A ja uwielbiam Balthazara. Był taki inny, taki jakiś niby zabawny, ale jednak groźny. Mam nadzieję, że powróci w 7 sezonie bo niby nie żyje, ale jednak przecież z SN nic nie wiadomo :)
Jeśli idzie o Castiela to podobno jego rola ma być bardzo okrojona. W końcu jeśli nowy Bóg to nie będzie już miał chęci na spotykanie się z Winchesterami. Więc podejrzewam, że to o to chodzi.
Co do Sebastiana to chętnie obejrzę go sobie w VD - zawsze to coś. Ale jest w Vancouver, więc może, może... Chwilowo razem z Richardem spędzili noc na karaoke, więc cóż... Poza tym Matt Cohen też się zjawił w Vancouver i może to oznaczać, że znów zobaczymy młodego Johna.
Richard też był w Vancouver? to może zobaczymy również Gabriela?
Młody John..czyli jak znowu podróż w czasie?
No Richard też był w Vancouver. Sebastian i Matt także. Chyba, że sobie jakiś zjazd zrobili, ale w sumie to trochę podejrzane, że najpierw ich po panelach ciągają a potem nagle pojawiają się w Vancouver.
Przecież Gabriel był w 4 odcinkach i to sporadycznie, więc gdzie on na panel dwa lata po jego ostatnim odcinku. A tu niespodzianka. Więc może, może... Mam nadzieję.
Z tego co się dowiedziałam to szanse by zobaczyć Balthazara są. Ale czy dojdą do skutku nie wiadomo. Pewnym naprowadzeniem jest brak skrzydeł podczas jego śmierci, czyli jak już było wspominane. Brak skrzydeł oznacza brak śmierci, więc może Balthazar nie umarł.
z drugiej strony przecież mieliśmy białe, oślepiające światło więc wątpię by Baltek przeżył.
Niby tak, ale jednak nie było casłkowitego zbliżenia na martwe ciało Baltiego, więc łudzę się, że może, może jednak wróci. Zresztą sam aktor wyciągnął tą sugestię.
Ja widziałam urywki i czytałam komentarze, więc wiem, że Sebastian wspominał o skrzydłach i ewentualnym powrocie.
Oczywiście mówił o tym pomiędzy ujeżdżaniem dmuchanej kaczki i zabawą w berka z Mishą, co u nich jest normalne. Ale w każdym razie powiedział coś co interesuje fanów :D
masz linki? Bo ciągle o tej kaczce słyszę, a nie mam zielonego pojęcia o co chodzi XD
Oto linki:
Sebastian i kaczka: http://www.youtube.com/watch?v=ByP1ziLyIfg
Jensen zabija kaczkę: http://www.youtube.com/watch?v=Wn9nSrQ8uxw
Może wróci, przecież to białe światło to mogła być podpucha... Gabriel nie takie rzeczy robił...
Trochę gmatwa sprawę fakt, że jednak Cass przebił czymś Baltiego.
Ale mam nadzieję, że jednak coś się wykluje i Balti powróci.
Z Gabrielem będzie gorzej bo jednak było światło i były skrzydła.
z drugiej strony zabił go jednak młodszy brat więc starszy mógł mieć jakieś sztuczki w zanadrzu
Hmm ciekawa teoria, ale z SPN nigdy nic nie wiadomo. Może się okazać, że jednak Balti nie żyje, że Gabriel sfingował własną śmierć, że coś tam coś tam.
Wiem tylko, że zarówno Richard jak i Sebastian mają nowe seriale, więc ciężko ich będzie zobaczyć w SPN.
Niby tak. Sebastian będzie tylko od czasu do czasu w VD i nie wiadomo jak dugo a poza tym chciałby wrócić do SPN, więc może, może.
Myślę, że Sebastian ma spore szanse na pojawienie się szczególnie po tym co mówił na panelu.
Z Richardem już gorzej w końcu zabił go Lucyfer a nie pierwszy lepszy anioł.
Myślę, że Sebastian ma spore szanse na pojawienie się szczególnie po tym co mówił na panelu.
Z Richardem już gorzej w końcu zabił go Lucyfer a nie pierwszy lepszy anioł.
Ja mam taką nadzieję. Mam też nadzieję, że nie pojawi się Balti w innym naczyniu bo to by było nie to samo co Sebastian. Tak jak np było z Ruby.
nie, to już nie będzie Balti. Z Ruby było inaczej - do blondynki nie miałam zastrzeżeń, że jest dobra, czarną do razu podejrzewałam :P Choć i tak mnie 4x22 zaskoczył. I w sumie dobrze, że aktorkę zmienili, choć na początku nie mogłam się przyzwyczaić.
Właśnie w Balthazarze jest to fajne, że aktor jest fajny. Sebastian sam mówił, że Balti bardzo go przypomina i nawet ten strój, który Balthazar nosi to była jego własna koszulka, jego własne spodnie i tylko marynarkę mu dobrali. On ma świetne poczucie humoru i sam w ogóle jest super i nie wyobrażam sobie by baltiego grał ktoś inny.
No dokładnie to taj jakby Casa przełożyć do innego ciała... aż by głupio patrzeć...
No własnie byłoby dziwnie. Z Ruby też jakoś było głupio bo się przyzwyczaiłam do Katie a Gen była jakaś taka niedorobiona. Zresztą nie lubię jej ogólnie,
Ale Balti i Sebastian to nieodłączne twarze (twarz) z SN, Chodzi mi o to, że takiej kreacji jaką zaprezentował nam Sebastian nikomu się już by nie udało. Przecież Balthazara śmiało można było znienawidzić bo w końcu jest takim dziwnym aniołem ni to dobrym ni to złym, wiecznie coś knującym za plecami itp. A Sebastian ze swoim luzackim podejściem i specyficznym poczuciem humoru pokazał, że nawet kogoś takiego jak Balthazar można pokochać. Zresztą widać to idealnie po jego śmierci kiedy niby pojawiał się sporadycznie a jego śmierć fani przyjęli z wielkim ubolewaniem.
To samo się tyczy Gabriela, który był w 4 odcinkach w tym jednym pojawił się łącznie może przez 10 minut a fani go kochają jak nie wiem co.
Gdybym nie miała sentymentu do Casa to pod koniec 6s. mogłabym śmiało stwierdzić, że bardziej polubiłam Balthazara ( w 6sezonie) wole takiego "ni dobrego ni złego" niż zaślepionego władzą Castiela mam nadzieję, że twórcy serialu tym razem posłuchają fanów i "nawrócą" Casa...
właśnie obejrzałam 5x19. Jednak Gabriel był najmłodszy. Znaczy, młodszy od Lucyfera i Michała, nie wiem jak jest z Rafałem. I Lucyfer powiedział do niego, gdy Bari chciał go zabić: "Amatorskie hokus-pokus. Nie zapominaj, że wszysyc sztuczek nauczyłeś się ode mnie, mały braciszku". Cóz, nadal twierdzę, że jest szansa by Gabriel przeżył, ale mój argument, że "zabił go jednak młodszy brat więc starszy mógł mieć jakieś sztuczki w zanadrzu" był nietrafny :)
Być może i się pojawi możemy jeszcze czerpać nadzieję z tego że był na panelu..
Ale jednak było widać skrzydła. Jak Kali go niby zabiła to nie było skrzydeł a tu były. Ale mam nadzieję, że jednak, jednak wrócą ci najfajniejsi bohaterowie.
Ale zauważcie, że Gabryś pojawił się na 4 epizody i w sumie tylko dwa były takie większe dla niego a i tak go wszyscy pokochali. To samo z Balthazarem bo on się pojawiał na kilka minut w tych kilku odcinkach i też go kochają wszyscy.
Oj zgodze się :) Trickster wzbudził moje zainteresowanie od pierwszej chwili. W ogóle to polecam filmiki:
Balti - http://vimeo.com/27819739
Gabriel - http://vimeo.com/28150387
Crowley - http://vimeo.com/28162044
Poza tym jeśli idzie o Crowleya to on jako czarny charakter też jest świetny i kochają go fani, chociaż jest fałszywy
Tak zgadzam się Balti, Gabriel i Crowley są świetny :)
Bardzo mi się podobała ta kara dla dusz w piekle którą wymyślił Crowley (ciągłe stanie w kolejce).
Nie mogę się doczekać aby się dowiedzieć co Cas miał na myśli mówiąc że ma plany co do Crowleya :)
To było komiczne
Sam: Ta znaczy...całowałeś go?
Dean: Sam
Sam: Pytam z ciekawości
Bobby:....Nie....
Crowley (wyciąga zdjęcie)
Bobby: Musiałeś zrobić zdjęcie
Crowley: Musiałeś używać języka
hahaha =D
No ta scena jest po prostu boska. Mina chłopaków - bezcenna :D
We wpadkach z 5 sezonu jest scena jak robili to zdjęcie :D
a to z 6tego (niedawno się pojawiły):
http://www.youtube.com/watch?v=NNconY31dlU
Ale tak w ogóle to jak jest scena w serialu z French Mistake jak Balthazar zostaje przerzucony przez cały salon Bobby'ego to widać, że to nie jest Sebastian tylko ktoś inny.
Nie no wiadomo, ale zazwyczaj nie widać tego, że to są kaskaderzy w danej scenie. A tu się strasznie rzucało w oczy - zwłaszcza przez o wiele dłuższe włosy gościa co udawał Sebastiana