Nie, zupełnie nie miałem tego na myśli. Wiem, że rinnegan to dojutsu klanu Uchiha. Jednak klan Senju był najpotężniejszy i jeśli Naruto jest ich potomkiem lub krewnym to może odziedziczyć po nich siłę.
żeby przebudzić rinnegana trzeba mieć komórki Uchiha i Senju + być na skraju śmierci. Tak jak Madara wszczepił sobie komórki 1go i wtedy przebudził rinnegana.
A ja się zastanawiam, czy nie ma innej możliwości żeby zdobyć rinnegana niż wszczepienie sobie komórek obu klanów. Jak np. połączenie klanów Senju i Ucicha przez małżeństwo;) wtedy dzieci z takiego małżeństwo miałyby geny obu klanów i to nie przez jakieś specjalne zabiegi. Plus połączenie siły obu klanów i rinnegan, takie dziecko byłoby najsilniejszym shinobi od czasu mędrca sześciu ścieżek. A jak dotąd się to nie zdarzyło dlatego, że przecież te klany od zawsze ze sobą walczyły... zmarnowany potencjał...
Ciekawa teoria, i do tego nawet możliwa do wykonania. Tsunade i Sasuke- nigdy o tym wcześniej nie pomyślałem :)
hehehe :) a ja nie pomyślałam w praktyce czy jest możliwa, ale patrząc już na Tsunade i Sasuke... :D nie wyobrażam sobie tego...
Już sobie wyobrażam Sasuke który by grzmocił taką MILF :D ale bez kitu,twoja teoria na temat małżeństwa jest bardzo ciekawa,w sumie to masz racje,gdyby urodziło się dziecko z małżeństwa Uchiha i Senju,śmiało można by było go nazwać Bogiem Shinobi,ze względu na jego umiejętności + przebudzony rinnegaan.