PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743745}

Odpowiednik

Counterpart
2017 - 2019
7,4 5,9 tys. ocen
7,4 10 1 5902
7,0 2 krytyków
Odpowiednik
powrót do forum serialu Odpowiednik

Serial niezły, podobał mi się jako tako, ale wielkim dziełem bym go nie nazwał. Jest tu tak wiele dziur logicznych, że gdyby grali w nim nieznani aktorzy, prawdopodobnie serial zostałby przez internautów zmieszany z błotem, jak to było choć by w przypadku Black Summer.

Poza tym nowy wątek gejowski w każdym kolejnym odcinku, to zdecydowanie za dużo. Ja wiem, ze LGBT chce być widoczne, ale w tym serialu to jest tak nahalne, że aż żenujące.

ocenił(a) serial na 8
Sony_West

A mógłbyś te wątki gejowskie tak konkretnie wymienić? Jestem dość świeżo po 2 sezonie i tęczowa propaganda tak mnie najwyraźniej już ogłupiła, że przestałem te wątki zauważać.

ocenił(a) serial na 8
aklekot

[...]

ocenił(a) serial na 7
aklekot

A było, było. Baldwin, supermorderczyni z pierwszego sezonu jest przecież lesbijką. Wystarczyła jedna postać na kilkanaście i już oburzenie. Wystarczy chyba już umieszczenie w fabule JEDNEJ postaci homoseksualnej aby wywołać konsternacje.

ocenił(a) serial na 8
Sony_West

mi też możesz wskazać :P a wszedłem na forum w poszukiwaniu informacji o kontynuacji, ale raczej nie jest planowana...

ocenił(a) serial na 8
tHe_mRuWa

Trudno, żeby była, gdyż zakończenie jest zdecydowanie zamknięte. Scenarzysta musiałby się wykazać naprawdę chorą inwencją, żeby je odkręcić. Poza tym, jak to bywa z ambitnymi serialami. ten nie zdobył zbyt wielkiej popularności, więc kontynuacja nie ma sensu komercyjnego.

ocenił(a) serial na 8
aklekot

OK, ale zdecydowanie muszę sobie przypomnieć zakończenie 2sez, bo ponad rok to jednak za dużo dla mojej pamięci :P