Myślałam, że będzie więcej wątku z Caroline i Klausem, ale teraz wszystko wygląda na to, że wątek ten zostanie zakończony, tymbardziej że Klaus zaczął palić rysunki z nią ;/
Tak masz rację też nie sądzę żeby dał ;) Ale w sumie to ten wątek trwał jakieś 3 odcinki więc po co mieli by dawać taki krótki... zwłaszcza że to nie jak w przypadku Damona i jego miłostek które kończyły się zazwyczaj tylko na jednym... a Klaus wcale nie wykorzystywał Caroline więc coś mi się wydaje że coś z tym zrobią i dadzą więcej Klaroline :) Mam tylko nadzieję że Caroline nie będzie z Tylerem bo jakoś tak zrobił się trochę wkurzający...
Ponoc jak Tyler wróci [ 3x19 ] to nie będzie zadowolony faktem , że Klaus i Caroline "zblizyli się " do siebie ; mam taką cichą nadzieję , ze Caroline pozna się na Klausie i się zdecyduje na niego
No oby tak się stało !! :) Klaus i Caroline powinni być razem bardzo do siebie pasują :) a skąd wiesz że w [ 3x19 ] Tayler wróci itd. :)
znalazłam na kilku stronach poświeconych TVD
i tak samo Finn równiez ma się pojawić .
Finn??! :O czyli matka pewnie pojawi się pod koniec 3 sezonu albo w 4...................... dodatkowo światło dzienne ujrzała sprawa z tym drzewem
bardzo fajnie, cieszę się że to nie koniec. w sumie patrząc przez pryzmat całego serialu to nie ma co się dziwić że nikt Klausa z ich rodzinnego miasteczka nie lubi, i Caroline jeśli moze pomóc to pomaga swoim:) ale ale, kto wie.. w scenach z Caroline Klaus jest przeuroczy, i chyba nie jednej 'twardzielce' by serce zmiękło..:)
fajnie by było jakby Caroline cały czas kręciła z Klausem, pasują jakoś tak do siebie
No racja racja jest strasznie uroczy kiedy z nią jest :) A myślę że scenarzyści będą liczyć się ze zdaniem fanów a z tego co widzę to strasznie dużo osób chce aby Klaus był z Caroline :) najgorsze jest tylko że on palił te rysunki z nią... i to mnie trochę myli bo może sobie odpuścić... !! Właśnie mam prośbę do was dziewczyny napiszcie skąd macie te informacje że to jeszcze nie koniec tego wątku :) Ja przeczytałam w jednym z komentarzów tak : "W 16 odcinku ma pojawić się Cassidy Freeman będzie grała wampirzyce Sage którą kiedyś znał Damon. W odcinku szesnastym pojawi się więcej szczegółów z życia Damona( gdy został wampirem). Wątek Sage i Damona będzie też wplątany z jednym z pierwotnych. Kolem. W tym 14 odcinku przecież Damon zapytał go czy się skądś nie znają. Może być ciekawie. Ta Sage ma trochę tu pomieszać podobno. cAh no i scenarzyści nawet myślą nad wątkiem Caroline i Stefana." to tak dla zainteresowanych odcinkiem 16 !! No i dla tych co chcą widzieć Stefana I Caroline razem :) ale to jak mówie było w komentarzu więc nie wiem czy to prawda będzie :)
ooo to może jeszcze bliżej poznalibyśmy Kola, fajnie! jak na razie jest czarnym (przystojnym) charakterem, fajnie byłoby wiedzieć o nim coś więcej:)) to ja już czekam na 15 marca
MUSI BYĆ Z NIĄ! Klaus nie da za wygraną, a Caroline przekona się do tego że nie jest taki zły. ;D
Tego byśmy wszyscy chcieli,ale ostatnio nie wierzę scenarzystom.Zniszczyli Delenę zanim się na dobre zaczęła,więc to samo mogą zrobić z Klaroline.
Dwa komentarze wyżej napisałam że wyczytałam w pewnym komentarzu że scenarzyści myślą nad wątkiem między Stefanem a Caroline cóż zaintrygowało mnie to troszkę i postanowiłam poszperać na ten temat oto co znalazłam wypowiadają się scenarzyści i sam Paul Wesley
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2108-dobra-wiadomosc-dla-fanow-stefana-i -caroline
Stefan+Car...tutaj widzę wyłącznie mocną przyjazn jak już xD nic wiecej :P
Co do Tylera tutaj macie fote z planu 19 odcinka
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=184&pid=6576#top_display _media
ale możliwe,że pojawi się w 18 odcinku bo było mówione chyba coś po 12 odcinku ze Tylera nie będzie przez 5 kolejnych odc z tego co pamietam, więc by wypadało na 18 ale jakoś wole temu bardzo nie wierzyć. Im póżniej ,tym lepiej xD Klaroline musi się rozwinącxD
Ja mocno trzymam kciuki za tą parę , Klaus jest niesamowity przy Caroline :) zresztą nie tylko przy niej :D
przy niej jest taki ludzki, uroczy... aż człowiek uśmiecha się do monitora oglądając sceny razem z nimi
A co myślicie o tym paleniu rysunków bo mnie to trochę zmyla... a wy jak myślicie ??
W tamtym momencie Klaus był bardzo zły na Caroline i zawiedziony jej zachowaniem,jej zdradą,więc palił wszystkie te rysunki,które z takim uczuciem rysował.Ale czy to jest na pewno koniec zainteresowania Klausa Caroliną,to nie powiedziałabym ;) Zanim Tylera nie ma,to pewnie jeszcze zobaczymy ta parę razem ;)
Klaus jest bardzo impulsywną postacią, działa pod wpływem chwili. Gdy się domyśił że Caroline specjalnie odwróciła jego uwagę mocno sie zdenerwował, bardzo nie lubi gdy ktoś się od niego odwraca, ceni lojalność
no naprawdę jak oglądam ich jak np. rozmawiają to uśmiech z twarzy nie chce mi zejść :)