PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33194
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Konan

ocenił(a) serial na 10

Szkoda mi jej , czytałem ze Madara ja zabije gdy będzie chronić ciało nagato.

ocenił(a) serial na 10
szymon230895

dokładnie poczytaj mange tam jest wlaka Madary z Konan

ocenił(a) serial na 10
skullosk

Pewnie znalazł bym tam odpowiedz ale nie chce mi się wydawać kasy na wykupienie magi .
Morze wkrótce odpowiedz sama przejdzie wraz z anime.

ocenił(a) serial na 9
szymon230895

Ale wcale nie musisz kupować mangi, w internecie jest pełno skanów Naruto. Tylko trzeba znaleźć odpowiedni chapter.

ocenił(a) serial na 8
xwhysoseriousx

polecam ukrytawioska.com można sciognoc poszczegulne rozdzialy lub przeczytac online. a poza tym w polsce dopero co wyszedł 50 tomik- akcia dzieje się pod koniec ziazdu kage i walka kisame z Bee

szymon230895

Po co kupować?

użytkownik usunięty
szymon230895

Mi też jej szkoda. Kisiel niestety pozbawił mnie złudzeń i ją wykończył. A już myślałam, że będzie pomagać w Czwartej Wojnie. Tylko, co jej pozostało, gdy zabrakło Nagato? Tak naprawdę ona z Nagato i Yahiko tworzyli jedną całość, a bez nich to już nie to samo. Tyle razem wycierpieli, by tak smutnie skończyć. :(

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie a co do mangi to dostałem znalazłem stronę kolega z cs mi podał ,mam nadzieje ze Madara zginie bolesna śmiercią

użytkownik usunięty
szymon230895

Ale ciekawe kto mu tą śmierć zada???? Pewnie Naruciak, ale pewnie będzie musiał się namęczyć.

ocenił(a) serial na 9

Nikt inny pewnie nie byłby w stanie tego zrobić. :P

użytkownik usunięty
xwhysoseriousx

Ewentualnie ktoś, kto jeszcze ma na pieńku z Madarą. A jeśli to nie jest Madara, a ktoś podający się za Madarę, to na pewno rozwali go ktoś, kto miał z tą osobą kiedyś coś wspólnego. chyba to bez sensu brzmi, ale nie ważne:)

ocenił(a) serial na 8

Pewnie będzie wielki powrót Sasuke do Konohy, poprzez zabicie Madary.