Właśnie przeszukałem internet i znalazłem nową stronę informacyjną o anime gdyby taka informacja była prawdziwa to na tej stronie by zawrzało ale jak na razie nic. Dodam że ta strona z anime ma potencjał i jak dobrze nią pokierują to coś z tego będzie.
ja powiem tyle ze pierwsze slysze o jakims Akkipuden a ze dosc mocno interesuje sie serią o Naruto to mimo Twoich zapewnien nie daje wiary Twojej "pewnej wiadomosci" zwlaszcza ze nie podales/as zednego wiarygodnego zrodla ;)
Tu macie oficjalny zwiastun nowej serii
http://www.youtube.com/watch?v=ccBhBgr8B4U
Dangeris moim zdaniem filmik z Twojego linku to zaden oficjalny zwiastun tylko sklejone zdjecia czy fanarty i tyle. To moje zdanie
Boże, widzisz i nie grzmisz. Nie widzisz, że to FAN ART?
Podobne zamieszanie co roku przerabiam z Dragon Ball AF (nie ma takiego i ku*wa nie będzie do jasnej ciasnej głupie trolle).
idioto takie zdjęcia można w paincie zrobić a ty się jarasz jak zapalony nerd
Trollował czy nie, przydałaby się nowa, lepsza wersja anime Naruto. Mangę ubóstwiam, ale to co studio robi z telewizyjną adaptacją woła o pomstę do nieba. Jakimś cudem wytrwałem do 265 shippuudena. Co mnie przy tym trzyma? Fatalna animacja? Tsunami zbędnych retrospekcji większe aniżeli to, które pierdyknęło w Japonię? Średnia oprawa muzyczna i graficzna? Nie. Chyba tylko sentyment do serii, która kiedyś wzbudzała we mnie dużo pozytywnych emocji, przy której dobrze się bawiłem. Typy z Pierrota załatwiły to anime na cacy. Dlatego na chwilę się wzdrygnąłem, gdy usłyszałem o jakimś Akkipudenie. Niech cię, podstępny trollu :<
Spoko, Naruto kiedys byl fajny i nowa seria przydalaby sie i mogli by usunac te wspomnienia bo na nie same poswiecaja duzo odcinkow. Jednak chodzilo mi o to, ze ten koles robi tematy tylko po to aby denerwowac ludzi i to nie jest pierwszy raz.
z tego co ja słyszałem to akkipuden to wejdzie moze i to za jakis czas i ma to byc przedstawienie przygód naruto z ksiazki Jiraya:P
nie wiem czy to pewne ale wolał bym zeby to była dalsza czesc przygód naruto :D
Nie wiem czy to się będzie nazywało "akkipuden" czy "siedmiu z drągiem za pociągiem" ale moim skromnym zdaniem powstanie trzecia część przygód Naruto a wnioskuję to z wydarzeń które dzieją się w komiksie (mandze).
spoiler. spoiler.spoiler. (czy co tam się pisze żebyście się nie czepiali że wam coś ujawniam)
Chodzi mi o to że Sasuke opuścił pole bitwy i raczej na nie nie powróci i jeśli Shippuden zakończy się na tej wojnie (a wszystko na to wskazuje) to będzie musiał powstać dalszy ciąg bo przecież nie zakończą tego tak że Sasuke sobie poszedł gdzieś ze swoim mistrzuniem od węży i słuch o nich zaginą. Pewnie Sasuke wróci z planem zemsty i własną armią za kilka lat i o tym będzie część numer trzy.
W sumie sporo zalezy od Autora albo bedzie tworcą tylko jednej Mangii i Naruto pociągnie az do swojej emerytury albo teraz zrobi jakies fajne zakonczenie i zamknie historie. A z tego co pamietam to Sasek poszedł do tego mistrza zeby znalesc odpowiedzi na pytanie co jest dla niego najwazniejsze i cos mi sie wydaje ze razem z Orochi poszli sobie to medrca 6ciu sciezek ktory wygladac bedzie kubek w kubek jak Naruto w formie chakry Kiubiego, rownie dobrze Sakura moze wrucic po wojnie do wioski liscia i spotkac tam Sasuke ktory uzyskal odpowiedź ze to przyjaciele sa najwazniejsi , albo jeszcze przed samym koncem walki rpzylaczy sie do niej.Kisiel od 40 tomu przebakuje ze bedzie konczyc. A robienie kolejnej serii bedzie trwalo kolejne 5-6 lat, mysle ze na to sie jednak nie zdecyduje zamknie ladnie historie i wezmie sie za inna mange. BTW swoja droga Naruciak swietnie na tym trailerze jako hokage wygląda
Nie bd żadnego akkipuuden...ogarnijcie w końcu z tym,bo to to samo co z Db Af,ktoś zrobi jakieś fan arty,sklei je,da film na yt z nazwą "official trailer naruto akipuuden" jakieś dzieci to zobaczą i się rozpoczyna wojna na forach.
Chociaż po GT to jeszcze w af było można jakoś wierzyć że nowy producent się za to bierze,po kilku latach ludzie zrozumieli że nie bd.I jakieś filmiki przynajmniej porobili,przynajmniej (kiedyś) bardziej wiarygodne niż to.A tutaj?Zbiór fanartów,żadnego filmu,nic.I po drugie TV Tokio by to zapowiedziało,albo chociaż Pierrot.A nie jakiś tam randomowy użytkownik yt.
A i samo to że w tej "zapowiedzi" jest pokazany Neji już to skreśla na starcie.Neji nie żyje w mandze od 2- 4 miesięcy ;]
Można zrobić 3 serie , dać znowu skok w czasie o 10 lat :) . Naruto po zakończeniu serii 2 zostałby tymczasowym Hokage , udowodnił już swoje umiejętności i bohaterstwo ale musiałby pokazać że dorósł emocjonalnie do pełnienia takiej funkcji . Oprócz stawienia czoła nowym wyzwaniom jakie stawia bycie Hokage , naruto będzie musiał pogodzić je z własnym życiem osobistym i tutaj rozwinięty wątek z Hinata która jest w ciąży z naruto :D . Dodatkowo sytuacja komplikuje sie gdy sasuke ma plany odbicia tytulu Hokage dla naruto. Dodatkowo można wplść wątek tajemniczej organizacji "upadłych Jinchūriki " ludzie którzy zasmakowali mocy ogoniastych besti ale nie mogli ich zachować i w tajemniczym sposób przetrwali :) , ale mam bujną wyobraźnie :D . W sumie można coś tam wymyśleć jeszcze . Chciałbym zobaczyć serie z dorosłym naruto :)
To już by była nowela a nie shonen.Z resztą Kishimoto sam mówił że zakończenie mangi to kwestia 1-2 lat max.A sam wątek z Obito się dłuży,plus jeszcze to co planuje Orochimaru,Madara,Sasuke...więc na szczęście o kolejnej serii można zapomnieć.Na szczęście,bo jak pisałem była by to już tylko nowela,opisane życie bohaterów w wiosce jak w Plebani.
Nie mam nic przeciwko "plebani" pod warunkiem że jest tam naruto :D , fajnie by było chociaż na koniec zobaczyć taki odcinek kończący gdzie pokazana przyszłość dorosły naruto Hokage :)
Jeśli nawet to może w mandze było by to pokazane w 1-2 chapterach,a nie od razu robić kolejną kontynuacje.
Może powstać coś typu al'a GT ale bd to już tylko anime,a to co Pierroty obecnie robią z fillerami to już wystarczy żeby wywnioskować że ta kontynuacja to była by 1 wielka klapa.Skoro 15 fillerów pod rząd wychodzi im tak że w połowie na siłę upychają jakieś beznadziejne wątki byle by tylko przepchać to do końca,to jak wyglądała by cała seria,powiedzmy 50 odcinków?
Jak już to inne studio,albo wgl.
Fillery to zawsze na siłe i byle co :) ale jakby "oryginalny" twórca mangi przysiadł do historii wymyślił coś porządnego :) ja nie wierze w coś takiego " było dużo odcinków , nie ma co przeciągać bo nic nie wyjdzie" jak ma się dobry pomysł to zawsze coś wyjdzie :) tylko trzeba się postarać. Dragonballa też mogli skończyć na nastoletnim Goku i nie robić DBZ gdzie miał już własną rodzinę. Pewnie też jak ludzie usłyszeli że bedzie DBZ gdzie już Goku ma rodzinę i dzieciaki to też pewnie były głosy w stylu że "na siłe" że "telenowela" itd , a wyszło super :) Buu Saga było tylko trochę słaba ale do Cell'a włączenie było genialnie :)
Jak dla mnie po co dodawac akkipuden? Pewnie i tak w shipuddenie po wojnie sie nie skonczy......