PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597288}

Nie ma lekko

Necessary Roughness
2011 - 2013
7,4 1,5 tys. ocen
7,4 10 1 1468
Nie ma lekko
powrót do forum serialu Nie ma lekko

Zaczęłam tłumaczyć odcinek 13 drugiego sezonu, ale dla jednej osoby, to trochę sporo do tłumaczenia, dlatego chciałam zapytać, czy byłyby jakieś chętne osoby przetłumaczyć dalsze 32min. ? :)
Nie chcę się zapisywać do żadnej grupy tłumaczy, bo nie chcę być nieodpowiedzialna, ponieważ pewnie nie będzie mi się chciało tłumaczyć tego systematycznie co tydzień. :/

tommyd81

O ile tylko będę miała czas i nikt inny się za to nie weźmie - tak, będę tłumaczyła sezon trzeci. Zresztą pierwszy odcinek już zaczęłam tłumaczyć. :)
Tylko niestety potrzebowałam trochę odpoczynku od tłumaczenia - za wysokie tempo sobie narzuciłam. Postaram się, by niedługo przetłumaczyć 1. odcinek do końca. :)

ocenił(a) serial na 7
Feroce

Możesz podesłać napisy do 16 odcinka ? Wysłałem ci mail z prośbą :)

Feroce

a uda Ci się może w najbliższym czasie przetłumaczyć kolejne odcinki 3 sezonu ? :)

ocenił(a) serial na 8
Feroce

Ja również czekam na kolejne odcinki 3 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Feroce

Ej no to może żeby nie przeciążać Feroce robotą to może ktoś inny by się znalazł kto by pomógł?:))

ocenił(a) serial na 10
innosek

Wiadomo kiedy będzie odcinek 2 sezonu 3? Nie mogę się juz doczekać!~!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Feroce

czy mogłabym prosić Cię o napisy na adres ziomuffa@ o2. pl? niestety ,gdy chce wysłać wiadomosc do Ciebie ( pomimo tego,ze usunelam spacje) przychodzi mi wiadomosc zwrotna,ze nie dostarczono :( prosiłabym o napisy do odcinkow 2x14, 2x15 i 2x16. z gór wielkie dzięki :)