PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1594
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
ocenił(a) serial na 10
misiujogo

paola zginei w wypadku, Octavia zostanie rozjechana przez pociag, Gavota bedze nepelnosprawna , urodzi dziecko, bedzie z nowym facetem, Carmelo bedzie z Emilio, Diego zostanie zjedzony przez rekina, Marfil umrze w szpitalu, Debora zostanie postrzelona na budowie przez policjantow, Gabi bedzie z Larym. Jolanda bedzie w wiezieniu, Gabi zabije Andresa, bo bedzie chcial ją zgwalcic.

misiujogo

a co sie stanie z doktorem ignaciem

ocenił(a) serial na 8
misiujogo

ciuu jak sie to czyta to az szok;p
zapraszam na konkurs na moim blogu o telenowelach, niestety osaczona nie przeszła do drugiego etapu

jesse_b

A co z Maximilianem i Dianą ? Pancialonem ?

ocenił(a) serial na 10
bkm_fw

Ignacio bedzie w wiezienu, złapią go chyb a na stacji pkp, gdzie zginei octavia, która bila sie z neipelnosprawn a Gaviotą, a on podszedl i wbil jej noz w plecy, Ona z bólu zaczela gdzies isc i noga zaklinowala jej sie w torach i pocag ją przejechal, Ignacio zaczal uciekac ale go zlapali.
Paola zginei uciekając przed matką bo sie z nią kłocila i samochod ją potraci, traf do szpitala ale umrze, wczesnej porozmawia ze swoim ojcem Paco i Carmelo. Diana bedzie z maksem , marfl i debora dowiedza ze są corkami Bruny, w flmie pojawia sie tez nowe postace kltore nameszają..

misiujogo

a co sie stanie z pancholem

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

pancholon bedzie z paolą, ale bedzie zazdrosny , o carmele i nie bedzie mogl zneisc ze jest z emilio, paole kilka razy uderzy, nawet bedze calowal octavie, emilio bedzie bil pancholona za carmele za to ze mąco w glowie carmeli,

misiujogo

a dokiedy ten serial bedzie

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

a nie wiem kiedy w tv se skonczy..

misiujogo

o kurczę, no szokujące te wydarzenie,
miałam nie czytać ale się nie mogłam powstrzymać hehe

Czikita

a co się stanie że gaviota będzie na wózku???jak skończy paco?????

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

pancholon spedzi kilka lat w wiezienu, wyjdzie i bedzie mamil bogate babki:)

Octavia zalatwi Gaviote ze bedzie na wózku.

Smiesznie zrobią z Maxem bo trafi on do szptala psychiatrycznego , potem ignacio podpali tez szptal, kazdy bedze myslal , ze on nie zyje , ale wroci po roku jako kto inny..

i jesczze w odcinku 145 chyba zgwalci diane

ocenił(a) serial na 8
misiujogo

oo masakra , ale się narobi xd niee no trochę bezsensu . mogli trochę szcześliwiej to zakonczyć a nie . szkoda tej Paoli i Diega . masakra . a co z tym Paco skoro ta Gaviota będzie miała innego ?

pancakee

Gaviota zwiąże się z adwokatem , który będzie bronił Gaby i będzie miała z nim dziecko. Ale ten Adwokat będzie miał jeszcze chorą psychicznie córkę , co będzie miała romans z Kike ( Kike - mąż Gaby) no i ta Scharon ( bo tak się nazywa ) będzie chciała podpalić Fedore w domu jednak pomoc nadejdzie xd . A co z Paco ? Raczej jego wątek już nie będzie tak bardzo rozciągany . Nie będzie go za dużo w serialu.

makusiaa

A napisz coś więcej o Larrym, co z jego wątkiem?

klara109

Larry. Tak jak to w serialach bywa będzie z Gaby. Jednak szczęśliwej miłości zaznają dopiero pod koniec serialu. Larry już nie długo będzie oszukiwany przez Pilar , że zostanie ojcem jednak ojcem jej dziecka będzie Kike. Pilar poroni i oskarży o to Gaby , a Larry w to uwierzy co jeszcze bardziej pogorszy sytuację między nimi. Larry i Gaby wezmą rozwód. Młody Irazabal będzie przeżywał wiele przygód w serialu. Wielokrotnie będzie wdawał się w bójki z Kike , Ignaciem i Pancholonem. ;D . Larry również kilkakrotnie będzie ratował Silvite z opresji , jak np. wtedy gdy wpadnie do kanału lub studni już nie pamiętam. xd Ciekawym wątkiem a za razem śmiesznym będzie to , że razem z Silvitą zostaną uprowadzeni przez Pancholona jednak uda im się zbiec. ;) No i będzie jeszcze wiele ciekawych historii , ale na to musisz jeszcze trochę poczekać ;)) .

makusiaa

a w ktorym odcinku zostana uprowadzeni

magazynier_48

Fabuła jest tu niesamowita, nie wiedziałam że teraz się kręci takiego typu tasiemce, ostatnim moim oglądniętym był tasiemiec z Natalią Oreiro ale to było chyba z 15 lat temu :)

magazynier_48

Zostaną uprowadzeni w odcinku 129 lub bądź w odcinku 130. Więc jeszcze trochę sobie poczekamy ;D . Ale trzeba też wspomnieć o tym , że Pancholon również uprowadzi Maxymiliana , który będzie rzez niego torturowany , a raczej biczowany.
Do Klara. Owszem fabuła tej telenoweli jest bardzo ciekawa , na pewno aż do samego końca nie będzie nudno ;)

makusiaa

Makusiaa miałam nie czytać to jak piszesz jak się skończy ale nie wytrzymałam ale to mnie chyba jeszcze bardziej nakręciło by dalej oglądać tego tasiemca i zdradź coś więcej o Camilli jak to tam będą u niej sprawy wyglądały ?

klara109

Jeśli chodzi o Camilę , hmmm. Co tu można o niej powiedzieć. Na pewno to , że jako nie liczna z czarnych charakterów z serialu nie umrze xd . Camila jak można się domyślać do końca będzie walczyła o Maxa. W odcinku 76 czyli już w krótce wyzna mu prawdę o jego dziecku. Razem z Ignaciem będą chcieli zrujnować Dianę. Będzie też kilka zabawnych momentów z jej udziałem. Bodajże w odcinku 97 razem z Ignaciem zostaną obrzuceni jajkami , przez ' Przyjaciółki Silvity ' . W odcinku 102 Sandy , Silvita , Camilla i inni zostaną aresztowani za bójkę w barze Paco . Będzie też kilka wątków z Dianą. Całkiem zabawnych. Camila wtargnie do biura Diany i obleje jej twarz szampanem , Diana z pomocą Caramelo potnie sukienkę Camili i w samej bieliźnie wystawi ją na pośmiewisko wszystkich pracowników i fotoreporterów. Będzie też odcinek gdzie Marfil i Camila zaatakują Dianę w toalecie w restauracji i zaczną ją policzkować. Diana nie pozostanie dłużna. Wyrwie się i odda rywalką ciosy. Następnie zobaczymy , że Camila i Marfil zostaną w samej bieliźnie i tak będą musiały wyjść z toalety do restauracji xd . W odcinku chyba 186 Camila zostanie aresztowana za usiłowanie zabójstwa Maxa. I to będzie koniec jej wątku. Pozdrawiam i miłego oglądania Osaczonej ;) .

makusiaa

Ale czad, nieraz powiewa nudą ( zwłaszcza jak powtarzają w kółko jedno i to samo ) ale czasem to śmieję się aż do łez :) Ale dobrze że ta telenowela nie jest taka pospolita i prozaiczna tylko są zaskakujące wątki i przy tym zabawne.

klara109

Dokładnie też tak sądzę. Przy niektórych telenowelach można się po prostu zanudzić , a tutaj się coś dzieje. A może nawet , ciągle się coś dzieje i przy tym jest też dużo śmiechu. Ale gdyby nie sława Williama po Nie igraj z aniołem i zaklętej miłości ( trzeba wspomnieć że Acorralada jest najstarszą z wymienionych ) , nigdy nie wyemitowali by Osaczonej , bo już kiedyś została odwołana , ponieważ miała mało znanych aktorów w Polsce. Ale po dwóch serialach z Levy'm każda laska oglądająca tasiemce go w prost pożądała i tak to się stało , że teraz mamy dużo zabawy , napięcia i śmiechu z tą telką ;D .

makusiaa

Czy diana uratuje firmę?????Jak to się stanie że diana będzie potem pracować w wariatkowie a nie w firmie?????

kwiatek201

Tak , Diana uratuje firmę z pomocą Emilia i Maxymiliana. Diana nie będzie pracować w wariatkowie ;) Już nie pamiętam czy się tam zatrudni czy nie jako pielęgniarka , ale ona będzie tam tylko dlatego , aby być bliżej Maxa , który tam trafi ;) .

makusiaa

a dlaczego Max trafi do psychiatryka?

ocenił(a) serial na 8
misiujogo

kto wróci po roku i zgwałci diane max czy ignacio?!

jesse_b

ja sadze zeignacio

jesse_b

Max :)

ocenił(a) serial na 8
Niebi

o nie, tego sie nie spodziewałam, ale zaskakująca ta telenowela!

magazynier_48

A co z Nancy? Będzię coś ciekawego się u niej działo?

klara109

zkim

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Dziwne oglądasz tą telenowele i nie wiesz kto kim jest ? Widzę że mało rozumiesz.

Mayte

Do kogo pijesz Mayte?
Misiujogo jak rozwinie się wątek z Nancy?

ocenił(a) serial na 10
klara109

Do tego Magazyniera_48.a A ty mnie zle zrozumiałaś.Jestem ciekawa co się stanie z Nancy tylko wkurza mnie że magazynier ciągle nie wie kto kim jest.Zapytał się Ciebie z kim a skoro niby ogląda osaczoną to powinien wiedziec że Nancy jest służącą.

Mayte

wiem

magazynier_48

No to tak , Nancy hmm. Powiem szczerze , że sama jestem ciekawa czy jej wątek się rozwinie xd . Ale chyba będzie się parę razy całowała z Diego . Ooo ;D . tyle wiem , a na resztę sama czekam xd .

makusiaa

A LUBISZ TEN SERIAL

makusiaa

A w którym odcinku pojawi się ta córka adwokata Gabi - Schanon? A jak wiadomo Max przeżyje to podpalenie ale będą myśleć że nie żyje , to w którym odcinku znów się pojawi , jako ten Alessandro( nie jest pewna imienia)? I co sie wydarzy jeszcze ciekawego w najbliższych odcinkach?

klara109

Max pojawi się już na ślubie Mewy i Rodriga czyli 129 odcinek jako Alejandro Salvatiarra Diana aż zemdleje .
A córka Rodriga czyli Sharon pojawi się już w 132 odcinku .
w Najbliższych odcinkach:
*Debora będzie postrzelona przez policję -126 odcinek
*Pancho przebierze się za księdza i będzie mówił Carmelo by wróciła do męża.
*Paola umrze:( - 127 odcinek.

Mayte

telenowele niektórych ogłupiają:P

kwiatek201

Podobno ma być tak że octavia ją tak załatwi mało tego córcia rodriga położy jej na nogi tarantule i tak się jakoś stanie

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Daruj sobie te aa to jest niepotrzebne

ocenił(a) serial na 10
misiujogo

A dlaczego Max będzie się podawał za Alejandra i w jakim celu ?

Mayte

Ponieważ chce się zemścić na swoich wrogach i Dianie.

Pauliskax33

a kiedy max zgwałcic diane

magazynier_48

w 145 odcinku .

Pauliskax33

A czy Isabell długo będzie podtruwać Diane?