Witam serdecznie.Ostatnio ogladalem ostry dyzur i natklo mnie aby dowiedziec sie czegos wiecej o tej aktorce. Slyszalem co nieco o jej chorobie i ze niby udalo jej sie z tego wyjsc? Ze nie zagrala w jakims serialu przez to. Chcialbym abyscie sie podzielili informacjami na jej temat. Zawsze mnie interesowalo ile mogla zarobic na Ostrym dyzurze,gdzie mieszka,czy ma meza itp. Zafascynowala mnie ta aktorka :) mam nadzieje ze mi pomozecie,kazde info mnie ucieszy. Czy ma przewidziana role w jakims filmie? albo dobrze prosperujacym serialu? Jestem szczerze nia oczarowany. Mam 20 i kiedy ogladam ER i widze ja na ekranie to mi sie sama japa cieszy,az rodzina sie ze mnie smieje :p. Czekam na info od was. Ile zarobila na ER itp. Czytalem gdzies ze mieszka w LA i ma takze ville we wloszech,to prawda? macie moze jakies zdjecia,filmiki? Nie uznajcie mnie za dziwaka,czuje sie dobrze,mam dziewczyne,rodzine ale jestem oczarowany ta aktorka.Macie jakies aktualne jej zdjecie?
Swoją drogą, to takie dosyć typowe, gdy obejrzymy jakiś film/serial i znajduje się tam postać, którą bardzo polubiliśmy... a jeszcze zwłaszcza, gdy jest to płeć przeciwna, bardzo ładna... :P
Może u mnie się to nie objawia jakąś chęcią posiadania wiedzy na temat miejsca zamieszkania, rodziny itd. ale często przeglądam filmografie tego aktora/aktorki, szukając, czy można by z nim coś jeszcze zobaczyć... albo czy może już widziałem i wcześniej nie zwróciłem uwagi. Każdy ma chyba taką fazę. :D
No tak czasem bywa. Po prostu wydaje mi sie ona strasznie pozytywna osoba,a kiedy dowiedzialem sie ze ma raka to poczulem sie jakby ktos mi dal w pysk :P
Zauwazylem ze nie gra w zadnych filmach ostatnio,owszem w serialach gra,na pewno zbija na tym bardzo duzo hajsu jednak czy nie powinna ona wiecej na duzym ekranie wystepowac?
z tego co pamiętam to jest rozwódką ( jej mężem był Billy Morrissette). Miała raka piersi, przez co musiała zrezygnować z głównej roli w serialu Parenthood ( zastąpiła ją Lauren Graham). Po ER zagrała np w " Kłamca kłamca" u boku Carreya. Prywatnie przyjaźni się z inną aktorką z ER ( Parminder Nagra). Obecnie spotyka się z Rob'em Morrow'em. To, że ma ville we Włoszech to prawda, w wywiadach kilka razy podkreślała, że fascynuje ją Europa i wina, więć postanowiła poznać Włochy ( na marginesie ma własną winiarnię). Odkąd zachorowała udziela się w akcjach na rzecz kobiet chorych na raka piersi. Obecnie gra na deskach teatru, więc marne szanse na zobaczenie jej w najbliższym czasie na dużym ekranie.
Bardzo serdecznie dziekuje,takiej odpowiedzi sie spodziewalem. Mimo wszystko szkoda ze w zadnych filmach ostatnio nie gra:/ Zauwazylem ze po roku 2000 zaczela grac w coraz slabszych filmach,rozumiem ze byla zajeta praca przy ER jednak jest to dziwne. Akurat Rob Morrow to dobry aktor...sie spoko polaczyli :D
niestety szkoda, że nie wykorzystała w pełni swojego aktorstwa po ER i brała udział w kiepskich produkcjach, aczkolwiek na deskach teatru jest podobno niesamowita :)
W ogóle jakoś wszystkie aktorki po udziale w ER jakoś niespecjalnie zabłysły w przemyśle filmowym. Chyba, że się mylę co do Julianny Margulies, Laury Innes, Sherry Stringfield, czy mojej faworytki - Alex Kingston. :)
To prawda, myślę, że po ER spoczęły na laurach po części. Zagrały w kilku filmach, ale w zasadzie ucichło o nich. Wiem, że Alex Kingston również zrezygnowała z przemysłu filmowego ( gdy jej odmówili udziału w Gotowych na wszystko) i zaczęła grać w londyńskim teatrze. A Sherry Stringfield widziałam ostatnio w roli drugoplanowej w " Ojczymie".
Wow, ciekawie by było, gdyby dostała rolę w Gotowych na wszystko. :D
Swoją drogą, to 5 dni temu jak pisałem poprzedni wpis, zacząłem szukać, czy może gdzieś jeszcze kogoś z ER nie widziałem w jakimś filmie.
Na nic nie trafiłem, ale Alex Kingston mimo wszystko chyba dobrze się wiedzie, dzięki roli w jakimś Doctor Who. Oprócz tego, jak się nazywa serial i że gra jakąś River Song nic o tym nie wiem, ale chyba dosyć przełomowa rola, jak w ER, bo znalazłem potem jej wywiady w Graham Norton Show, u Craiga Fergusona - chyba dosyć znane programy za granicą i mówią właśnie o tym serialu.
Oprócz tego może ona i reszta Pań wolały grać w teatrze, przygoda z Ostrym Dyżurem im wystarczyła... :)