PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349326}

Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 85 tys. ocen
8,3 10 1 84790
6,6 10 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Ostatnio nurtuje mnie pewne pytanie. Jestem w okolicach odcinka 25 tego anime i nurtuje mnie pytanie jakiej płci jest Rem. Według kolegi jest to facet, według mnie kobieta. Nie chce tutaj niepotrzebnych sporów. Nie mam tutaj na celu trollować. Po prostu nurtuje mnie to pytanie. Z góry dzięki. Po prostu chce komuś coś udowodnić bo wiem że mam rację :D

ocenił(a) serial na 10
Igor32234

Jeśli się nie mylę, to chyba jednak jest kobieta. Oglądałem Death Note'a i Raito mówił przecież o Rem "ona". Chociaż sam myślałem, że to facet.

ocenił(a) serial na 9
KiKfilmOWIEC

No właśnie o to chodzi że wszyscy zwracają się do niej per pani lub ona. A według znajomego jest to facet ponieważ ma taki głos i się... Prawie zaspoilerowałem ale ok :D No nie ważne. W każdym bądź razie wg mnie jest to kobieta.

ocenił(a) serial na 10
Igor32234

Co prawda do niedawna myślałam, że to kobieta, bo ma taki głos w anime xD Jednakże po obejrzeniu filmu (w którym ma męski głos) coś zaczęłam mieć wątpliwości, ale pomyślałam, że to może po prostu jakiś błąd, czy coś xD Teraz jestem w trakcie czytania mangi, gdzie mówią jakby to był facet, więc teraz uważam, że jest to mężczyzna (stosunek 2:1 mówi sam za siebie :D)
Pozdrawiam ;]