Niezwyciężony (2021)
Niezwyciężony: Sezon 3 Niezwyciężony sezon 3, odcinek 3
odcinek Niezwyciężony (2021)

Niezwyciężony | Chcesz mieć prawdziwy kostium, co nie?

You Want a Real Costume, Right? 50m
8,0 187  ocen
8,0 10 1 187
Niezwyciężony
powrót do forum s3e3

A jeśli wierząc ludziom co czytali komiksy to będzie tylko lepiej, więc mam nadzieję na najlepszy sezon do tej pory.

ocenił(a) serial na 9
Marcel_03

Fakt, dzieje się, i to sporo :)

ocenił(a) serial na 8
Marcel_03

Z całej serii komiksów o "Niezwyciężonym" tomy 5 i 6 miały najwięcej akcji ze wszystkich, jeśli przyjmujemy, że adaptują średnio dwa tomy na sezon.

telcontar_2929

Witam, rozmawialiśmy razem na poście o tym że Aaron Paul i Jonathan Banks mieli się pojawić, zazdroszczę Ci że masz komiksy - ja niestety rzadko je zbieram. Skoro mówisz że tomy 5 i 6 miały najwięcej akcji to zachęcasz do seansu bo słyszałem od kolegi że ten sezon póki co adaptuje 5 tom. A tak z ciekawości obejrzałeś te 3 odcinki które wyszły póki co? Ja jeszcze nie miałem okazji niestety

ocenił(a) serial na 8
Marcin_Kaminski_7

Oglądałem, póki co dobrze to adaptują. Aczkolwiek IMDb przy Amazonie mi zaspoilerowało kto podłoży głos Conquest'owi. A komiksy to akurat wypożyczałem w jednej bibliotece w Łodzi.

telcontar_2929

Ja komiksy z tego widziałem kiedyś we Wrocławiu w Empikach. Chociaż dzisiaj jak zaglądałem to nie było już :-|. Planowałem sobie odświeżyć sezony 1 - 2 ale zachęciłeś mnie żeby za 3 się zabrać od razu

Marcel_03

I oby tak zostało bo naprawdę po słabej 2 sezonie miałem już odpuścić,a tu miłe zaskoczenie

lewandowski09

Imo drugi sezon był lepszy od pierwszego. Szczerze nie wiem skąd taka nagonka..

ocenił(a) serial na 8
Koktajlosuwakus_2

Amazon trochę pozmnieła np zmienił rasę pierwszej dziewczyny Marka, bo wiecie reprezentacja i wprowadził parę innych drobnych wątków których w komiksie nie ma. Ale nic na tyle poważnego żeby zmieniało historię więc można im to wybaczyć. Co ciekawe Viltrumici nabierają siłę przez ból, im więcej dostaną im dłużej żyją tym są silniejsi. I ten serial jest dosłownie o niezwyciężonym bo on dostaje wiele razy bardzo mocne manto ale wychodzi po skrajnych sytuacjach inny. Jego struktura ciała zmienia się, on sam też. I stanie się silniejszy od Nolana.