PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6664
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

w dzisiejszym odcinku Mary i Juan postanowili (spoiler)................................ ze sie pobiorą, wczesniej wydawalo mi sie ze ona ma kilkanaście lat(15-16)
prosze odp mi XP

Briar_Charming

ona ma chyba tak około 20 lat :)

Briar_Charming

Wiem tylko,ze aktorka która gra Marichuy ma 24 lata

ocenił(a) serial na 9
Cameleones

Z tego co sie orientuje to Mary jest młodsza od JM o 5-6 lat ... Bo nawet mówił o tym w którymś odcinku !

ocenił(a) serial na 9
kasienka89_17

Ma ponad 20. Bo kiedyś ten ksiądz mówił, że matka oddała ją ponad 20 lat temu. Zgadzam się, że JM jest starszy o 5-6 lat, mówił to Edwardowi wtedy, kiedy zaczął się w niej zakochiwać:) Wychodzi, że ma koło 26 i całkiem pasuje, akurat skończył studia, został doktorem:)
Ciekawe tylko, kiedy zdążył się dorobić takiego domu i samochodu (kocham jego samochód:P)

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

napewno ma ponad 20 .A samochód ma boskiii!! tez go uwielbiam niestety moge o takim tylko pomarzyć

kasiaaaa_2

Juan Miguel jest z bogatej rodziny, to pewnie dostał spadek po rodzicach i stąd to bogactwo. Ja bym mu dała około 28 bo dziecko chodzi do szkoły to musi mieć gdzieś 7 lat :)

ocenił(a) serial na 6
Sabcia

Roberta_Pardo Maite Perroni czyli serialowa Marichuy ma 26 lat(09.03.1983r.)A właśnie mnie tez ciągle ten wiek zastanawia bo sędzia Velarde kiedyś powiedział, że zajmie się nią sad dla nieletnich...U nas pełnoletność to 18 lat, ale w Meksyku jak mi się dobrze wydaje to 21 lat jak w USA, więc wydaje mi się, że Marichuy może mieć ok 20 lat, bo JM jak się go Eduardo pytał o wiek Marichuy, to powiedział, że jest od niego młodsza jak dobrze pamiętam o 6 czy 7 lat, więc by pasowała taka opcja...

ReBelDe_fan

Masz rację. Pomyliło mi się z Dulce Marią!

Cameleones

No ona będzie tak miała 20-21 lat ;) A Juan Miguel z 26-27 lat, to pasuje bo jego córka ma 5 lat.

ocenił(a) serial na 10
matik17_2

Marichuy ma dokładnie 22 lata ;DDD
tak mówili .

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

natomiast ja bym jej tyle nie dala jemu tez mniej;p;p;p