Here's one reason to celebrate ABC's decision to stick with its struggling Once Upon a Time in Wonderland. The spin-off has just closed a deal with Barbara Hershey to reprise her popular Once Upon a Time role as Cora, The Queen of Hearts.
Even though Cora met her demise on Once, where she made life hell for everyone including her daughter Regina, executive producers Eddy Kitsis and Adam Horowitz stated over the summer their intentions to introduce the character into Alice's Wonder world.
For now, Hershey is scheduled to appear in just one March episode — the series' 11th hour. Besides tangling with Alice, I'm just hoping for a face-off between Cora and Jafar, played by Hershey's real-life former beau, Naveen Andrews.
Let the games begin!
Źródło:
http://www.tvguide.com/ News/Once-Upon-Time-Wonderland-Barbara-Hershey-1074005.aspx
Wooow wiadomo było, że powróci zanim sam serial powstał.... i tak zez Waleta tworzy więcej widowni niż Pan i Cora razem wzięci, bo przynajmniej jest sexi.... więc po co udajesz zaskoczonego skoro nawet ja wiedziałem, iż ona się pojawi?
Nie udawałem zaskoczonego, tylko byłem podekscytowany, że wreszcie mamy potwierdzenie informacji. Czemu zarzucasz mi, już w drugim temacie, czegoś czego nie ma?
Przepraszam, źle odebrałem Twoją wypowiedź w takim razie. Ja też się cieszę, że Cora wreszcie się pojawi, chociaż wolał bym być tym zaskoczony podczas premiery odcinka, aniżeli wiedzieć o tym 5 miesięcy wcześniej. No ale jak wspomniałem, to było oczywiste, że Cora się pojawi więc nawet nie można tego uznać za spoiler :P