Hej:) Mam pytanie .Jakie 3 telenowele zaliczylibyście do tych najlepszych ,ulubionych,niezapomnianych ,które skradły wasze serce .Robię mały ranking. Podam swoje telenowele i liczę na to ,że wy również napiszecie Swoje :* POZDRAWIAM!
OTO ONE (od najwcześniej wyemitowanej):
1 Luz Clarita (Serce Klarity)
2 Muñeca brava (Zbuntowany Anioł)
3.Cuidado con el ángel (Nie igraj z aniołem)
a wiec jest ich duzo ale najbardziej uwielbiam; 1CCEA i RBD;]] 2.gorzka zemsta 3. hmmm, Kobieta w lustrze i Milosc jak czekolada;] pozdro;-)
Hmmm Gorzka Zemsta i kobieta w lustrze z Paolą Rey i Juanem Alfonsą Baptistą heee to były czasy ale w tej chwili na 1 miejscu Aniołek bo i tak Maite jest śliczniejsza od Paoli a William Levy przystojniejszy od Juana A
Dziękuje za wasze opinie !:) I zachęcam pozostałe osoby do wyrażenia swojego zdania ;)))
Teraz jestem wielką fanką Zbuntowanych, lubię też oglądać Nie igraj z aniołem. A inne telenowele, które pozostawiły ślad w moim sercu to: Młodzieńcza miłość, Gorzka zemsta, Kobieta w lustrze, Przyjaciółki i rywalki, Zbuntowany anioł i oczywiście Esmeralda od niej zaczęła się moja przygoda z telenowelami ;)
1. Rebelde
2. CCEA
3. Zbuntowany Anioł
4. Jesteś moim życiem
5. Gorzka zemsta
To w jakiej kolejności napisałam nie ma znaczenia, bo te filmy które wymieniłam poprostu kocham!:D
Oglądałam jeszcze Kaczorre ale ona jakoś mnie nie zachwyciła;p
Ja bym Ci mogła wymienić nie 3 a 30 albo i nawet więcej, niekoniecznie emitowane w Polsce.
Kobieta w lustrze ma fajną fabułę i oczywiście moja ulubiona para z Gorzkiej zemsty, ale niestety nie oglądałam jak to leciało w Polsce. Muszę nadrobić na YT.
A jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć w którym roku leciała Kobieta w lustrze i na jakim kanale. Będę wdzięczna.
1.Gorzka zemsta
2.Nie igraj z aniołem
3.Miłosny nokaut
4.Prawo pożądania
Kobieta w Lustrze była głupia....:)
Niestety roku nie potrafię dokładnie określić, ale wydaje mi się, że leciała jakieś 2 lata temu na PULSIE
Kobieta w lustrze leciała na pulsie ale kiedy hmm...chyba 4 lata temu ale na 100 nie jestem pewna
O boziu ja Luz Clarita pamiętam jak z mamą ogladałam świetny był ten serial i taki smutny...
Hej ludzie może pomożecie mi rozszyfrować tytuł pewnej telenoweli. Leciała ona na Polsacie lub Tv4 kilka lat temu. Serial było o żeńskiej szkole dla bogatych dziewczyn akcja toczyła się na korytarzach szkolnych, akademiku, Główna bohaterką była uczennica całkiem ładna i zdecydowanie kuso ubrana ;p która zakochała się w nauczycielu i za wszelką cenę chciała go zdobyć. tzn. nie jestem pewna czy się zakochała czy to był jakiś zakład
Jak ktoś wie co to może być za serial proszę o podanie tytułu. :)
Moje ulubione to:)
1. Zbuntowani
2. Nie igraj z aniołem
3. Zbuntowany anioł
4. Gorzka zemsta
5. Młodzieńcza miłość
Dziękuje za wasze wypowiedzi!Cieszę się ,że podaliście swoje typy. Każdy ma swoje ulubione telenowele i ważne by oglądanie ich poprawiało nam nastrój i nas rozweselało a więc życzę miłego oglądania i ciekawych telenoweli ,które są jeszcze przed wami ha ha pozdrawiam i nadal czekam na wasze typy!:)
Każda telenowela, którą oglądam jest moja ulubiona.. a oglądałam ich całkiem sporo. polecam Esmeraldę, Nigdy Cię nie zapomnę, W niewoli uczuć, Cena Marzeń, Gorzka Zemsta, Przyjaciółki i Rywalki, Paulina, Camilla, Ścieżki miłości, Miłość i nienawiść...Bialy welon xD to nawet nie połowa telenowel, które miałam zaszczyt zobaczyć. Szkoda, że TVN już nie emituje żadnych telenowel, gdyż po prostu wychowałam się na nich ;D.
aktualnie to REBELDE <33 ;* oraz CCEA oczywiście ;D.!!! <33
pozdrawiam wszystkich, którzy nie uważają że telenowele to kicz;D.!
bo Telenowele są ekstra <3;)
łooo dużo tego jest;>
napewno Rebelde, Nie igraj z aniołem, PRAWO POŻĄDANIA(!!!), Gorzka Zemsta - rewelacja, Esmeralda (chyba moja pierwsza telenowela, fantastyczna), Angela, Nigdy Cię Nie Zapomnę, Przyjaciółki i Rywalki i Porywy Serca <3
No to 3 moje:
1. Cuidado Con El Angel ( Nie igraj z aniołem)
2. Sortilegio (Zaklęta miłość)
3. la mujer de mi vida ( Kobieta mojego życia)
a to dalsza lista:)
4. Carita de angel ( Mała księżniczka )
5. Tak jak w kinie
6. W niewoli uczuć
7. Marzenia nic nie kosztują
8. Perła
9. Pasion (Sidła namiętnośći)
10.I taka stara fajna tytułu nie pamiętam ;)
Od jakiegoś czasu zaczełam oglądać powtorki REBELDE bo gdy ta telenowela była emitowana kiedyś nie miałam przyjemności jej obejżeć i śmiało moge stwierdzić ,żę napewno dołącze ją do mojej listy najlepszych telenowel! Dziękuje za Wasze wypowiedzi!
1.Luz Maria (najlepsza telenowela świata)
2. Nie igraj z aniołem
3.Gorzka zemsta
Później Zbuntowani, Zbuntowany anioł, Cena marzeń, Brzydula (wersja kolumbijska), Grzesznica, Cud miłości, Virginia, Marina, Zorro, Biały welon, Przyjaciółki i rywalki itpppppppppp..............
1. Mój grzech
a dalej Gorzka zemsta , cena marzeń, nie igraj z aniołem i wiele innych ;)
1 Cena marzeń (rubi), Luz Maria ,Esmeralda, Brzydula, po prostu miłość (ale to brazylijska) , gorzka zemsta, zbuntowani, zbuntowany anioł , te telenowele na pierwszym miejscu .
1. Mój grzech.
2. Nie igraj z aniołem.
3. Zbuntowani.
4. Zaklęta miłość.
5. Marzenia nic nie kosztują.
1. Gorzka Zemsta
2. Biały Welon
3. Serce z Kamienia
4. Mój Grzech
5. Nie Igraj z Aniołem
#1 Rebelde
#2 Zbuntowany anioł
#3 Nie igraj z aniołem
#4 Miłosny nokaut
#5 Gorzka zemsta
#6 Prawo pożądania
#7 Idiotki nie idą do nieba
Zachęcam do dalszego dzielenia się na tym forum swoimi ulubionymi telenowelami ;-)
A OTO MOJA LISTA
1. Cuidado con el ángel (Nie igraj z aniołem)
2. Rebelde (Zbuntowani)
3. Muñeca brava (Zbuntowany Anioł)
Ale jednak mam nową
2. Rebelde (Zbuntowani)
3. Mi Pecado (Mój Grzech)
4. Pasión de Gavilanes (Gorzka Zemsta)
5. Muñeca brava (Zbuntowany Anioł)
Oto moja lista
2. Rebelde (Zbuntowani)
3. Muñeca brava (Zbuntowany Anioł)
4. Preciosa (Paloma)
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU , WIELU POZYTYWNYCH WRAŻEŃ PODCZAS OGLĄDANIA ULUBIONYCH SERIALI I BY DO TYCH PRZEDSTAWIONYCH PRZEZ WAS LIST DOLĄCZYŁA JAKAŚ FAJNA TELENOWELA ;)
Moje ulubione seriale :
1.Zbuntowany Anioł . Bez tego serialu nie mogłam żyć ; d .
2.Zbuntowani ;)
3.Nie igraj z aniołem.
4.Osaczona Jak teraz oglądam to mój najlepszy ; D .
kurcze jest tyle telenowel które lubię... Ale trudno skoro miały być tylko trzy to:
1. Nie igraj z aniołem
2. Triunfo del amor- obecna telenowela, którą oglądam po hiszpańsku oczywiście z Maite:)
3. Luz Clarita- chyba najlepsza telenowela mojego dzieciństwa.
ale także uwielbiam: z starszych=> Kropla miłości, Królowa serc, Maria z przedmieścia, Tajemnicza kobieta, Niezapomniana, Za wszelką cenę, Pogarda- pamiętam ją choć byłam strasznie mała wtedy;
trochę nowsze: Do diabła z...., Mój grzech, Zbuntowani, Morze miłości, Idiotki nie idą do nieba, Twarz Analiji, Gdzie jest Elisa, Osaczona, Teresa(2010-2011), El fantasma de Elena.
W takim razie się wypowiem ;)
1. ,,Duch Eleny", ,,Idiotki nie idą do nieba", ,,Cena marzeń"
2. ,,Gorzka zemsta", ,,Twarz Analiji", ,,Mój grzech"