PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18063
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Na początku czerwca, zostały usunięte z internetu strony, na których można było oglądać seriale i filmy online za darmo, wśród nich był nasz seansik :( Wiadomo było, że seansik jest nielegalna strona i to tylko kwestia czasu kiedy zostanie usunięty , ten czas niestety nadszedł... Chyba pozostaje nam płatna ipla i VOD i czekanie na piątkowe wieczory.Ale być może dzięki temu przybędzie oglądalność na TVP 2.

ocenił(a) serial na 4
FP31998

ja od jakiegoś czasu korzystam z nasze-kino, jest tam omsnm

użytkownik usunięty
FP31998

Na kinosiku też masz premierowe odcinki

ocenił(a) serial na 10

chciałam obejrzeć inny serial to odsyła mnie na stronę gdzie trzeba się rejestrować ;/

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

no właśnie, nawet starych odcinków omsnm już tam nie ma

użytkownik usunięty
kornela93

Przecież ja wczoraj na kinosiku oglądałam stare odc omsnm :(

ocenił(a) serial na 10

I normalnie działały na stronie kinosika? Mnie wysyła na oovid.pl i każe sie rejestrować

użytkownik usunięty
kornela93

Wiesz co wejdź jeszcze raz wybierz jakiś odcinek i zejdź na sam dół i tam będzie wyróżniający się klip i naciśnij jak tam cię wyrzuci na inną stronę no to ja już niewiem:)

ocenił(a) serial na 10

nie działa ;( mam nadzieje że jak wrzucą omsnm to będzie gdzies bez rejestracji

ocenił(a) serial na 9
kornela93

na s e r i a l n e t . p l sprawdzałaś?

ocenił(a) serial na 9
Deeply

pisane bez spacji ale nie puszczało mojego komentarza

ocenił(a) serial na 10
Deeply

działa! dziękuję ślicznie ;)

użytkownik usunięty
kornela93

No widzisz, polecam się na przyszłość:)

użytkownik usunięty
kornela93

Aaaa sory dziękowałaś deeply mimo to i tak się polecam i fajnie że się udało;)

ocenił(a) serial na 9
kornela93

To powtórzę za Cytrusek97 ;) - polecam się na przyszłość :)

kornela93

Z KINOsikiem jest tak, że jak wybierzesz odcinek zjedz na sam dół. Wybierz sobie którąś transmisję. Jak ją klikniesz to otworzy się nowe okienko . Trzeba je zamknąć. Klikasz drugi raz i otwiera się nowa karta. Zamykasz, klikasz trzeci raz i działa ;) Ogólnie. Zamykasz wszystko to co się otwarło zanim zaczął lecieć odcinek. Mam nadzieje, że zrozumiałaś bo nie widziałam jak w słowa ubrać xD Kiedyś jak zaczynałam oglądać na tej stronie Omsnm to kliknęłam w pierwsze okienko na stronie wybranego odcinka (takie całe czarne z czerwonym kółkiem chyba). I pożałowałam bo straciłam 25 zł przez SMS ;( Ale teraz jest bogatsza w nowe doświadczenia :'D

ocenił(a) serial na 10
FP31998

Na seansiku już byłby nowy odc ;(

kornela93

http://nasze-kino.eu/film/o-mnie-sie-nie-martw-2015-sezon-3-serial-polski/2424#t abs1-2

ocenił(a) serial na 10
Krasa

dzięki ;)