PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061630}

Ostatnia noc w Tremor

La última noche en Tremor
2024
7,0 1,6 tys. ocen
7,0 10 1 1621
Ostatnia noc w Tremor
powrót do forum serialu Ostatnia noc w Tremor

Jestem w trakcie oglądania ale od połowy drugiego odcinka robi się ciekawie. Wątki paranormalne splatają z kryminalnymi. Serial mnie zaciekawił pomimo słabego początku.

AdamDz_2

Spodziewałem się dobrego serialu, sugerując się oceną na Filmweb... Słabo się obronił.

sankt1910

Trzeba było się skupić na oglądaniu a nie mamrotaniu o szopenie bzdur :)

egoiszt

Przestań bredzisz amebo. Nie pisz do mnie

sankt1910

nadal mamrotasz zamiast skupić się na serialu , aTFU aTFU fuj fuj " mondralo " haha

użytkownik usunięty
sankt1910

Co rozczarowało? :- )

sankt1910

jak mozna sie sugerowac ocenami na filmwebie? xD

miko1980

Mozna

sankt1910

a pozniej zdziwienie ze sie nie podobalo xd

ocenił(a) serial na 8
miko1980

Ja się sugerowałem ocenami i nie zawiodłem się. Filmweb jedynie przy polskich serialach ma zawyżone oceny. Serial ze średnią 7, a jest warty 8

ocenił(a) serial na 5
sankt1910

@sankt1910 Też jestem rozczarowany. Poniżej oczekiwań.

użytkownik usunięty
AdamDz_2

Podchodzę i podchodzę.... i waham się, waham. Te wątki paranormalne mogą zachęcać i jednocześnie odpychać mizerną projekcją gier umysłowych nieświadomych twórców.... Bajzla we łbie mi nie trzeba. Powiesz coś więcej...? :- ) Czasu mi szkoda.

Serial to mieszanka gatunkowa. Trochę sci fi, horroru i kryminału ale żaden nie dominuje. Zawiódł mnie finał i rozwiązanie całej tej intrygi.

ocenił(a) serial na 5
adam_dz_2

@ adam_dz_2 Mnie też. Spore rozczarowanie.

użytkownik usunięty
adam_dz_2

Horrorów nie lubię.

ocenił(a) serial na 4

Nie warto - nudny, z dłużyznami, powtórzeniami, histeryczny

użytkownik usunięty
Bukwiczka

Histeryczny?

Obejrzyj, ja polecam go każdemu znajomemu

ocenił(a) serial na 7
AdamDz_2

serial jest nierówny, w niektórych odcinkach akcja dzieje się bardzo szybko, natomiast w innych są momenty dłużyzn i niepotrzebnych scen. można to by było skrócić. zyskała by na tym dynamika filmu.

ocenił(a) serial na 9
ebrant777

Zupełnie jak w życiu :) I nie widzę tu żadnych wątków paranormalnych - że niby te wizje? Może warto przyjąć czas jako kolejny wymiar i zgodzić się na to, że niektórzy (na razie nieliczni) mogą z tego dobrodziejstwa korzystać. Jak kiedyś z umiejętności czytania ;)

użytkownik usunięty
eta_73

A horror występuje?

ocenił(a) serial na 5
ebrant777

Jest zdecydowanie przydługi, zwłaszcza środkowe odcinki.

użytkownik usunięty
ebrant777

Akurat dynamika niekoniecznie zawsze jest wskaźnikiem dobrego filmu. Mnie dłużyzny nie przeszkadzają o ile są dobrze prowadzone.