PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296341}
6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16121
7,0 5 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

Hej w 13 odcinku na koniec leciala zajebista melodia fortepianowa ... Nie moglem sie od niej uwolnic wiec postanowilem sciagnac ten odcinek, wyodrebnic sciezke i wyciac ten kawalek oto on :

www.sendspace.pl/file/Rbufrqru/

Wie ktos jak sie nazywa ??? Bo melodia kosmiczna i watpie zeby byla stworzona na potrzeby serialu. Licze ze ktos bedzie znal tytuł. dzieki

ocenił(a) serial na 4
hitmancode47

Wejdź na stronę Michała Lorenca i tam znajdź zakładkę "Muzyka". Kliknij w "Oficerów" i tam znajdziesz drugi, piękny równie jak pierwszy fragment muzyczny. Wyobraź sobie, że to specjalnie dla "Oficerów" Lorenc to napisał. Ten motyw pojawia się już w pierwszej serii i w "Oficerach" nie jest nowością. Żal, że Michał Lorenc nie komponował nic dla "Trzeciego oficera"...

jonaszmiauczynski

Hej wstukalem ta strone : http://michallorenc.com ale nie moge wejsc w zakladke OFICER ... bo jest biala i nic tam nie ma ;( Jesli masz ta piosenke bede wdziedzczny dozgonnie jak mi ja podrzucicsz na serwer albo na e-maila : hitmancode47@o2.pl

ocenił(a) serial na 4
hitmancode47

Pomyłka:) Nie chodzi o Michała Lorenca, ale o Bartka Gliniaka:) Zostawiam Ci tu linka do muzyki z "Oficerów" Bartek Gliniak współpracował z Michałem Lorencem nad muzyką do filmu:) A ten motyw. który przesyłam to w praca Gliniaka:) http://www.bartekgliniak.pl/ O to mi chodziło, ale skleroza mnie dopadła...

ocenił(a) serial na 4
jonaszmiauczynski

Śliczny motyw.:) Urasta trochę nad poziom serialu kryminalnego...

jonaszmiauczynski

Dzieki. Faktycznie super nuta a wiesz skad moge pobrac caly soundtrack z Oficera ? Bo oficjalnie chyba taki nie zostal wydany ;(

ocenił(a) serial na 4
hitmancode47

Oficjalnie nie. Na stronie internetowej "Oficera" są 30-sekundowe urywki muzyczne z pierwszej serii, ale ledwo zaczynam słuchać, już się urywa i kończy... Ne wydano niczego, niestety! Firmy fonograficzne wolą wydawać muzykę z komedii romantycznych z pretensjonalnymi "gwiazdkami", które zaśpiewały czułostkowy badziew i to się sprzedało..

ocenił(a) serial na 10
hitmancode47

Powiem krótko, Zajebiście to zrobiłeś, Gratulacje!!!
Szkoda tylko, że takie krótkie.