PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43645
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Blanka

ocenił(a) serial na 9

http://superseriale.se.pl/kulisy-seriali/na-dobre-i-na-zle-odcinek-602-blanka-w- lozku-adama-wiktoria-przylapie-ich-razem_596178.html
Czy uda jej się namieszać w relacji między matką a Adamem? Może po takiej akcji Wiktoria wreszcie przyzna się przed sobą, że Adam nie jest jej obojętny?

użytkownik usunięty
laleczka874

Właśnie o tym przeczytałam. Jak na razie po prostu mega faceplam. Tak bardzo się takiej sytuacji spodziewałam...
Mam nadzieję, że Wiki się ogarnie i zorientuje, że do niczego nie doszło, a nie zaraz zacznie się kolejny dramat i znowu będzie trzeba nie wiadomo ile czekać na odbudowę jej relacji z Adamem. Niech oni w końcu będą razem, to człowiek będzie mógł spać spokojnie, bo te podchody już mnie dobijają.
I muszę dodać, że postać Blanki jest okropnie irytująca. Głupia gówniara! Niech odejdzie i nie wraca. Apage Blanka!

obejrzałam już ten odcinek, bardzo fajny jeśli chodzi o wątek ADWI, ale też Falka i Smudy
Blanka jest żałosna, nie ma nic czym można wytłumaczyć jej zachowanie

Wiktoria raczej się nie przyzna sama przed sobą co czuje do Adama;-(, obawiam się, że w następnym sezonie będzie wciąż tkwiła z Tomaszem, a Adamowi dadzą nową laskę

magdanm

No nieźle młoda namieszała. Mam nadzieje że pod koniec finałowego odcinka Wiki się ogarnie i uwierzy Adamowi. Jakiś namiętny pocałunek na koniec sezonu by nie zaszkodził.

ocenił(a) serial na 7
BlackberryPie

A czy tylko ja na miejscu Adama słysząc, że Wiktoria wchodzi zareagowałabym inaczej? Ja bym zaczęła krzyczeć coś w stylu: "Wiktoria, chodź tutaj i zobacz co twoja córka wyprawia! W tej chwili ją stąd zabierz!", zamiast ubierać w pośpiechu spodnie, co wyglądało jak wyglądało. Nie twierdzę, że reakcja, którą opisałam sprawiłaby, że Wiktoria od razu uwierzyłaby, że do niczego nie doszło, ale przynajmniej byłaby szansa. No i potem ewentualnie łatwiej byłoby ją przekonać, niż w tej sytuacji.

maxiorek0709

Dokładnie o tym samym pomyślałam. Zamiast wyjść z pokoju, zamknąć w nim Blankę i wyjaśnić, to ten w pośpiechu się ubiera, no i wyszło jak wyszło.

vanilla_sky85

No chyba każdy by pomyślał co się stało jakby tak zobaczył w progu jak ten gacie w pośpiechu ubiera. Ale ten wątek jest ogólnie porypany. Że "twórcom" takie coś wpadło do głów.

adamo001

Ten wątek jak wątek, ale dlaczego Blanka rozbierała się pod kołdrą, a nie normalnie stojąc przed łóżkiem? Wyglądało to tak nienaturalnie, dziwne bo wcześniej twórcy nie mieli problemu pokazywać półnagich mężczyzn, więc czemu nie pokazać półnagiej aktorki. W filmach, gorzej, w bajkach pokazywane są gołe dzieci(chłopcy), ale pokazanie dziewczyny jest zabronione? To dziwne, tak samo jak w filmach fabularnych nie pokazuje się nagich aktorek, tylko mężczyzn bez celowo i psuje to cały film.