PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36242
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

emilka

ocenił(a) serial na 7

jak się nazywa aktorka grająca emilkę ?

sylwiat93

Wystarczy wpisać w google ;-)... i wyskoczy, że jest to Katarzyna Pyszyńska.

malami132

ta dziewczyna jest jakaś nienormalna...oburza się na swojego narzeczonego, że śmiał ją rzucić, gdy dowiedział się, że brała kasę za seks :D

ocenił(a) serial na 5
Qdom

Emilka to w ogóle dziwna istota.Chciała się zabić bo facet ją rzucił wcale nie myśląc o swoim synu,że jak się zabije pozbawi go matki.Wydawać by się mogło, że zmądrzała dziewczyna po swoich dawnych przygodach ale chyba jednak nie do końca.

ocenił(a) serial na 4
bishop_filmaniak

Teraz pewnie sponsor pozbawi ją dziecka, bo dowiedzie w sądzie, że jest niestabilna emocjonalnie i nie dba o dziecko (bo chciała się zabić, jak było w tym samym pokoju...).

Qdom

No nie? Zero wyrozumiałości dla najstaraszego zawodu świata :D

Qdom

Hm, a ja nie do końca rozumiem postawę Błażeja, chyba jako jedyna na tym forum ;) Jasne, zrobiła coś na co nie ma usprawiedliwienia, ale on chyba bardziej powinien się wkurzać o to, że go okłamała i nie powiedziała mu całej prawdy odnośnie Dawida (jak go poznała, kim jest i całej tej historii). Bardziej powinno go zaboleć kłamstwo niż jej przeszłość, bo tak jak mu tłumaczył facet Agnieszki - miała 16 lat, ta historia była jednorazowa, to nie był jakiś dłuższy okres w jej życiu i ona już wystarczająco dużo zapłaciła za swoją głupotę! Nie dziwię się, że się wkurzył, zostawił ją, ale powinien trochę ochłonąć i spróbować jej to wybaczyć, a ten tekst, że po co jej matura bo zawód już ma.. Dla mnie trochę przesadzona jego postawa.

ocenił(a) serial na 5
malami132

Błażej się po prostu zawiódł na swojej byłej bo była dla niego" motylem" a teraz jest najwyżej ćmą;)nie ma się co chłopakowi dziwić.taki zawód:D

ocenił(a) serial na 5
bishop_filmaniak

oczywiście miłosny zawód;)

bishop_filmaniak

No tak, zawiódł się i to naturalne, ale mógłby dać jej szansę i trochę spuścić z tonu przynajmniej w kwestii tych chamskich tekstów;) po wczorajszym odcinku wydaje mi się, że jeszcze trochę i jej wybaczy i że Dawid chyba zrozumie ile problemów przysparza Emilce i może odpuści w końcu... ;)

ocenił(a) serial na 4
malami132

Szczerze? Nie wydaje mi się, by ktokolwiek zareagował normalnie, gdy się dowiaduje, że ktoś daje dupy za dżinsy :P

robipati

No nie wiem, trudno ocenić z perspektywy osoby, która nie ma takich "przygód" na swoim koncie i nawet nie zna nikogo kto by je miał ;) Może tylko mi się wydaje, że powinien ochłonąć i przestać się na nią wściekać, bo to było dawno temu, popełniła błąd raz i słono za niego zapłaciła. Co innego ta jej koleżanka, którą ją do tego wciągnęła i sama "dawała dupy za dżinsy" przez długi długi czas ;). To jest prawdziwe wyrachowanie i brak moralności.

ocenił(a) serial na 4
malami132

Ale kto normalny robi coś takiego??? Nie wyobrażam sobie!

robipati

No nikt, ale karanie za przeszłość która nie ma nic wspólnego z Błażejem? Jedynie to, że go okłamała i powinna mu wszystko od razu powiedzieć, a nie czekać na cud.

robipati

To trochę według takiego myślenia jak Twoje, wychodzi na to, że jak ktoś popełni w życiu błąd, to już musi za niego płacić przez całe życie i nie ma szansy na normalność i odcięcie się od tego. Dla mnie w relacji z Błażejem jej podstawowym błędem jest kłamstwo, a to co zrobiła jest obrzydliwe/niemoralne itd, ale jest jej przeszłością, daleko za nim go poznała. To tak jakby osoby, które z różnych powodów niestety stają się prostytutkami, nie mogły nigdy wyjść na prostą, odciąć się od tego i żyć jak normalny człowiek, stworzyć dom i kochającą rodzinę.

ocenił(a) serial na 4
malami132

Nie o to mi chodziło, że ma płacić za to do końca życia :) Po prostu nie dziwię się Błażejowi, ze tak zareagował... ale jak kocha to wróci :P

sylwiat93

Nawet nie była najgorsza w długich włosach, ale teraz jak je obcięła i ma krótkie to lipnie wygląda.