Niezwyciężony (2021)
Niezwyciężony: Sezon 3 Niezwyciężony sezon 3, odcinek 8
odcinek Niezwyciężony (2021)

Niezwyciężony | Myślałem, że już się nie zamkniesz

I Thought You'd Never Shut Up
9,4 546  ocen
9,4 10 1 546
Niezwyciężony
powrót do forum s3e8

"I don't care how strong you are. I don't care how fast you are. I can see the future. You don't live to see tomorrow".
Steven Yeun sprzedał go z odsetkami 'chefs kiss'.
A Jeffrey Dean Morgan, czapki z głów. Jako fan "The Walking Dead" doceniam ten metażart i to swoiste katarsis.

ocenił(a) serial na 9
telcontar_2929

oj tak. od finału 1 sezonu nie miałem takich ciarów. Szkoda ze nie pokazali Nolana

ocenił(a) serial na 8
Danio31b

No to jeszcze jedna tak emocjonalna walka za jakieś dwa-trzy sezony. Dalej jest rozbudowywanie historii i postaci. Też mi trochę szkoda braku Nolana, bo zapowiadali, że będzie go więcej w tym sezonie w porównaniu z drugim, a tu prawie tyle samo go było. Pozostaje liczyć, że ekipa odpowiedzialna za animację zwiększy się, a Amazon przeleje więcej pieniędzy, chociaż to tylko i wyłącznie marzenie i to bardzo, ale to bardzo nierealne.

telcontar_2929

Mnie trochę rozczarowało że z Angstromem nic nie zrobili. Po 7 odcinku myślałem że Mark go całkowicie wykończy a tu tylko zapowiedzieli jego udział w kolejnych sezonach. Ale heh, w końcu coś z Darkbloodem ruszyli w scenie po napisach bo myślałem że gość totalnie przepadł. I nie "dwa-trzy sezony" bo Kirkman zapowiadał że będzie ich z 8. Chyba że będzie to samo co z final space bo twórca obiecywał że będzie 6 sezonów a po 3 anulowali serial.

ocenił(a) serial na 8
Billy_Butcher

Nie znam "Final space". Tutaj mają to szczęście, że jest hajp na ten serial, ma wysokie oceny, skończoną serię komiksów jako bazę i wsparcie Roberta Kirkmana, który sam pisał scenariusze do niektórych odcinków. A jeśli chodzi o tą emocjonalną walkę, to miałem na myśli walkę Battle Beasta i Thragga, a jej zbyt prędko nie będzie. A z Darkbloodem to sam jestem ciekaw co będzie, bo jego wątek w komiksach nie był zbyt rozbudowany i nie kojarzę tej sceny po napisach w tym odcinku.

telcontar_2929

Szkoda że nie oglądałeś scen po napisach, tym bardziej że tutaj dużo wnoszą do fabuły. No cóż, pożyjemy zobaczymy co twórcom przyjdzie do głowy w następnych sezonach. Ja teraz to muszę więcej seriali superhero sprawdzić, heh

ocenił(a) serial na 8
Billy_Butcher

Akurat scenę po napisach widziałem, dlatego jestem zaskoczony. Spodziewałem się, że pokażą Thragga, a tu proszę. Będzie historia spoza komiksu.

telcontar_2929

A to w porządku, może też się kiedyś zainteresuje komiksami . No cóż to do zobaczenia za rok zobaczymy co twórcy pokażą, teraz zajmę się innymi serialami które mam do nadrobienia bo sporo tego jest heh

telcontar_2929

Witam, co do Thragga to przed chwilą czytałem na Instagramie że ma się ponoć pojawić w 4 sezonie