Witam!
Szukam uczciwej :-) osoby-fana anime który posiada komplet wszystkich odcinków Naruto, Naruto: Shippuuden oraz filmówek. Z polskimi napisami. W ostateczności z "wspaniałym" dubbingiem. Osoby takiej która ma je i może zgrać i odsprzedać za "symboliczną" opłatą.
Czemu? Bo za późno odkryłem Naruto, a teraz gdy widzę, że samej 1 części jest ponad 400 odcinków nie zassam ich wszystkich z neta. Tym bardziej, że mam za mały transfer. Odcinek czy dwa może mi się uda, ale prędzej mnie śmierć zastanie niż wszystko ściągnę. ;-)
Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Piszcie tu albo na ksiegarz5@wp.pl
ksiegarz5
P.S. Podobne wątki znajdą się na innych stronach związanych z Naruto, jak i z pewnym anime faceta od DB, Blue Dragon. ;-)
Też chciałbym mieć wszystkie odcinki, żeby zgrać na DVD, ale mam rozwiązanie dla ciebie.
Oto strony z odcinkami online Naruto i Naruto Shippuuden z napisami. Z przed ostatniej można ściągać, ale i tak samo jak na reszcie tych stron oglądać. Nie trzeba się logować.
www.naruto.wbijam.pl
www.kreskowka.pl
www.kreskowki.fani.pl
www.kreskoweczki.pl
www.shippuuden.pl
www.naruto.com.pl
Tak dla upewnienia to pierwsza seria Naruto ma 220 odcinków, a Shippuuden, czyli seria druga ma w tej chwili 112 odcinków, i co czwartek wychodzi odcinek. Czyli łącznie 332. Jeśli pomogłem, to bardzo sięcieszę. Miłego oglądania :)