Jestem w trakcie oglądania ale od połowy drugiego odcinka robi się ciekawie. Wątki paranormalne splatają z kryminalnymi. Serial mnie zaciekawił pomimo słabego początku.
Ja się sugerowałem ocenami i nie zawiodłem się. Filmweb jedynie przy polskich serialach ma zawyżone oceny. Serial ze średnią 7, a jest warty 8
Podchodzę i podchodzę.... i waham się, waham. Te wątki paranormalne mogą zachęcać i jednocześnie odpychać mizerną projekcją gier umysłowych nieświadomych twórców.... Bajzla we łbie mi nie trzeba. Powiesz coś więcej...? :- ) Czasu mi szkoda.
Serial to mieszanka gatunkowa. Trochę sci fi, horroru i kryminału ale żaden nie dominuje. Zawiódł mnie finał i rozwiązanie całej tej intrygi.
serial jest nierówny, w niektórych odcinkach akcja dzieje się bardzo szybko, natomiast w innych są momenty dłużyzn i niepotrzebnych scen. można to by było skrócić. zyskała by na tym dynamika filmu.
Zupełnie jak w życiu :) I nie widzę tu żadnych wątków paranormalnych - że niby te wizje? Może warto przyjąć czas jako kolejny wymiar i zgodzić się na to, że niektórzy (na razie nieliczni) mogą z tego dobrodziejstwa korzystać. Jak kiedyś z umiejętności czytania ;)