PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

W kilku tematach były już wątki z C. przetrwa i większość osób pisało, że to mało prawdopodobne. Mnie się taj wydaje, bo w drugim odcinku pod koniec wtedy, kiedy się całowała z Mattem zrobiły się jej się, no wiecie, te oczy xD I zaczęła oddychać i to zniknęło. Moim zdaniem ona przetrwa, a poza tym zaczęłam ją lubić : )

ocenił(a) serial na 8
Queen_J

całkowicie się zgadzam. Caroline nie jest może moją ulubioną postacią, ale ze względu na Matta chciałabym żeby przeżyła...

ocenił(a) serial na 9
Queen_J

a ja nie sadze, zeby jeszcze dlugo tam zagrzala, zwłaszcza, gdy zaczną się komplikacje z matką, która się o nią martwi. generalnie nie pasuje mi ona do grona wampirów, znacznie lepiej sprawdzała się jako głupiutka cheerlederka ;p (choc urozmaicili serial zamieniajac ja )

viva-hate

...możliwy SPOILER
Caroline przetrwa do 5-6 odcinka.. tyle wiem napewno

filmyitylkoto

Kurcze, ale ja już gdzieś pisałam, że ona wyznała w wywiadzie, że jej bohaterka przetrwa...

Queen_J

Caroline jest świetna jako wampir - szkoda by było uśmiercić taką postać.

ocenił(a) serial na 10
filmyitylkoto

filmyitylkoto skąd wiesz że zginie w 6 odcinku ? mam nadzieje że sie mylisz polubiłam ją jako wampirzyce ;d

Wiki69

nie wiem... przypuszczam... to było że napewno będziemy ja widywać do 5-6 odcinka później nie mam pewności

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

według mnie aż świetna to może nie... chyba ją wolałam jako głupiutką Caroline, która nigdy o niczym nie wiedziała. ;)
ale jako wampir w sumie nie jest taka zła, myślałam, że będzie gorzej. ;)

urszulankaa

Mało który wampir zaraz po przemianie potrafi się tak dobrze kontrolować. Pomijąc epizod z czarnym gościem w wesołym miasteczku, dziewczyna wypadła bardzo dobrze. A akcja z pielęgniarką w szpitalu? Nie dość, że udało jej się przestać z niej pić w porę, to na dodatek zauroczyła ją, choć nikt jej tego nie uczył. W porówaniu z niewydarzoną Vickie, która kąsiła wszystko co się ruszało, Caroline wypada znakomicie. Zachowała przy tym swój charakter i temperament - i dobrze. Kto powiedział, że wampir musi być demoniczny i mroczny...
Ja jestem bardzo ciekawa jak dziewczyna będzie uciekała przed słońcem ;p

pkjm

Bonnie jej naszyjnik zrobi xd

ocenił(a) serial na 8
Queen_J

Nie zdziwiłbym się, gdyby Bonnie jej coś w tym stylu zrobiła, pewnie umie parę sztuczek

Vampire19

Też mam takie przeczucie. Zobaczymy...

ocenił(a) serial na 9
pkjm

Ja bym chciala, żeby zostala w serialu :D Jako wampir :PP :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

może dzięki wątkowi przemiany Caroline, Bonnie zmieni trochę nastawienie do wampirów bo jest z deko irytująca

ocenił(a) serial na 10
Bene

Myślę, że Caroline pozostanie na trochę w serialu jako wampir, ale tak czy inaczej jej los jest niestety przesądzony.... Ktoś w najbliższych odcinkach będzie musiał zginąć. Z pewnością nie będzie to główny bohater więc zostanie ktoś drugoplanowy...