Czy nie wydaje Wam się, zbyt ekspresyjny ? :P te wywalone gały, psuje mi to całą postać
Nie boję się. lubię dyskusje , ale takie na których temat rzeczywiście można dyskutować. Mimika Damona w VD jest ostro przerysowana i to nie ulega wątpliwości. Ciekawe jak prezentuje się ten aktor w innych rolach.. ;)
To już wiadomo dlaczego Elana woli Stefana. Stefan ma trochę normalniejszy zestaw min. :P
:D
Chociaz jego mina gdy wlasnie wyssie z kogos krew mine rozwala. Ja nie rozumiem po co on wtedy otwiera buzie, ze cala krew mu wycieka i jeszcze ta mina w stylu " o Boze, co ja zrobilem"...
http://www.youtube.com/watch?v=YO-dup-zOVk
Lepiej niech zostaną mimo wszystko przy swoich mimikach twarzy. Zamiana nie wychodzi im na dobre :P
Ohhh... Uwierz, że podyskutujesz, akurat o tym nawet bardzo ;]
Mnie również jego mimika nie zachwyca... Wywracanie oczami itp. ... nie, nie, nie, nie tonę w tym... ;p
Najgorszy jest ten jego wytrzeszcz oczny ;P Mówi coś, mówi po czym coś akcentuje i otwiera tak szeroko gały :P:P Jego postać jest ciekawa i podniecająca - wiadomo zły facet bezgranicznie zakochany , to pociąga każdą kobietę. Tak jak Eric w True Blood ;) Jednak najprzystojniejszy póki co jest ( jestem w połowie 2 sezonu) jak dla mnie Matt i i brat Eleny ;)))
Aaa... To widzę jeszcze duuużo przed Tobą :D
Nie jest tak, że Damona nienawidzę z całego serca, bo jego niektóre teksty owszem, są fajne, czasami zdarza mu się błysnąć, ale ogólnie jego zachowanie nie jest w porządku, nie chciałabym żeby ktoś podejmował za mnie decyzje, każdy ma swój rozum i wolną wolę... ;p A do tego jeszcze te miny... Kto normalny tak "operuje" twarzą? :D
Matt, Jeremy... Jeremy w 3 sezonie dla mnie zmężniał i się dużo poprawił :) Ale i tak Stefan... mmm... ;))
No jeszcze troszkę , ale wolę sobie dawkować emocje ;)) jak przyspieszę to skończy się za szybko ;) na początki w ogóle mnie nie ruszał ten serial, myślałam, że jestem na niego za stara , a tu taka niespodzianka , wkręciłam się :D
A mogę spytać się o wiek...? :)
Nie, uważam, że nie jest się za starym... Koleżanka swoich rodziców tak wkręciła, że jarają się teraz bardziej niż ona :D
Niewiele więcej ode mnie :D
Wiadomo, większość młódek ogląda, ale i starsze osoby też są, także luz :)
Lubię nadnaturalną tematykę seriali , filmów i książek odkąd skończyłam 5 lat. Chyba nigdy z tego nie wyrosnę ;)
Spokojna głowa, tego naszego świata niczym nie da się przysłonić . Na każdym kroku przypomina o sobie ;)
Póki co Elena i Stefan , są znowu razem i gania ich banda wilkołaków plus ten cały Elijah . Caroline cały czas nie może dogadać się z Mattem, a Jeremy podkochuje się w Bonnie. To tyle , czekam strasznie na wątek tego całego Klausa ( nie widziałam go jeszcze ) i Caroline - przeczytałam gdzieś w jakimś temacie..
Ciekawe czy utrzyma się Stelena czy przejdziesz na Delenę... :D Obyś utrzymała :))
Szybko oglądasz czy rozdzielisz do września na bieżąco? :)
Skoro oglądasz odcinek za odcinkiem, to albo znaczy, że tak Cię interesują, albo że chcesz mieć już to za sobą.
Wciągnęłam się ;))) nie rozumiem tylko jednej rzeczy, niech mnie ktoś oświeci , chyba coś pominęłam. Dlaczego Elena po wypiciu krwi Damona miała się zmienić w wampira po śmierci ? Przecież podobno krew nie krąży cały czas w organiźmie ? Przykład Jeremiego I Anny ( czy jak jej tam było ) wypił jej krew , ale w wampira się nie przemienił.
Bo za mało wziął tabletek aby się zabić.
I racja, że krew nie jest w tobie cały czas, ale przynajmniej 24 h jest. :)
Błagam Cię.
Od kiedy ktoś ogląda coś, żeby mieć jak najszybciej za sobą??
Mordęga, nawet ja bym tego nie przetrwała, choć jeszcze niedawno byłam filmową masochistką;)
No wreszcie nie tylko mnie on tym denerwuje ;D Nawet w tej scenie z retrospekcji w finale, gdy jako pierwszy spotkał Elenę. Wtedy sobie myślałam " Kurde, Ian, nie możesz nawet tutaj grać normalnie, jak w pierwszym sezonie? To jest retrospekcja, do cholery ;D"
Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Robił tą minę tak często, że teraz robi to podświadomie.
Niezłe tłumaczenie ;DDD Chociaż, powiedzmy sobie szczerze, jako aktor powinien operować większą liczbą min ;D A te wywalone ślepia nie pasują do wszystkich scen ;D
aaa w końcu ktoś poruszył ten temat :D krzywe uśmieszki mnie na prawde przerażają, wygląda wtedy trochę jak Ridge z Mody na Sukces albo żywa reklama chirurgii plastycznej, ale to wywracanie oczami to już w ogóle (w dodatku tak wymalowanymi :D) on jest niby smutny, a ja myślę tylko o tym czy mu te gały nie wypadną w końcu :D
Hahahaha... Boskie to było ;D Ale fakt,, on naprawdę mocno przesadza ;D
Swoją drogą, jestem pełna podziwu za odwagę autorki, by tak skomentować grę bożyszcza kobiet (zwłaszcza tych młodszych).
Swego czasu pisali gdzieś o rekordziście Guinessa w wywalaniu gał. Ciekawe czy Damon byłby dla niego konkurencją.
Ten rekordzista był sporo starszy od Somerhaldera, który ma sporą szansę go dogonić jeśli dalej będzie tak ostro ćwiczył. :P