Umrze. Ta aktorka która gra Magdę potwierdziła to w wywiadzie. Akurat dla mnie wątek Olki najnudniejszy,bo ta aktorka jest dla mnie irytująca na maksa i generalnie mnie nie obchodzą jej perypetie, bo wiadomo, że wygra z nałogiem i zostanie wybitnym mecenasem jak to w serialach. Ciekawy wątek dla mnie to watek tego marynarza z Gdyni nie wiem jak mu na imie i Andrzeja i Basi. Najnudniejszy to Kingi i jej pracy, ale jej wątki zawsze mnie nudziły
Bogdan. Jego nawet jeszcze lubię, ale te dzieciaki- szczególnie Kasia- to już dla mnie za dużo.
Szkoda Magdy :/
Kasia - zadeklarowana feministka, której STARSZY brat każe prać tylko dlatego, że jest kobietą. Żałosne! Nie znoszę oglądać tej rodziny (poza Bogdanem i tym małym), bo podnoszą mi ciśnienie :P
Magdy mi szkoda, bo to moja ulubiona postać i szkoda, że nie dali jej spokojnie pożyć z Igorem i wtedy ewentualnie uśmiercić.
Kingę i jej męża "kluchę" odstrzeliłabym jako pierwszych :P Jej wątki są denne.
To nie jest żadna ściema.
http://superseriale.se.pl/galeria/na-wspolnej-smierc-magdy-z-na-wspolnej-jak-umr ze-magda-zginie-w-wypadku-motocyklowym,344043/116667/211838/
Dla mnie ten serial trzyma się już tylko dzięki wątkowi Oli. Szkoda, że nie ma jak na razie Jurasa, do której to postaci zacząłem odczuwać sympatię. Ogólnie akcja serialu zaczyna niestety zmierzać donikąd. Wciąż oglądamy z żoną, ale ciekawych wątków jest coraz mniej.
Najciekawszy to chyba wątek Olki, mółbym obejrzeć cały odcinek o niej.
A najbardziej nużący jest o Igorze i Magdzie. No nudy w cholerę.