Które meksykańskie aktorki lubicie najbardziej ? :)
Z chęcią napiszę :)
Bárbara Mori
Jacqueline Bracamontes
Yadhira Carrillo
Natalia Streignard
Dulce María
Anahí
Maite Perroni
Ludwika Paleta
Natalia Oreiro
Susana González
Sabine Moussier
Paola Rey
To chyba wszystkie. Nie wszystkie są meksykankami, ale wypisywałam wg telenowel. Trochę ich jest, lecz ich gra w różnych telenowelach najbardziej mi się podobała :)
Też lubię Natalie Orieiro ale ona chyba nie jest meksykanką ;p
Moje ulubione to :
Elizabeth Gutierrez ,Ana Brenda Contreras, Alejandra Lazcano , Martiza Rodrigez , Danna Garcia , Sylvia Navarro ,Jessica Coch ..mam nadzieje,że o żadnej nie zapomniałam :P
Ostatnio bardzo polubiłam też Ilean Almaguer.
Angelique Boyer
Livia Brito
Ludwika Paleta Paciorek --- nie wiem czy wiecie ale to polka :D urodzona w krakowie :D gra w otchlani namietności Estefanía Bouvier de Castañón:D taki miły akcent polski :D
Natalia Oreiro
Facundo Arana
Leticia Calderón
Fernando Colunga
Paola Rey
Zuria Vega
Gabriel Soto
Roberto Blandón
Laura Flores-- po roli Roseleny w ukrytej przekonała mnie do siebie :D
Brandon Peniche
César Évora
Mark Tacher
David Zepeda
René Casados- ojciec Lupe :D:DD: )
Ludwika Paleta jest polką :) a moją faworytką jest Angelique Boyer. Jestem zachwycona jej urodą. Oglądam ją właśnie w telenoweli Otchłań namiętności i wygląda tam bosko.
Silvia Navarro w Perle i jako Catalina, była fantastyczna do dziś mam sentyment do tych telci bo to to były jedne z pierwszych jakie oglądałam, Natalia Oreiro , Angeliqe Boyer, Dulce Maria i Gabriela Spanic , ale przed operacjami plastycznymi i Jessica Coch tylko szkoda , że zawsze gra czarne charaktery.
Mój wybór to :
Maite Perroni
Mariana Seoane
Elizabeth Gutierrez
Ana Brenda Contreras
Florencia de Saracho
Mar Contreas
Jessica Coch
jestem zaskoczona ,ze nikt nie wymienil silvii navaroo ,z CME ,moje typy to silvia navarro ,florencia saracho i nie hiszp ,ale na rowni z silvia gaby spanic:))))for ever
Ja nie oglądałam tak dokładnie CME to ciężko mi powiedzieć, ale z tego jak widziałam ją w kilku odcinkach do dość sympatyczna była :)
Na pierwszym miejscu wspaniała Alejandra Lazcano, potem Silvia Navarro, Irán Castillo, Tania Lizardo, Zuria Vega, Dulce María, Ludwika Paleta, Adela Noriega, Livia Brito, Natalia Oreiro i Thalia.
Anahi, Dulce Maria, Malillany Marín i Angelique Boyer - jeśli one grają zawsze chętnie oglądnę telenowelę.
Yadhira Carrillo - według mnie najpiękniejsza z tych aktorek
Silvia Navarro
Anahi - za Rebelde
Thalia - kiedyś
Dana Garcia
Gabriela Spanic
ps. juz pomijam fakt czy każda z nich pochodzi z Meksyku
acha zapomniałam jeszcze dodać Angelikę Riverę
Zawsze i wszędzie to się nie zmieni najlepszą meksykańską aktorką jak dla mnie jest Maite Perroni xD
Lubię też Angelique Boyer xD
A reszta gra przeciętnie...
Barbara Mori , Silvia Navarro , Angelique Boyer , Yadhira Carrillo , Jessica Coch, Dana Garcia , Aleida Núñez
Mariana Seoane , Florencia de Saracho ,