Wiem że komentarz sprzed roku, ale obecnie oglądam na CDA, wszystkie odcinki są za darmo. Mam nadzieję że pomogłem
Też bym chętnie obejrzała bo od lat go nie widziałam, ale chyba nigdzie w stremingu go niema. Wkurzające że starsze seriale zawsze ciężko znaleźć i obejrzeć bo nigdzie ich niema.
Czasem trzeba poszukać, na razie jest za darmo na YouTube i CDA. Zawsze też zostaje kupić sobie wersję na CD
Trzeba też wiedzieć gdzie szukać, teraz stron nielegalnych jest dużo mniej niż kiedyś, kiedyś to było dużo a teraz, pozatym tak jak pisałam starszych seriali się tam raczej nie znajdzie. Kurde szkoda że nie ma gdzie indziej bo na YouTube rzadko zaglądam a na CDA nie zaglądałam od lat. Na DVD też nie mam zamiaru kupować bo serial z lat 80' to powinnam mieć możliwość obejrzeć w TV a nie szukać nie wiadomo gdzie.
jest na cda:) od razu wykupilam sobie premium, bo warto, jestem na 10 odcinku :) bosko się to oglada, najlepsza forma do przypomnienia sobie historii wojny secesyjnej, jako dzieciak nie ogarnialam tego, dziś wszystko sobie sprawdzam i doczytuję w internecie
Dzięki, teraz już wiem że jest na cda, może tam zajrzę. Ja tam nie mam zamiaru wykupywać żadnego premium, taki serial z lat 80' to powinien być dostępny w tv a nie żeby szukać po internetach.
Nie ma co narzekać, yt jest za darmo tak jak cda, po za tym w telewizji teraz puszczają sam ściek więc nie ma co liczyć na dobre stare seriale
No niewiem czy tak za darmo, pozatym na youtube też się wszystkiego nie znajdzie, a cda ma premium czyli jest płatny, więc sobie ponarzekam. Ja o tv mam inne zdanie, nieraz się pojawia coś ciekawego. TV jest po to żeby oglądać.