PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=794375}
6,4 4,7 tys. ocen
6,4 10 1 4715
5,0 2 krytyków
Nielegalni
powrót do forum serialu Nielegalni

Obejrzałam na C+ zajawkę jak kręcili Nielegalnych. Przyjrzałam się obsadzie, która mniej lub bardziej pasuje, ale gdy zobaczywszy Jagana poczułam bardzo dotkliwe kłucie w sercu. To ma być Jagan?? Domalowanie mu smoka na plecach nic nie zmienia, to ciągle nie jest Jagan!! Rozczarowanie poczułam nie tylko ja, dlatego myślę, że w Polsce będzie sporo osób, które też będą zawiedzione.

ocenił(a) serial na 7
ja_gosia

Ekran zawsze przegra z wyobraźnią, bo ta nie ma limitów. Każdy ma inne wyobrażenie Jagana. Myślę, że warto poczekać na serial i dopiero później ocenić. Szczególnie, że nie jest do dokładne odwzorowanie powieści, ale serial na motywach z dobrze nam znanymi postaciami i zupełnie nowymi wątkami :)

Safir_aS

Ja zobaczyłam zdjęcie na filmwebie tego aktora i ze zdjęcia prezentował lepiej w odniesieniu do roli Jagana. Ale w tym filmiku promocyjnym C+ wcale. Ja rozumiem, że inne wątki, że inne postacie, ale jak ktoś opiera postać na tej książkowej, to jednak porównujesz ze swoimi wyobrażeniami. A Tobie filmowy Jagan się podoba? Tak go sobie wyobrażałeś?

ocenił(a) serial na 7
ja_gosia

Ile ludzi tyle wyobrażeń, tak jak pisałem - z tym się nie wygra. Nie wiem jeszcze czy mi się ta wersja Jagana podoba, bo nie widziałem go w serialu. Mam oczywiście jakieś swoje wyobrażenie po książkach, ale nie popsuje mi to na pewno frajdy z ekranizacji. Uważam to wręcz za bardzo dobry zabieg. Czytelnicy będą mieć trochę zaskoczeń na ekranie, a osoby które jeszcze nie czytały powieści odwrotnie - czytając książki. Będzie dobrze!