PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96295
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Castiel

ocenił(a) serial na 8

Pisze się tylko o Samie i Deanie a Czy ja tylko myślę że Castiel też ma swój urok?

użytkownik usunięty
Paulla___

Oczywiście, że Cas ma swój urok. Szaleję za nim. I za Mishą też, ten człowiek to totalny wariat XDXD Na forum spn.com.pl też tylko w kóło Sam/Jared, Dean/Jensen. Ale fanek Casa też jest dużu. I my jesteśmy maniakalne XDXD Polecam zarejestrowanie się na tumblrze i śledzenie paru osób (mogę podać ich nazwy kont bo sama jestem na tumblru i codziennie rebloguję masę Casa) - wtedy poznasz prawdzie psychofanki XD Przykład tego co jest na tumblru:
http://monilip.tumblr.com/tagged/cas

ocenił(a) serial na 8

Dzięki, Jakoś po twojej wypowiedzi mi się wesoło zrobiło;)

użytkownik usunięty
Paulla___

no i dobrze :) Bo dziś coś taki dzień jest, że wszyscy smutni , mamy doła i rozpaczamy po Casie i Bobbyiem i planujemy jak zabić Serę :P

ocenił(a) serial na 9

hah bardzo przyjemny tumblr :D kolejny blog o supernatural? a co mi tam ;D idę Cię "zafollowować" ;D

użytkownik usunięty
sledziu_xD

hehe, pól roku temu to był blog o m.in. sutpernatural. To się tak zmienia...

ocenił(a) serial na 9

taa właśnie widze pełno Hiddlestona :D ale mi tam nie przeszkadza Tom jest świetny a troche więcej jego mi nie zaszkodzi ;D

ocenił(a) serial na 10
Paulla___

Ja twierdzę to samo.
Castiel to bardzo ciekawa postac.
Szczególnie zgasiły mnie jego działania (jestem nową fanką SN jakby co;) pod koniec sezonu 6...
Robiłam oczy jak lampiony z niemym pytaniem:"What in the hell are you doing, Cass?"XD
Nie no, nie ma gadania - Cass zaebisty jest;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Cas piszemy przez jedno "s". Chyba, że jesteś Kripke lub innym człowiekiem odpowiedzialnym za serial, wtedy przez dwa "ss". Żartuje oczywiście, po prostu to wieczna wojna miedzy fanami i twórcami - oni mówią, że pisze się "Cass" a my wiemy swoje i piszemy "Cas" :P

http://monilip.tumblr.com/post/13774231982/i-love-how-when-it-comes-to-castiels- nickname-the

Też jestem nową fanką, od marca, od odcinka 6x17 oglądam na bieżąco. I nadal boli mnie to co Sera zrobiła Casowi. I boję się, że serial długo na zasadzie "Zabili nam rodzica to ich zabijmy" nie pociągnie i to będzie ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 10

;) Kłótnia o literkę? A tego to nie znamXD
Byłaby wielka szkoda, bo ja po tylu sezonach nadal czuję się, jakby to był początek deseru i chcę jeszcze...

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Ja też chce dalej, ale wolę by skończyli niż gdyby miało to powoli się staczać...

"Kłótnia o literkę? A tego to nie znamXD"
Tumbrl, kobieto, tumblr :P

ocenił(a) serial na 10

Ja zawsze piszę "Cass", bo ładniej wygląda ;d.

ocenił(a) serial na 8
Paulla___

Cas jest zajebisty ;) Uwielbiam jeszcze Baltazara !! ;>