Też mnie to zastanawia :) ale pewnie prędko się nie dowiemy...
Choć jak narazie cieszę się Otchłanią namiętności, która jest bardzo fajna :)
niestety chyba Cachito de Cielo z Maite Perroni
http://rbd-polonia.com/40655
ja wolabym aby lecialy np.La Mujer Del Vendaval lub Porque El Amor Manda
Przeczytałam streszczenie tej telki (o ile to ta) i mogę z 100% stwierdzić, że będzie straszna i na pewno jej nie obejrzę... :(
Dokładnie, słaba mega. I znowu z Maite, już lekko mówiąc mam jej dość, wolę telenowele z mniej opatrzonymi aktorkami.
Fabula bez sensu, ale jezeli poleci to ogladac pewnie bede ... bo COS musze ogladac ... ;P
Ja też tak myślałam, że każdą następną telkę będę oglądała, bo coś trzeba ale do czasu kiedy przeczytałam to streszczenie.... ;/
Mam tak samo :D nawet jeśli telenowela mi się nie podoba to i tak oglądam bo bez żadnej telenoweli nie wytrzymam. np Otchłań Namiętności bardzo mi się nie podoba ale i tak oglądam
Mi sie akurat podoba, ale np. Ukryta milosc mnie dobijala, a mimo wszystko twardo ogladalam. Osaczona to juz w ogole ...
Ja też niektóre telki oglądałam bardziej z przyzwyczajenia niż zaciekawienia np. Ukrytą Miłość .
Co puszczą to sie okaże . Ta nowa telka z Maite z streszczenia też wydaje mi się absurdalna , ale czy żeczywiście okaże się taka beznadziejna to się zobaczy w trkcie oglądania jeżeli ją puszczą .
Ja raczej nie będę oglądać. Dlaczego nie mogą puścić starych telenowel, chętnie bym je obejrzała dokładniej niż za czasów gdy byłam dzieckiem i głównie oglądałam tylko przez to że mama miała władze nad telewizorem.
o ja tak samo chciałabym LA MUJER DEL VENDAVAL albo LA PATRONA czytałam o tych telkach i wydaja się czaderskie
a ta co ma być to już mi się nie podoba
tez mam taka nadzieje bo takie cuda to nie dzieją sie nawet w telkach a raczej w bajkach...
wydaje mi sie ze serial nie bedzie zbyt fajny :/
Dokladnie. Wole telenowele o podobnej tematyce jak w Otchlani namietnosci. Komediowe mnie nudza (zwlaszcza Ukryta milosc - chyba nic mnie tam nie smieszylo) pomijajac Zbuntowanego aniola, chyba zawsze bedzie dla mnie numerem 1. A z bajeczek juz dawno wyroslam...
Też bym wolała coś w stylu Otchłani,no ale cóż jeśli faktycznie puszczą Cachito de Cielo to będę musiała przeczekać 110 odcinków z nadzieją że następna telenowela bardziej mi przypadnie do gustu.