak jest za dużo to nie ma się motywacji do oglądania :D Masz tak dużo pozaczynanych i w końcu nic się nie ogląda. Sprawdziłam na sobie :D I oczywiście jeszcze są te na bieżąco, so nic dziwnego, że czasem nie dajemy rady :D
Do bliss6, tamten temat się skończył, więc piszę tutaj.
To widzę, że oglądanie TWTWB trochę Tobie się opóźni:)
A która jest lżejsza? Bo oglądam 'Cinderellas sister' i ta drama strasznie mnie męczy, więc potrzebuję jakiejś przeciwwagi.
Jestem na 20 odcinku :D dzis nei obejrze za duzo, ze wzgeldu na final Dextera, a dopiero kolo 20 bede w domu...
W ogole zaczelam lubic Pucka... nie wiem czy wszystko ze mna w porzadku.... :D
Dlaczego, ja też go uwielbiałam na początku, za to podejście do rodzicielstwa, a potem już za całokształt:P Glee go zmieniło w świetnego faceta :P No i jest shipperem Klaine (spoilery): http://klainesoulmatess.tumblr.com/post/60292740086/kurt-and-blaine-puck :D
Naprawde jest super, fajna ma chemie z Rachel, i chyba jak dla mnie jest najprzystojniejszy, szczegolnie bez irokeza :D:D:D
SPOILER Dlugo bedzie z Mercedes? o Klaine sie jeszcze nie wypowiem, bo przeto ich nie widzialam :D
Nie gadaj że shippujesz Puckleberry :D Mi tam ciężko zdecydować, który najprzystojniejszy:D
Jeden odcinek?:D No wiem że nie widziałaś, ale nie byłabym sobą gdybym o tym nie wspomniała:D Jak ja ci zazdroszczę, że masz tyle odcinków przed sobą. Ja sprawdzam kalendarz co 5 minut :D
O to dobrze, ze jeden odcinek, bo kompletnie mi do siebie nie pasuja :D Shippuje to za duzo powiedziane, bo Finna tez lubie, teraz jakos bardziej, po skonczeniu tej calej sprawy SPOILER z ciaza...
Po prostu Puck to jest to co mi sie podobalo w liceum i jestem zaslepiona :D tak, tak bylam glupia :D
Poki co naprawde jeszcze nie mam takiego "prawdziwego shipu" nie umiem sie zdecydowac, w jednym odcinku jestem za jedynym w kolejnym za innym... :D
Przed Tobą jeszcze wiele kombinacji, także do wyboru, do koloru:D U mnie to tylko Klaine, Finchel i Brittana :P
Finchela tez lubie, a tak by the way to prawda, ze Fina juz nie bedzie w 5 sezonie?
Z tego co się orientuję, to Cory zmarł zanim zaczęli kręcić 5 sezon... ale 5x03 będzie dla niego hołdem. Mercedes zaśpiewa "I'll Stand By You" :(
Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, ale ju zpoczytalam o tym.... O NIE, NIE, NIE, NIE, NIE.... Ja tego nei przezyje.... Stype po Spartakusie mialam chyba z miesiac.... NIEEEEEEEEEE
Bluszek, o co chodzi z tą dwuczęściową premierą Glee? czwartkowy odcinek będzie trwał 2 godziny?