PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32378
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Naruto ma lecieć na AXN Sci-Fi od czerwca.

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

AXN Sci-Fi? Heh, jakoś nie pasuje mi do tego kanału :P

ser_plesniowy

mial leciec, ale puscili kolejny odcinek Honey and Clover, przynajmniej dzis o 9.30, moze leci po poludniu ;p

Afa

Z tym Naruto na AXN Sci-Fi to był pewnie jakiś kant ale po jaką cholerę na ich stronie pisze że Naruto będzie emitowany na ich stacji.

ocenił(a) serial na 8
NeonX8

No bo jest to kant.Naruto w ogóle nie poleci na AXN Sci-Fi.

użytkownik usunięty
Satou_Kain

Pytania dlaczego na www.filmweb.pl pokazują, że jest emisja skoro jej nie ma?

ocenił(a) serial na 8

Z tego co czytałem to mieli puszczać Naruta i go w ramówkę programu dali,ale w ostateczności puścili HoneyxClover.I dlatego na filmwebie czy na stronie axn widnieje emisja Naruta.

ocenił(a) serial na 8
ser_plesniowy

W programie tv też wiecznie pisze że Nruto o 15:30 !
BEZNADZIEJA

KIBA10

Witam ! Jestem nowy ale z tego co zauważyłem dzisiaj rano na stronce Axn
Sci-Fi to data została przeniesiona na 7 sierpnia.

ocenił(a) serial na 8
kubisoft12

http://www.axnscifi.pl/Series2/1422 - wierzycie?

KIBA10

Przekonamy się 7 Sierpnia czy dotrzymają obietnicy czy też wyemitują po raz kolejny Honey and Clover albo inne anime zamiast Naruto.

ocenił(a) serial na 8
NeonX8

No właśnie ciekawe czy będzie czy nie,ale ja to wale mam na dvd

ser_plesniowy

No w końcu AXN Sci Fi dotrzymał słowa i wyemitował Naruto.

NeonX8

Jestem po pierwszym odcinku i jak na razie wydaje mi się takie sobie. W porównaniu do innych anime emitowanych na AXN Sci-Fi (Detektyw Conan, Honey & Clover, Kapitan Tsubasa, Death Note) to Naruto jest po prostu słabe. Może później jakoś się rozkręci ale tak czy siak nie za bardzo podoba mi się wykreowany przez autorów świat jak i bohaterowie :/

ocenił(a) serial na 7
Witcher

Gwarantuję, że się rozkręci. Może nie będzie ci się podobało, ale na pewno się rozkręci, bo przyznam, że pierwszy odcinek faktycznie może się wydawać trochę... dziecinny?

użytkownik usunięty
Darth_Dread

Poczekaj, Naruto to naprawdę dobre anime. Ma swój sens, wciągającą fabułę i ciekawych bohaterów.
Ale tak, żeby wczuć się w klimat to trzeba obejrzeć koło 1 odcinków. Do pierwszej fajnej walki, tej z Haku ;)

Po dzisiejszym odcinku zaczynam się powoli "wciągać" ;)

ocenił(a) serial na 8
ser_plesniowy

W zeszłym tygodniu było jeszcze z Zabuzą a dziś rano patrze a tu Lee vs Gaara! Przeskoczyli ze 30kilka odcinków!

ocenił(a) serial na 1
KIBA10

Wszystko jedno takie same gówno, jakby przeskoczyli i o 100 odcinkówbędzie to samo :)

el_Polaco

Wiecie może który odcinek teraz leci ? Bo nie oglądałem ostatnio a nawet lubię naruto ale do odcinka w którym walczy sasuke z naruto.

ocenił(a) serial na 8
haker257

Sasuke Naruto vs Haku wczoraj było ;D

!