PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106589
7,4 29 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

Sezon 4

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego nie ma tego sezonu na hbo go powinien byc przeciez, a jak to kiedy?

Rabiegol

Mam to samo, jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że nie było jeszcze polskiej premiery może (???). Ale kiedy miałaby być nie mogę znaleźć żadnej informacji. Trochę słabo, że mam legalne hbo, a będę zmuszona oglądać pirata...

ocenił(a) serial na 10
Lukoilluk

polska premiera byla juz w grudniu podajrze,ja rowniez szukałem wszystkich informacji na temat, kiedy 4 sezon w hbo, samo hbo nie wspomnialo nic jeszcze o sezonie 4, jedynie gdzie 4 sezon jest to na amazon prime ale to płatne wiec, trzeba czekac moze za 3,4,5 miesiecy bedzie dostepny sezon. kto wie

ocenił(a) serial na 10
Rabiegol

wiadomo cokolwiek o 4 sezonie MR Robot? chciałem kupić wersję na DVD w Empiku ale niestety nie ma. na allegro ktoś sprzedaje ale nie po Polsku. Czyżby nie było Polskiej premiery? nie chce oglądać na piracie :/

ocenił(a) serial na 10
DanielC_filmweb

niestety do dzis sie nie doczekalem polskiej premiery 4 sezonu na hbo, wiec bylem skazany na pirata(nie polecam), własnie na dvd tez nie ma 4 sezonu pl, jedynym sposobem jest zakupienie canal+ tam jest cały 4 sezon z polskimi napisami lub amazon prime ale nie jestem pewien czy tam jest polska wersja, tylko nie wiem na jakiej zasadzie on dziala, czy odcinki musza byc emitowane na kanale, czy maja tez taka aplikacje typu netflix czy hbo go ze mozna sobie odtworzyc na ich stronce.

Rabiegol

Na Amazonie są tylko 3 sezony

ocenił(a) serial na 9
xWojtas

To naprawdę żenada, że w tym grajdole zwanym Polską posiadając konto zarówno na Amazon, jak i HBO nie można legalnie obejrzeć ostatniego sezonu. Na obydwu serwisach są dostępne wszystkie sezony oprócz ostatnio, co jest nieśmiesznym żartem.

użytkownik usunięty
Racen

Mało tego, posiadając pakiet nc + go z canal+ w pakiecie też można obejrzeć tylko sezony 1-3 mimo, że canal+ posiada 4 sezon, bo puszczali go w grudniu 2019 ;)