Myślę, że Elka wykrzyczy coś w deseń, że kochała Damona już od dawna.. I przed przemianą, Steffa to na pewno potrzepie...
Damon and Elena ღ I need to find a way....Home ღ (4X09) http://www.youtube.com/watch?v=zoJJY1ValDk&list=UULEe <3
Dobrze, że jestem sama w mieszkaniu bo moj wspollokator poszedł na randeczkę, a wydałam z siebie dość dziwny okrzyk radości :D Skąd takie niusy? Julie poprosiła Paula żey jej przetłumaczył nasze forum i stwierdziła, że rzeczywiście dobry pomysł z tym spinn offem? Jeśli tak to jakieś prawa autorskie nam się należa ;P
A masz może gdzieś linka do scenki?
Dobry wieczór ;p
Zapytam i Was - czy któraś ogląda a najlepiej chciałaby "Anioł Ciemności"? :)
Ooo... Widzę, że oglądasz oba seriale :D Na jakich jesteś etapach? :)
Ja kończę (postaram się jutro, maksymalnie w poniedziałek) "Buffy..." i później "Anioł ciemności" :) Nie chcę spoilerów! ;p Tylko może...hmmm...dużo nawiązań? i ogólnie, fajny? :)
Dżizius, pba skończyłam jakieś dwa lata temu, potem czytałam jeszcze komiksy ale mi się znudziło ;) Do Buffy niekoniecznie, czasami. Fajny, ale wolę Buffy, bom fanką Spajka. A tam jednak jego więcej ;)
Do Buffy jednak wolę Angel'a... :D Chociaż Spike od 4 sezonu jest świetny, to jest dopiero bohater - zły bohater ;] Powinni się od niego uczyć :D
Czyli nie oglądasz już ani jednego ani drugiego...? ;p
Widzisz ja zawsze wolałam tych złych chłopców do głównej bohaterki, jakoś jara mnie to jak bardzo się zmieniają pod wpływem miłości, dlatego shippuję Spuffy i Delenie :P Już teraz nie, choć czasami wracam do nich. W święta oglądałam na sci fi channel, bo leciał maraton siódmego sezonu to sobie przypomniałam a tak to nie mam czasu na nic, studia, praca, studia, praca, także seriali coraz mniej oglądam tak czy siak, choć nie powiem Buffy i Angel zawsze będą w moim serduszku ;)
Proszę... powiem tylko tyle - nie porównuj gówna do mazi jak się rozłazi... :p Niby obaj źli, ale jednak całkiem inni... Ale... na tym skończę, bo nie weszłam się kłócić, tylko spytać o serial :) Ja "Buffy..." mogę śmiało polecić, bo mimo, że ma swoje lata to jest dobry i fajny a to o czymś świadczy... :D Za gówniarza oglądało się wyrywkowo w tv (a i tak tylko do 3 sezonu było... :/) a to gówno nie oglądanie, teraz po szczegółowym oglądaniu widzę jak bardzo złe jest takie "skakanie" po serialu, albo zaczęcie i nie skończenie, postacie się zmieniają, fabuła się rozwija, wszystko się zbiera na całość :) Moje opinie o coniektórych pozmieniały się straaasznie :D
Dzięki za odpowiedź :)
ahahahahahahah xD znalazłam moją wypowiedź sprzed dwóch lat o Angelu: Zgadzam się co do magiczności jego imienia. No błagam.
-Jak masz na imię?
-Anioł
-Nie no, ale tak na serio...? ;)
I połowa dziewczyn gubi bieliznę bo myśli, że to ich anioł stróż je uratował. Zresztą nigdy za nim szczególnie nie przepadałam, no może na początku, kiedy zaczynałam oglądać, czyli z jakieś 7 - 8 lat temu, ale też wtedy zaczynałam być młodym mrocznym dziecięciem więc ta jego tajemniczość jeszcze bardziej mnie się podobała. A teraz? Nudny, nudny, nudny, wiecznie nieszczęśliwy, wiecznie narzekający, wiecznie zdołowany, wiecznie pokutujący, a przy tym zachowuje się tak, jakby wszystkie rozumy pozjadał. No dobra, ja nie wiem jakie byłoby moje zachowanie gdybym była skazana na wieczny celibat (choć ponoć później w angelu coś tam bzyka, ale jeszcze do tego nie doszłam ;)), no ale bez przesady ile można słuchać o jego klątwie.
to było dawno dawno temu i nic nie pamiętam :P ale właśnie oglądam Bones i jestem zakochana w Boreanazie :P
Chcesz odświeżyć? :D
Ha!! :D
Ja miałam za kilka seriali właśnie zacząć, ale ma być kolejny sezon, więc sobie poczekam... :/ Bo bieżącego serialu już nie tykam ;p
Jesteś! :*
On sam w sobie jest och i ach :D
Czytam "Minaret" :) Miałam kilka do wyboru, ale zobaczyłam, że też chcesz przeczytać to się zdecydowałam :) Za kilkanaście stron będzie połowa, bardzo szybko się czyta, lekko napisana, na razie jest OK :)
Ano jestem :) :*
To też prawda ;) Ech.
No mam na liście ( jak wszystko zresztą i ogromne ilości :) ), teraz aktualnie czytam "Cisza pod sercem" - zapomniałam dodać do folderu. Potem zabieram się za "Miasto kości" :) Ale jak się "Minaret" czyta szybko, to chętniej po nią siegnę w takim razie :)
Nie wiem czy posiadasz, kupisz, wypożyczysz czy PDF, ale czytaj, czytaj, ja zaraz też jeszcze troszkę poczytam :)
MIasto kosci swietne. Zupelnie niepotrzebnie porownywane do Zmierzchu, bo moim zdaniem duzo lepsze. Glowna bohaterka bywa irytujaca czasem, ale juz glowna postac meska genialna :) Doslownie miesiac temu czytalam Miasto Kosci, MIasto popiolow i Miasto szkla. Juz sie nie moge doczekac az znajde chwile na kolejna czesc czyli Miasto upadlych aniolow:)
No właśnie jesteś kolejną osobą, która poleca :) Kupiłam sobie pod choinkę, więc czeka na półce w każdej chwili do przeczytania. W takim razie zabieram się od razu po sesji :)
Wreszcie? :P
O tak, tak, uwielbiam go <3 A Bones i Booth ... do dziś pamiętam jak przy każdym odcinku klaskałam przy ich scenach, że muszą być razem :D Bones taka nieprzystosowana społecznie, oni razem mnie normalnie przyprawiają o palpitacje :D
Oglądam właśnie odcinek z mieczem z filmu "Śmierć Artura" ................................................................................ .
http://media.tumblr.com/tumblr_m79lhovGff1rp7cdq.gif
................ To tam gdzie była taka jakby parodia Comic Conu?
..................................... Jestem w najgłębszej depresji, normalnie zawalę sesję przez serial ......... Katuję się filmikami http://www.youtube.com/watch?v=nbAwI0oe4zY .
Adaaaaaaaaa :* :* :*
Co do Hobbita - nie wiem jak Ty, ale mi te 3 godziny zleciały raz dwa. Jak się pojawiły napisy to aż spytałam koleżanki, że już koniec? Pieśń Krasnoludów a raczej Thorina .... <33333 No i sam Thorin, nie poznałam, że to Armitage :O No i Kili <33333 Gandalf w czapce <3
Ja nie oglądałam!! także ćśśśśśś :D
Exis, wstyd się przyznać, nie krzycz, ale obejrzałam dopiero 2x01 SN, z uwagi na to że przez święta nie miałam laptopa, a potem wzięłam się za House'a :( Jeju, Dean&Sam w szpitalu <3 - to jest brotp, a nie jakiś Defan:P
A ja z wiadomości zrozumiałam, że oglądałaś :DDDDD Łooo, to nic więcej nie piszę :D
Nie będę krzyczeć, bo ja na początku też stanęłam z SN w 2 sezonie, dopiero teraz latem ruszyłam. Na ten serial potrzeba trochę wolnego czasu i potem pooooooleci :) House'a mam na liście, bo tylko urywkowo widziałam w tv. :) O tak, Dean&Sam <3333 Z takim bratem jak Dean nie bałabym się niczego. I to jak Dean woła na niego "Sammy"..... A jak jeszcze poznasz Castiela ......
nienie, ale obejrzę na pewno :D
No czasu potrzeba z pewnością - na obejrzenie 7 sezonów:D I na odwrót :) "Sammy" omg, zawsze mam ciarki.. Takie relacje między braćmi w serialach- to jest coś :) Nic dziwnego, że nie mogę patrzeć na chore relacje Defana, brrr. Co innego Dalaric - two men, brothers. not in blood, but in bond :)
Castiel? Daj spokój, wzruszyłam się, gdy otworzyłam ten filmik, który wstawiłaś pod odpowiedzią na moje wczorajsze pytanie, to zastanawiam się co będzie potem :P
A House jest rewelacyjny :) Nie dość, że mam kilka nowych shipów, to jeszcze prawdziwa, piękna przyjaźń - kolejny brotp. Co prawda ciekawe przypadki pacjentów zdarzają się średnio co 2-3 odcinki, ale i tak warto:)
Obejrzyj, obejrzyj :) Jeszcze sie wybieram w tym tygodniu co będzie na "Życie Pi", potem "Les Mirables", marzec "The Host", sierpień "TMI", listopad "CF" ..... I pewnie zapomniałam o połowie filmów :P
Poświęcenie Deana, przywiązanie do Sammy'ego sięgnie jeszcze głębiej, to dopiero początek, to ise nazywa braterska więź, oddanie. Defan to może byl w dzieciństwie a teraz wyłącznie pochodzi od Damona ( czasem Sztefyn próbuje, nie powiem, że nie, ale potem i tak to pierniczy).
Dalaric - rewelacyjnie określony. Uwielbiam ich, tęsknię za nimi. A dlaczego wybrałam Destiela - sama się przekonasz :) Pewna scena z płaszczem .... Moje serce czasem tego nie wytrzymuje :)
“The power to see dead people is still in him. Jeremy has visitors coming.”
— Steven R. McQueen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Riczek, niech to będzie Riczek! I Jenna! Pleassssssssssssssssse.
RICZEK NA 1000000000%!!!!!!!!!!! ALBO JOHN, BO KTO INNY JEST MU POTRZEBNY W OBECNEJ SYTUACJI?! RICZEK.
http://loudwire.com/adam-gontier-leaves-three-days-grace-replaced-by-my-darkest- days-matt-walst/
POTRZEBUJĘ RESPIRATORA