PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32379
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Kto lubi SasuSaku i NaruHina niech pisze bo ja bardzo lubie.Normalnie Koffam te pary a naj,naj to lubie SasuSaku.Bo ja myśle że Sasuke będzie z Sakurą bo nie może żyć tylko zemstą ,a kiedyś trzeba w końcu odbudować klan ,a to oznacz że będzie musiał się ożenić i ożeni się napewno z Sakurą bo to ona jedyna go naprawde kocha ,a inne dziewczyny chcą nim zaszpanować.Później gdy już weżmie ślub dojdzie co do czego i będą z Sakurą(moim zdaniem)mieć dzieci albo jedno dziecko lecz obowiązkowo chłopiec bo tu chodzi o to ,że nazwisko musi istnieć i nosić powinien je tylko człowiek który ma krew klanu Uchiha.
Piszcie co o tym sądzicie.

ocenił(a) serial na 9
Sakura_Sasuke_SasuSaku

A dla mnie Sasuke nie będzie z Sakurą. Gdyby mu na niej zależało, to by nie opuścił wioski, albo wziął by ją ze sobą, tak jak ona go o to prosiła, ale nie...Saske chciał być fajny i być sam xD.
Co do Naruto i Hinaty...jeżeli Hinata nie wyzna mu co do niego czuje, a nasz dresik nie skapnie się, że Hnata czuje do niego mięte to nic z tego nie będzie^^

MK24

Sasuke nie bedzie z Sakurą to jest do przewidzenia.
Naruto się nie zorientuje, że Hinata go kocha.
ale myślę, że Naruciak bedzie z Sakura^^ :P

paczek93

Możliwe :) Pamiętacie jak w 5 odcinku shippudena Naruto zaproponował Sakurze randkę a ta się zgodziła :) A później dodała że tylko wtedy jak on zapłaci. A Naruto tyle nie znalazł w tej swojej dziecinnej portmonetce i był strasznie wkurzony xD To było dobre...

ocenił(a) serial na 9
tila_tequila

Tylko tyle że na pewno jeden z tych głównych bohaterów (jak nie obaj) zginą.