będzie*
Prawdopodobnie tak, przeczytałam gdzieś, że w okolicach wiosny 2017 roku (nie jest to potwierdzone info). Niestety trzeba trochę poczekać, aż wyjdzie więcej rozdziałów mangi, żeby było na czym się oprzeć :)
ja słyszałam, że ma wyjść pod koniec roku 2018, bo za mało jest jeszcze materiałów na kolejny sezon, a wcześniej anime prześcignęło mangę więc marnie. Chaptery wychodzą co miesiąc, dlatego potrzeba do tego trochę więcej czasu
Żadnych konkretów na razie nie ma. Ale te studio ponoć lubi tak zwlekać czasami kilka lat pomiędzy sezonami. Z tego, co się orientuję to ich rekord to 4 lata. Więc jeśli nie chcą go pobić to w tym roku powinno coś się ukazać.
Jest juz prawie koniec 2019, a dalej nic nie wiadomo mialo byc pod koniec 2019 lub poczatek 2020 :)
Czy w ogóle są jakieś informacje gdziekolwiek dlaczego to tak długo trwa ? Tyle już było spekulacji na temat daty pojawienia się sezonu 3 i ciężko znaleźć gdziekolwiek sensowne wzmianki. Coś mi gdzieś mignęło, że wiosną 2021, ale czy to prawda to nie wiem.
No i mamy koniec lutego 2021 a o 3 sezonie cicho , mam co do tego złe przeczucia , słyszałem o tym że twórcy lubią puszczać niespodzianki niespodziewane ale to już trochę trwa , a wątpię że robią 36 odcinkowy sezon
Aktualnie jest mówione że albo zrobią w tym roku na wiosne/lato albo dopiero w przyszłym roku choc ja tam nwm....
już mamy 05.01.2022 i nadal nie widze sezonu 3 mam duże obawy co do tego 3 sezonu i myślę że raczej go nie będzie :{
Jest 24.07.2024 Roku i nadal czekam....
Dlaczego Syfne anime typu Rent a Girlfriend dostaje zaraz kontynuacje a perełki jak Owari no Seraph nie.....