A mi pierwsze dwa odcinki się nie spodobały. Jednak dam jeszcze szansę tej telenoweli i obejrzę jutro, może moje odczucia się zmienią.
Ja niestety nie będę oglądać. Za dużo tej Livii Brito . Wystarczy mi ona we Włoska narzeczona na tv4. Nie przepadam za nią.
Rozumiem. Ja skończyłam przygodę z tą telenowelą po pierwszych odcinkach. Chyba wyjdzie na to, że niczego nie będę oglądać, bo Kotka też jakoś mi nie przypadła do gustu. W ogóle coraz gorsze te seriale, poza kilkoma wyjątkami raz na jakiś czas.
Świetne odcinki, jestem zauroczona tą telką i zamierzam ją oglądać. Fajnie wykreowane postaci, super muzyka, akcja szybko się toczy, mnóstwo perełek w postaci wątków komediowych - 3 x Tak. :)
Mam mieszane uczucia co do tej telenoweli. Główni aktorzy tacy przeslodzeni, Livii ogólnie jest już za dużo. Moje serce dopiero podskoczylo gdy były sceny z Marcelo.
JA daję telci kredyt zaufania. Na razie mi się podoba więc oglądam. Jeśli mnie zniechęci przerwę oglądanie, jak zrobiłam na przykład z Kotką czy Dzikim sercem.
Mnie się proci bardzo podobają. Telka też całkiem przyjemna w oglądaniu,dużo lepsza niż Kotka,nie wspominając już o DS.
Octavio był beznadziejny, a telka nudna i wlokła się jak przysłowiowe flaki z olejem.
Dzisiaj były świetne odcinki, ile śmiechu! Między protami nie jest najlepiej, ale jaka chemia jest między Elazarem i Carmen!
ogladacie ten serial? ja juz na pulsie nic nie ogladam. Sami aktorzy dobrzy graja ale ogladalam 5 minut dzis i serial ogolem nie wpadl mi do gustu.
Oglądam i polecam, świetna telka , jest sporo wątków komediowych, akcja szybko idzie do przodu, fajnie wykreowani bohaterowie. :)
Moze itak ale nic juz na pulsie nie obejrze. Ciulowa i niestala pora i daja Po 2 odcinki dziennie, i zbyt duzo do nadrabiania. Pozatym Ogladam wloszke z ta sama aktorka i la gatte z maite perroni.:)
Zawsze można oglądać odcinki w necie, na youtube wrzucają. :) Mnie sie telka "Oblicza miłości" bardo podoba - są wątki komediowe, świetnie wykreowani bohaterowie, super aktorzy, cały czas coś się dzieje no i fabuła na duży plus. Również oglądam "Włoską narzeczoną" i jest według mnie super, ale "Oblicza miłości" to jednak inna kategoria.
Kotki widziałam urywki, obejrzę z 10 minut od czasu do czasu i jak dla mnie to jedna wielka nuda, beznadziejni bohaterowie, akcja wlecze się, a proci są beznadziejni i nie ma między nimi chemii.
Tak ale niestety nie man juz tyle czasu ma seriale moze kiedys obejrze e necie te oblicza Jak sie skonczy kotka i wloszka. Ale glowny bohater w obliczach milosci to ten dupek z nieposkromionej milosci, niewien czy kojarzysz. Maite jest fajna aktorka i piosenkarka ale ten Arenas to faktycznie kawal glupka:) ale lubie watek virgini i carlosa. Ta piosenke co leci w ich tle spiewa napeawde ten carlos. Uwielbiam te piosenke i ta co maite spiewa quere a volver, cos takiego.
Nie oglądałam Nieposkromionej miłości, ale główny bohater "Obliczy miłości" daje radę a jeszcze na pewno się rozkręci. Sprawia sympatyczne wrażenie, jest uroczy i taki pozytywny. :)
W "Obliczach miłości" gra ten aktor co w Kotce jest mężem Virginii. :)
Jeśli chodzi o Kotkę to faktycznie wątek Virginii był najciekawszy, a z bohaterów to interesujący był jedynie Mariano, a tak poza tym telka mnie znudziła. Oczywiście lepsza od Dzikich serc, ale tamta telka to był totalny gniot.
Tak w kotce najlepiej gra mariano i cichy . Watek virgini i carlosa jest slodki. On gra tez w tym the quiero ? Nie podoba mi sie zbyt on ale super spiewa ta piosenke , co jest na niej z virginia. Gra tam w the quiero tez fajny aktor zauwazylam taki siwy co gral carlosa w prawdziwym uczuciu i agustina w - kiedy sie zakocham
Ta on gra właśnie w Obliczach miłości, a ten siwy aktor o którym piszesz, to nie wiem, może w postać Carlosa się wciela?
On sie wcielil a carlosa w prawdziwym uczuciu i agustina w kiedy sie zakocham, jak go znajde to nspisze jak sie nazywa ten akror:) tak z mariano zdecydowanie wieksza chemia. Ale z tym arenasem ta ana brenda tez nie miala chemi, narzekali na siebie podobno poza planem. Jak widze ta gisele to odrazu kanal przelaczam :)
On się nazywa Lisardo i tu pojawia się tylko gościnne. Wplącze Carmen w narkotyki.
Mnie wkurza ta kotka pod tym wzgledem najbardziej ze ta ruda malpa jedno i to samo robi w kolko zeby pozbyc sie tej kotki. To juz takie nudne e tych telach. Ale napewno lepsza kotka niz dzikie serce bez porownania. Szkoda tylko ze maite nie gra z mariano w roli glownej tylko z tym durniem:)
Z Mariano mogłaby mieć większą chemię.
A Gisella czy jak jej tam jest okropna.
Też lubię Diega :-). Tak jak napisałaś,sprawia wrażenie sympatycznego i pozytywnego. Nie jest takim typowym przystojniakiem ale dobrze się go ogląda
Dokładnie, może nie jest typowym przystojniakiem, ale ma chłopięcy urok i ten przysłowiowy błysk w oku. :)
Okropny Yago Albarrán z nieposkromionej milosci:) Szanuję Twoje zdanie,ale nie widzę u niego błysku w oku.Jako Diego jest przesłodzony, kreują go na ideał.
Zgadzam się z Tobą,okropna pora i dają po 2 odcinki dziennie,nie mam tyle czasu na seriale. Ogladam kotkę z maite i na necie Odmienić los.Lubię Marcela :)
Koteczka juz zmierza ku koncowi. Po tym przeskoku te odcinki sa ciulowe troche nie?
Dokładnie:) protów mało co pokazują razem,pojawiła się Monika ,żeby namieszać.Edgar z absurdalną zemstą.Dobrze ,że się kończy !
No niewiem po co znowu ta monica. Wystarczy ta ruda i ta druga stara malpa. Bez agustina itak nic nie wskuraja . I zauwazylas ze tyn czarnyn charakterom nic nie wychodzi totalnie? :D