mial leciec, ale puscili kolejny odcinek Honey and Clover, przynajmniej dzis o 9.30, moze leci po poludniu ;p
Z tym Naruto na AXN Sci-Fi to był pewnie jakiś kant ale po jaką cholerę na ich stronie pisze że Naruto będzie emitowany na ich stacji.
Z tego co czytałem to mieli puszczać Naruta i go w ramówkę programu dali,ale w ostateczności puścili HoneyxClover.I dlatego na filmwebie czy na stronie axn widnieje emisja Naruta.
Witam ! Jestem nowy ale z tego co zauważyłem dzisiaj rano na stronce Axn
Sci-Fi to data została przeniesiona na 7 sierpnia.
Przekonamy się 7 Sierpnia czy dotrzymają obietnicy czy też wyemitują po raz kolejny Honey and Clover albo inne anime zamiast Naruto.
Jestem po pierwszym odcinku i jak na razie wydaje mi się takie sobie. W porównaniu do innych anime emitowanych na AXN Sci-Fi (Detektyw Conan, Honey & Clover, Kapitan Tsubasa, Death Note) to Naruto jest po prostu słabe. Może później jakoś się rozkręci ale tak czy siak nie za bardzo podoba mi się wykreowany przez autorów świat jak i bohaterowie :/
Gwarantuję, że się rozkręci. Może nie będzie ci się podobało, ale na pewno się rozkręci, bo przyznam, że pierwszy odcinek faktycznie może się wydawać trochę... dziecinny?
Poczekaj, Naruto to naprawdę dobre anime. Ma swój sens, wciągającą fabułę i ciekawych bohaterów.
Ale tak, żeby wczuć się w klimat to trzeba obejrzeć koło 1 odcinków. Do pierwszej fajnej walki, tej z Haku ;)
W zeszłym tygodniu było jeszcze z Zabuzą a dziś rano patrze a tu Lee vs Gaara! Przeskoczyli ze 30kilka odcinków!
Wszystko jedno takie same gówno, jakby przeskoczyli i o 100 odcinkówbędzie to samo :)
Wiecie może który odcinek teraz leci ? Bo nie oglądałem ostatnio a nawet lubię naruto ale do odcinka w którym walczy sasuke z naruto.