wydaje mi się, że usunie ciążę albo poroni specjalnie i pomoże jej w tym ktoś np. ten 'sponsor' czy ta koleżanka ;p chociaż to chyba zbyt odważny scenariusz byłby :D ?
A może to nie ciąża? Cały czas stopniują napięcie, czy ona im powie, czy nie, ale ona chyba nie zrobiła testu (?). Dowiemy się dziś.
W zwiastunach widać jak mówi Agnieszce, że jest w ciąży. Tak, więc ciekawie się zapowiada.
Też jestem ciekawy. Ogólnie uważam ten serial za denny ( mimo że dałem 7/10 [ nowy wątek - zaciekawił mnie ] ), ale ta ciąża emilki jest intrygująca. Chętnie dowiedziałbym się co będzie dalej. MI się pojawiła koncepcja że może test nie wyszedł ale moja siostra wyprowadziła mnie z błędu oświecając mnie że test nie może być "trafiony". Pewnie aborcja albo poroni na wpływ tego ogromnego stresu ;D
Albo ona urodzi i da to dziecko pod opiekę Agnieszce.
Nie jest stała postacią serialu, więc możliwe, że zniknie na jakiś czas (matka ja gdzieś wyśle, sama nie ucieknie bo za głupia), potem wróci już bez dziecka, gdyż zmarło/zniknęło w tajemniczych okolicznościach.
czytałam ze powie o tym Agnieszce( co zrobila w dzisisjszym odcinku) oni powiadomią Tosię która bedzie oburzona i bedzie chciała Emilke zabrac do domu ale wkoncu jej
kazdy serial jest choc trochę produkcją wychowawczą, więc moim zdaniem są dwie możliwości:
a.) Emilka urodzi dziecko, będzie je wychowywała w Warszawie i jej wątek się bardziej rozwinie, aby pokazac, że nastoletnia matka to tez człowiek ;)
b.) Emilka urodzi i odda dziecko Agnieszce oraz Rafałowi (albo jakiemuś innemu potrzebującemu bohaterowi serialu :p ), wszystko po to, aby widzowie (w tym 15 latki) przyjely do wiadomosci ze aborcja lub porzucenie dziecka na ulicy nie jest jedynym wyjsciem.
Wątek poronienia lub aborcji jak dla mnie w polskiej tv raczej sie nie pojawi...a moze?...
Hmmm. Ten wątek poronienia jest najbardziej możliwy a mój typ to ten że matka Emilki przyjedzie po nią i słuch o nich zaginie. Aborcja... to nie przejdzie w polskiej telewizji.
No wiem, aborcja nie przejdzie, ale poronienie byłoby najbardziej możliwe. Może się okazać że Rafał i Agnieszka nie mogą mieć dzieci i Emilka im odda to dziecko na wychowanie. Ewentualność z zaginięciem Emilki też byłaby bardzo ciekawa, chociaż właściwie nie wiem co bym wolał. Chyba żeby poroniła. Potem będzie płacz przez kolejne 100 odcinków, a mam z niej i z moją siostrą fajną polewę ;D
ten serial ogląda za dużo staroświeckich pań, żeby tu dać aborcję. bo to przecież niezgodne z kościołem <facepalm>
Myślę, że Emilka odda dziecko Agnieszcze i Rafałowi. Dobre to jest xD
Daniel i Ola będa rodziną zastępczą :D
Bo nie mogą mieć swojego dziecka, bo nie uprawiają przecież seksu :P