Bardzo super lektorka, o wiele przyjemniej się ogląda filmy i seriale z lektorkami niż z facetami, jak ktoś jest mizoginem to się mu nie podoba i tyle na ten temat.
Sama jesteś uprzedzona to jest moja subiektywna ocena. A twoja wypowiedź przeczy temu co napisałaś.
Niby jak? Umiesz czytać? xDDDD Nic co napisałam nie przeczy temu, że wolę kobiece lektorki nieuku. xDDDD
Jakim mizoginem? Co Ty w ogóle wypisujesz? Temat serialu lekki nie jest, bo to dosłownie dramat, a lektorka z delikatnym, kojącym głosem niczym na Hallmarku, czy Romantice. I czemu wyzywasz ludzi, których nawet nie znasz?
Twoje IQ nie przekracza temperatury na dworze a jest -5. A "kompresyjne" było celowe i tak nie jestem psychologiem. Zresztą nie trzeba nim być żeby po 1 twojej wypowiedzi stwierdzić że ..... nie będę się zniżał do twojego poziomu.
Ja zmęczyłam z nią serial z trudem,reż jej nie trawie, ładuje do filmów przyrodniczych czy dla dzieci,Netflix też przeważnie ja tam daje,jak ona to słaby serial przeważnie
Najlepiej byłoby dać opcję wyboru lektora. Myślę, że mamy zakodowane, że lektorem jest mężczyzna i tu tkwi problem.
Ja autentycznie nie zarejestrowałam, że lektorem w tym serialu była kobieta, dopiero teraz, po skończeniu serialu, weszłam w ten temat i się tego dowiedziałam xD Dobry lektor powinien niknąć w tle i tu tak właśnie jest, zgadzam się z tym, że to po prostu kwestia przyzwyczajenia - wciąż pamiętam, że kiedy pierwszy raz oglądałam serial z kobiecą lektorką przez dobrych kilka odcinków jej głos mnie drażnił. Ale już dawno przestałam na to zwracać uwagę. Ludzie naprawdę nie mają już się do czego przyczepić.