PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349326}

Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 85 tys. ocen
8,3 10 1 84826
6,6 10 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Angielski dubbing

ocenił(a) serial na 10

Wiecie gdzie mogę obejrzeć z angielskim dubbingiem i polskimi napisami? Bo ta "chińska bajka",
oj dobra wiem, nie jest to chińska bajka, ale wydaje się ciekawa. Oglądałam trochę Strawberry
Panic, ale okropnie irytują mnie te jęki i piski, więc wolałabym ang głosy. Pewnie fani anime najadą
na mnie, że to traci urok czy coś, ale serio nie odpowiada mi ten ich język. Ze względu na wysoką
notę w rankingu wydaje się, ż ejest na tyle znane, że może ktoś zrobił ang. dubbing. I niekonieczne chce polskiego lektora...

ocenił(a) serial na 9
Gonaa

Ja oglądałam z polskim lektorem i właściwie zagłusza on w dużej części oryginalny głos ;) Przy którymś z kolei odcinku w ogóle nie zwraca się już na to uwagi.
Wiem, bo szczególnie nie cierpię anime, a Notatnik Śmierci ma świetną fabułę, więc sama musiałam to przełknąć. O wersji, której szukasz, raczej nie słyszałam.

ocenił(a) serial na 10
alfa940

Japoński język piękny język .

ocenił(a) serial na 10
KulturalneOcenianie

Zgadzam się. :)

ocenił(a) serial na 9
alfa940

Nie przepadam za anime bo wizualnie doprowadza mnie do szału, ale japońskiego mogłabym słuchać bez przerwy :D

ocenił(a) serial na 9
Gonaa

Tak, jest angielski dubbing (ba, nawet oficjalny). Zresztą seria dostała ze 20 różnych dubbingów
Czy znajdziesz gdziekolwiek taką wersję jakiej szukasz? Wątpię. Najpewniej musiałabyś ściągnąć napisy i wersje z dub.

Ale i tak polecałbym obejrzenie wersji oryginalnej. Po prostu jest lepsza, a jęków i pisków tam nie znajdziesz.

Gonaa

Toż to cała kwintesencja ;o .

ocenił(a) serial na 10
Gonaa

W tym anime jest mało jęków i pisków.

ocenił(a) serial na 10
Gonaa

http://bakabt.me/160827-death-note-virus123.html ~~~nie ma za co. ;)