PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6664
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

KILKA PYTAŃ

ocenił(a) serial na 10

Jeśli ktoś wie to odpowiedzcie mi na te pytania :
1. w kórym odcinku Marichuy i Juan Miguel będą razem ?
2. Jak biologiczna matka dowie się , że Marichuy jest jej dzieckiem ? i kiedy będą razem ?
3. Jak brzmi imie i nazwisko Marichuy . Słyszałam , że Marichuy Velarde . Ale też ksiądz coś mówił Maria ... jakaś tam :)
4. Ile lat ma gdzieś Marichuy ?
5. Co ma wspolnego sen Marichuy z przeszłością Juana Miguela ?

Lucrecia

3. Maria Jesus(czy jakoś tak...tak mówił ten ksiądz)
5. W przeszłości Juan Miguel zgwałcił lub(próbował to zrobić)jakąś dziewczynę. Później okaże się że tą dziewczyną jest Marichuy(to będzie już po tym jak się w sobie zakochają i wezmą ślub, ona od niego odejdzie a potem okaże się że jest w ciąży).

Lucrecia

1. Wkrótce już, w 32 odcinku ślub i przy okazji rozstanie :D
2. Najpierw Estefania trochę sobie poudaje :P
3. Maria de Jesus Velarde
4. Coś koło 18
5. JM w przeszłości próbował zgwałcić MC (ale jej nie zgwałcił). No ale ona o tym nie wie i za niego wyjdzie. W 32 odcinku odbędzie się ślub, a po nocy poślubnej MC będzie miała znowu ten sam sen, ale tym razem do końca i zobaczy jego twarz. Zerwie się i będzie krzyczała "To byłeś ty!" a potem ucieknie. Po pewnym czasie okaże się, że zaszła w ciążę.

ocenił(a) serial na 10
Marei

dziękuję Wam . mam jeszcze jedno pytanie kto to będzie Ana Lusia i Blance ? bo widziałam je na zdjęciu z Marichuy .

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

Blance jest to chyba ta kobieta u ktorej zamieszka Viviana ..i Viviana bd podrywac jej meza:)

ocenił(a) serial na 8
Lucrecia

1.Marichuy i Juan Miguel beda odzielnie przez prawie wiekszosc serialu.konkretnie pogodza sie chyba na sam koniec 189 odcinka.
2.Od ojca Anselma.W koncu uda jej sie go spotkac i wtedy wszystko sie wyda.Ale razem beda duzo pozniej.Najpierw bo Marichuy wyjedzie i nie bedzie chciala wiedziec kim sa jej rodzice a potem jak sie w koncu dowie dlugo zajmie jej wybaczenie.
3.Maria de Jesus(Marichuy) Velarde.Marichuy to jest skrot od Maria de Jesu
4.Marichuy ma 22 lata
Blanca bedzie guwernantka Mayity.Bedzie miala druga osobowosc imieniem Ivette
A ta druga to chyba masz na mysli Ane Julie.Poczatkowo asystentka Amadora w teatrze i przyjaciolka Marichuy.Przez czesc odcinkow nawet nie wymieniono jak ma na imie potem zamieni sie we wredna zmije ktora bedzie gorsza niz wszystkie zmije z serialu razem wziete :/