Pisze się tylko o Samie i Deanie a Czy ja tylko myślę że Castiel też ma swój urok?
Oczywiście, że Cas ma swój urok. Szaleję za nim. I za Mishą też, ten człowiek to totalny wariat XDXD Na forum spn.com.pl też tylko w kóło Sam/Jared, Dean/Jensen. Ale fanek Casa też jest dużu. I my jesteśmy maniakalne XDXD Polecam zarejestrowanie się na tumblrze i śledzenie paru osób (mogę podać ich nazwy kont bo sama jestem na tumblru i codziennie rebloguję masę Casa) - wtedy poznasz prawdzie psychofanki XD Przykład tego co jest na tumblru:
http://monilip.tumblr.com/tagged/cas
no i dobrze :) Bo dziś coś taki dzień jest, że wszyscy smutni , mamy doła i rozpaczamy po Casie i Bobbyiem i planujemy jak zabić Serę :P
hah bardzo przyjemny tumblr :D kolejny blog o supernatural? a co mi tam ;D idę Cię "zafollowować" ;D
taa właśnie widze pełno Hiddlestona :D ale mi tam nie przeszkadza Tom jest świetny a troche więcej jego mi nie zaszkodzi ;D
Ja twierdzę to samo.
Castiel to bardzo ciekawa postac.
Szczególnie zgasiły mnie jego działania (jestem nową fanką SN jakby co;) pod koniec sezonu 6...
Robiłam oczy jak lampiony z niemym pytaniem:"What in the hell are you doing, Cass?"XD
Nie no, nie ma gadania - Cass zaebisty jest;)
Cas piszemy przez jedno "s". Chyba, że jesteś Kripke lub innym człowiekiem odpowiedzialnym za serial, wtedy przez dwa "ss". Żartuje oczywiście, po prostu to wieczna wojna miedzy fanami i twórcami - oni mówią, że pisze się "Cass" a my wiemy swoje i piszemy "Cas" :P
http://monilip.tumblr.com/post/13774231982/i-love-how-when-it-comes-to-castiels- nickname-the
Też jestem nową fanką, od marca, od odcinka 6x17 oglądam na bieżąco. I nadal boli mnie to co Sera zrobiła Casowi. I boję się, że serial długo na zasadzie "Zabili nam rodzica to ich zabijmy" nie pociągnie i to będzie ostatni sezon.
;) Kłótnia o literkę? A tego to nie znamXD
Byłaby wielka szkoda, bo ja po tylu sezonach nadal czuję się, jakby to był początek deseru i chcę jeszcze...
Ja też chce dalej, ale wolę by skończyli niż gdyby miało to powoli się staczać...
"Kłótnia o literkę? A tego to nie znamXD"
Tumbrl, kobieto, tumblr :P